|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Eternity Purple Orchid,Kanebo Golden Glow,Azzaro Visit
nieaktualne
Kosmetyki i perfumy wymienię najchętniej na - dobry tusz , puder brązujący, odżywkę do suchych włosow ( Loreal A .R. , Kerastase), krem przeciwzmarszczkowy ( chętnie Avene Eluage) Eternity Purple Orchid - 15 ml edp z kartonikiem ( raz psiknięte) Kanebo Instant Natural Golden Glow UV Gel - ok. 25/50 ml ( w tubie)- to taki lekki gel nadający buzi odcień lekkiej ,naturalnej opalenizny.Może zastąpić podkład. Ja osobiście stosowałam go tylko na policzki. B]Azzaro Visit - edp miniatura - 6/7 ml[/B] Do czegoś fajnego mogę dodac jeszcze podwójny błyszczyk Bobbi Brown ( używany) widoczny na zdjęciu. Mam jeszcze odlewki PALISANDER CdG- w fiolce 5,5 cm zostało 1,6 cm wody ( nie wiem ile ma ta filolka .chyba 4 ml) L'EAU d"AMBRE L'ARTISAN- też taka filolka- został 1 cm wody. Bardzo zależy mi na odżywce Loreal ABSOLUT REPAIR.Jeśli któraś z Was ma takową proszę o kontakt.Mogę oddać ktoreś z moich perfum. SZUKAM RÓWNIEZ INNOCENTA!!!!!!!!!!! Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-10-26 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Eternity Purple Orchid,Kanebo Golden Glow,Azzaro Visit
Hej! Interesowałby Cię Lancome Star Bronzer - lśniąco , opalizująco , brązująco rozświetlający puderek z mikrodrobinkami .W wygodnym pędzlu. Pojemność 3 g ubytek znikomy. Mozliwość ponownego napełnienia. Skuwka trochę nadpęknieta sklejona super glue. Normalnie się zamyka ?
Mi u ciebie podoba się Eternity i azzaro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 gr. to chyba bardzo malutko.Ile to jest ,tak na oko , bo nie mam pojęcia - łyżeczka? Czy możesz ewentualnie wkleić jakąś fotkę.CHodzi mi o kolor . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://cgi.ebay.co.uk/LANCOME-STAR-B...ayphotohosting |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Pozwolisz,że wstrzymam sie jeszcze trochę z decyzją?Jeśli nie dostanę innej propozycji ( bo najbardziej chyba zależy mi na dobrej odżywce do włosów)- to jeśli nadal będziesz chętna - możemy się wymienić.
Jeszcze jedno ( ciemna jestem w kwestii tego typu kosmetyków) - ten puder jest również do twarzy? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak więc czekam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Gosiu przepraszam Cię, ale rezygnuje z naszej wymianki. Przed chwilą przeglądałam KWC i dowiedziałam się, że eternity purple orchid można kupić w rossmannie już za 20pare zł. Tak więc troszeczkę mi się nie opłaca...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Eternity Purple Orchid - 15 ml edp z kartonikiem
( raz psiknięte) może coś u mnie?
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Witaj, Gosiu
![]() do włosów suchych mam wprawdzie nie odżywkę, ale maskę Karite Rene Furterer (opis jest w moim wątku). Z kremów mogłabym zaproponować nowy, fabrycznie zapieczętowany apteczny RoC RetinOx Multicorrection zwalczający wszystkie objawy starzenia (utratę jedrności, drobne przebarwienia, zmarszczki). Mnie u Ciebie wstępnie zainterował Attraction ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Aniu, czy mogę dać Ci jutro odpowiedz?
Właściwie to w 99% jestem na "TAK",chcę tylko sobie spokojnie poczytać o proponowanych przez Ciebie produktach . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
poczytaj sobie spokojnie ![]() Kremu nie ma w moim wątku, ale proponowałam go jeszcze bialej_malpeczce i też czekam na ewentualną odpowiedź. Jeśli chodzi o Attraction, to prosiłabym o podanie kodu z naklejki na spodzie flakonika oraz o info, gdzie zapach został zakupiony oraz kiedy - mniej więcej - otwarty. Rozumiem, że flakonik i atomizerek są ok ... ![]() A może masz możliwość zrobienia fotki z aktualnym zużyciem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Nie mam wątpliwości,że woda jest orginalna. UA 105 - kod.Butelka i atomizer jest ok.Nie ma pudełka.Nie wiem kiedy została otworzona,ale buteleczka jest jak nowa,nie ma pościeranych napisow ,otarć ani nic takiego....Pachnie intensywnie i baaardzo długo.
Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-10-18 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.