|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Różności -zapachy,kolorówka,pielęgn acja.
nieaktualne
Mam do wydania: [B]Agent Provocateur [/B]- ok.25/50 ml ( trudno mi dokładnie to określić,może być nawet 30 ml ale wolę zaniżyć pojemność ) nie ma edp -rezerwacja do wieczora Eternity Purple Orchid - edp 15 ml nowe w kartoniku,raz psiknięte Brit Red edp - mogę zrobić odlewkę 10 ml do atomizera Azzaro Visit - minatura ok.5,5/7 ml - niedoceniany,śliczny i bardzo trwały zapach [B]Kenzo KENZO [/b]Le Monde est Beau ok. 10/50 ml może trochę więcej,bardzo trwały zapach - wymienione Intuition EL edp odlewka 10 ml w atomizerze (świeżutka) wymieniona Allure edp ok.25/50 - Wizażanka od której je dostałam twierdzi że są na bank orginalne, ja mam wątpliwości.Do zapachu nie moge się przyczepić ( bo juz miałam) ,natomiast nie podoba mi się butelka. Gwarancji więc nie daję.Nie wiem,czy to dobra podróba czy orginał w nieco nieszczęśliwej butelce( ma w jednym miejscu trochę nierówną powierzchnie szkła) - 25/50 ml KANEBO Instant Natural Golden Glow UV Gel ok.25/50 ml. Żel brązujący ,nadaje buzi odcień delikatnej, naturalnej opalenizny. http://www.barneys.com/b/browse/prod...egoryId=337240 Avene lait ecran Tres haut protection 25 - 5ml Avene Creme Haut Protection 20 SPF -5 ml L'eau d'Ambre L'ARTISAN - odleweczka ok.0,5 ml BOBI BROWN - podwójny błyszczyk Pink Pudding shimmer Gloss - używany.Zawiera 2 odcienie :pierwszy ubytek ok. 50% sliczny zgaszony róż( trudno mi określić ten kolor),drugi - mleczna czekolada,ubytek góra 5 % W zgrabnym pudełeczku z lusterkiem. Truth CK body lotion 100 ml ubytek ok.10% - wymienione Bonacure maska intensywnie regenerująca 750 ml - została 1/5 oddaję bo mnie już włosy zregenerowała i w tej chwili jest za mocna.Bardzo dobra.Polecam.Chetnie wymienię na odżywkę L'oreal Professionel -wymienione Vita-Femin -witaminy,minerały,żeń szeń Dong Quai - 30 tabletek ( bez chyba 2) tw.2009 r. Kupione w aptece 3 miesiące temu. -wymienioneSunslik -krem do prostowania włosów tuba 150 ml ubytek ok1/3 może mniej Foot Works - Avon - zmiękczający krem do pięt - 75 ml użyty 3-4 razy SZUKAM AVENE ELUAGE I KOSMETYKÓW DO SUCHYCH WŁOSÓW KERASTASE I L'oreal Absolut Repair.Przyjmę też chętnie górnopółkowy tusz do rzęs. Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-10-16 o 06:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Różności -zapachy,kolorówka,pielęgn acja.
Hej
![]() Może coś u mnie za Brit Red? ![]() Pozdrawiam. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...24#post5493384 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za eternity?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() znajdziesz cos u mnie za: Truth CK body lotion 100 ml ubytek ok.10% Bonacure maska intensywnie regenerująca 750 ml - została 1/5 oddaję bo mnie już włosy zregenerowała i w tej chwili jest za mocna.Bardzo dobra.Polecam.Chetnie wymienię na odżywkę L'oreal Professionel Vita-Femin -witaminy,minerały,żeń szeń Dong Quai - 30 tabletek ( bez chyba 2) tw.2009 r. Kupione w aptece 3 miesiące temu. prosze o odp u mnie ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz coś o nim napisać,albo fotkę wkleić.Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
hej
kupiłam ten fluid po bardzo dobrych rekomendacjach jako super dla alergicznych a także dla osób mających broblemy z naczynkami, niestety to nie mój kolor i dlatego oddaję. Sama uzywam takiego tylko w innym kolorze i dla mnie jest świetny. ma faktor SPV 15 a kolor to piaskowy beż Co do innych kosmetyków to mam jeszcze cienie szaro-leśne, lakier do paznokci malinowy Tusz z eyelinerem Oriflame. tuszu używałam EYELINER nieużywany czarny
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jeśli by Ci to odpowiadało,to pomyślę o tym podkładzie.Może jutro uda mi się gdzieś sprawdzić ten odcień.Nie znam zupełnie podkładów tej marki.MAm cere mieszaną o tzw. średniej karnacji - normalnej.Jutro się odezwę.
On ma 30 ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
tak. myśle, że skoro masz średnia karnację to ten będzie dobry bo ja mam jasną bardzo i byl ciut przyciemny. ok to czekam cierpliwie do jutra
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Interesuje Cie odlewka 10 ml czy w butelce 25/50 ml?
Widziałam wczoraj,że ktos Ci proponował 40 ml Brita za Tumulte więc myślałam,że już Cię nie interesuje. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zdecydowanie wolałabym buteleczkę z 25ml. ![]() A przejrzałaś mój wątek? Interesuje Cię coś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam Cię,ale chyba nie oddam BR w butelce, bo mam jednak to tej wody ogromny sentyment i zrobiło mi się szkoda.
Poza tym żaden z Twoich zapachów nie jest do końca mój.Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Hej Gosiu
jak tam nasza wymianka? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Nie udało mi się niestety sprawdzić koloru,ale zaryzykuję.Za chwilę napiszę na pv mój adres.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znalazłabyś coś u mnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
BArdzo mi przykro ,ale nic dla siebie nie znalazłam.Może masz coś poza wątkiem,np jakiś dobry tusz?
Oj,znalazłam jednak Shiseido Dual Balancing ,ale to trochę mało. Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-10-11 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.