|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Pudry Prasowane, jasne kolorki
Chętnie wymienię pudry prasowane:
"Creme Puff" Max Factora kolor Medium Beige czyli numerek 41 zostało 3/4 , wyjściowa gramatura to 21 gram "Pure powder" Maybelline kolor Natural Beige czyli numerek 021, użyty 2 razy wyjściowa gramatura to 16 gram "Pressed Powder" Gosha kolor Golden Honey czyli numerek 01, użyty ze 3 razy, wyjściowa gramatura to 10 gram, opakowanie z lusterkiem z jedną ryską Czekam na propozycję, nie interesują mnie ciuszki, tylko kosmetyki ![]() mogę oddać wszystkie jednej osobie Dokładam masażer , użyłam go raz krem do cery mieszanej w postaci fluidu "Hydra Energy Fluid" z Oriflame, jego pojeność wynosiła 75ml, na bank zostało 50 ml, kupiłam go ok 2 miesięcy temu ![]() drugi puderek Creme Puff Max Factora kolor translucent czyli numerek 5 używałam kilka razy , kredkę dużą czarną z Oriflame , użyłam raz, serum do paznokci z wapniem i witaminą C też użyte raz Edytowane przez mazidełko Czas edycji: 2007-10-19 o 12:13 Powód: dokładka kremik oriflame i masażer |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pudry Prasowane, jasne kolorki
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Może u mnie wyszperasz coś ciekawego. Najbardziej podoba mi się Gosh.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
A może coś u mnie za Gosh?
![]()
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
numer jeden czyli Max Factora , a ja bym chciała Garniera tego Rollona na pupę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj. Powiem tak. Kadzy z Twoich pudrow mnie interesuje, ale nie wiem ktory najbardziej, bo musze zobaczyc kolorki na zywo
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Creme Puff" Max Factora kolor Medium Beige czyli numerek 41 zostało 3/4 , wyjściowa gramatura to 21 gram
"Pressed Powder" Gosha kolor Golden Honey czyli numerek 01, użyty ze 3 razy, wyjściowa gramatura to 10 gram, opakowanie z lusterkiem z jedną ryską? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
"Pure powder" Maybelline kolor Natural Beige czyli numerek 021, użyty 2 razy wyjściowa gramatura to 16 gram "Pressed Powder" Gosha kolor Golden Honey czyli numerek 01, użyty ze 3 razy, wyjściowa gramatura to 10 gram, opakowanie z lusterkiem z jedną ryską
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hejka znajdziesz cos u mnie za:
"Creme Puff" Max Factora kolor Medium Beige czyli numerek 41 zostało 3/4 , wyjściowa gramatura to 21 gram Max Factora Lasting Performance kolor Natural Bronze, czyli 109, zostało jakieś 30 ml, drugi puderek Creme Puff Max Factora kolor translucent czyli numerek 5 używałam kilka razy ,
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.