|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Max Factor"Lasting Performance"Gosh
Mam do oddania:
NIEAKTUALNE "Creme Puff" Max Factora kolor Medium Beige czyli numerek 41 zostało 3/4 , wyjściowa gramatura to 21 gram "Pure powder" Maybelline kolor Natural Beige czyli numerek 021, użyty 2 razy wyjściowa gramatura to 16 gram "Pressed Powder" Gosha kolor Golden Honey czyli numerek 01, użyty ze 3 razy, wyjściowa gramatura to 10 gram, opakowanie z lusterkiem z jedną ryską masażer , użyłam go raz krem do cery mieszanej w postaci fluidu "Hydra Energy Fluid" z Oriflame, jego pojeność wynosiła 75ml, na bank zostało 50 ml, kupiłam go ok 2 miesięcy temu podkład Max Factora Lasting Performance kolor Natural Bronze, czyli 109, zostało jakieś 30 ml, drugi puderek Creme Puff Max Factora kolor translucent czyli numerek 5 używałam kilka razy , kredkę dużą czarną z Oriflame , użyłam raz, serum do paznokci z wapniem i witaminą C też użyte raz puder sypki z Max Factora, przesypałam go do innego pudełka bo orginalne mi pękło, jest go jakieś 10 gr(było 15) zdjęcia http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215432 Interesują mnie kosmetyki, w szczególności brązer , meteoryty i pudry sypki jakieś fajne . Rozważe jednak każda propozycję Edytowane przez mazidełko Czas edycji: 2007-10-20 o 21:24 Powód: NIEAKTUALNE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Max Factor"Lasting Performance"Gosh
czy ten puder gosha jest bardzo ciemny?? bo ja posiadam arcancil paris duo soleil-ten brazujacy
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za lasting performance?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
puder jest nowy tylk mialam z nim maly wypadek-dostalam go od cioci i w przesylce polamalo sie to przejrzyste wieczko-wyrzucilam...
![]() ![]()
![]() |
#6 |
BAN stały
|
"Pressed Powder" Gosha kolor Golden Honey czyli numerek 01, użyty ze 3 razy, wyjściowa gramatura to 10 gram, opakowanie z lusterkiem z jedną ryską
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
nivea już wymieniona
![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj. Interesuja mnie u Ciebie:
"Creme Puff" Max Factora kolor Medium Beige czyli numerek 41 zostało 3/4 , wyjściowa gramatura to 21 gram lub "Pure powder" Maybelline kolor Natural Beige czyli numerek 021, użyty 2 razy wyjściowa gramatura to 16 gram lub "Pressed Powder" Gosha kolor Golden Honey czyli numerek 01, użyty ze 3 razy, wyjściowa gramatura to 10 gram, opakowanie z lusterkiem z jedną ryską albo Creme Puff Max Factora kolor translucent czyli numerek 5 używałam kilka razy , i serum do paznokci z wapniem i witaminą C też użyte raz Zajrzyj do mojego wątku.
![]() |
#9 |
BAN stały
|
nie wiem nie mam tak dokladnej wagi zebysmy mogly umowic sie na gramy ale mozemy sie umowic na łyczeczki np ja tobie przesypie 3lyzeczki co ty na to?zinteresowal mnie tez podklad maxfactora ale nie wieem czy cos znajdziesz za niego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
ok pasuje mi zapakuje ci ten puder do torebkiplastikowej prurzniowej z "zamkiem" moze byc? czy chcialabys miec w czys innym? mam jeshcze sloiczek ale to zawsze dodatkowe gramy leca na wadze podam ci adres na PW
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.