![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Nowy wątek po przerwie - zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja - zapraszam !
Nieaktualne
Dokładka na zielono 11.01 - Deborax, Lacroix Rouge, Dax Cashmere; duża dokładka ! perfumy, pielęgnacja, kolorówka ![]() 4.12 - Nouba i Maybelline; SVR Provegol gel surgras, cień Pupa, perfumy Tresor Lancome; dokładka 17.11 - perfumy Tesori d'Oriente, perfumy Cavalli, maska do włosów Body Shop, Aquolina do kąpieli, Nuxe Spa Tonific, Stara Mydlarnia i inne... Poszukuję (za odlewki i odpsiki z góry dziękuję) : - Very Irresistible Summer Givenchy, - Hermes, Kelly Caleche, Gucci II, - Nowa złota Max-Mara, - Lancome Poeme (małe ilości, bo to z sentymentu tylko ![]() - Lanvin, Eclat d'Arpege , Eclat d’Arpege summer lub letnia Boucheron różowa, - Valentino - Rock'n'Rose chętnie w wersji Couture, - Zen Shiseido, Marc Jacobs, - Aqua Allegoria Herba Fresca, Mandarine Basilic (? to drugie raczej na wypróbowanie), - męskie perfumy: CK Euphoria Men, Hypnose, Zegna Intenso, ewentualnie inne, rozważę inne ciekawe zapachy, ale tylko górna półka, szczególnie chętna jestem zawsze na nowości ![]() Jestem maniakiem zapachowcem, więc interesują mnie wszelkie oryginalnie i ciekawie pachnące kosmetyki, żele, balsamy i inne. Zawsze chętnie przygarnę jakieś produkty Taberna Saponaria, L'Occitane en Provance, Body shop i inne. Poza tym chętnie przygarnę niektóre kosmetyki firm: Decleor, Nuxe, Thalgo, Kanebo, Aesop, oraz: kosmetyki Thalgo, krem Nuxe - Creme Etincelante Soin Peeling Eclat, produkty profesjonalne do włosów specyficznych: przetłuszczających się u nasady a suchych na końcach i generalnie paskudnych, np kosmetyki Rene Furterer z serii Curbicia, Melaleuca czy Kerastase Specifique. spray ochronny na słońce L'oreal Professionnel, ewentualnie inne produkty z tej serii (słonecznej), fajne paletki cieni z górnej i średniej półki, raczej ciepłe kolory, ewentualnie fiolety i wrzosy, szarości. Na pewno żadnych niebieskich i granatów, , jednak tu będę wybredna bo mam dużo cieni, cienie Clarins z jesiennej kolekcji – Colour Quartet nr. 40, wszelkie zapachy lawendowe w spray'u, szczególnie do pomieszczeń, woda toaletowa lawenda YR; produkty z linii Avene Cleanance, najchętniej płyn do mycia twarzy, Inneov cellulit, rozważę też kosmetyki Mineral Care, Tołpa, Body Coffee, peeling z wyciągiem z kawy, ciekawą biżuterię, torebki, niezniszczone fajne i rozwijające zabawki edukacyjne dla malucha z mpdz, Trylogię A. Sapkowskiego o Reynevanie (Narrenturm, Boży Bojownicy, Lux Perpetua), niektóre lektury dla 3-ciej klasy szkoły podstawowej. W kwestii innych rzeczy (kolorówka i pielęgnacja) będę bardzo wybredna bo już i tak za dużo tego nazbierałam ( co widać poniżej) Jeśli coś mnie bardzo zainteresuje, przekopię moje zapasy żeby znaleźć coś jeszcze na wymianę Szukam także lampy bioptron Zepter lub podobna, może być używana. Za lampę mogę oddać coś innego niż kosmetyki, ale proszę wtedy o kontakt. Rzeczy na wymianę w następnych postach, zapraszam ! Uprzedzam, iż jako że padłam ofiarą oszustki na tym forum, do wymian podchodzę z pewną ostrożnością. Proszę także o wyrozumiałość ![]() ![]()
Edytowane przez biala_malpeczka Czas edycji: 2008-01-12 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek po przerwie - zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja - zapraszam !
Zapachy (najchętniej wymienię na inne perfumy):
- Lacroix for Avon Rouge, nowa w folii, - Lancome Hypnose, ok. połowa 30 ml, - Estee Lauder, Beyond Paradise, zostało tyle ile widać na zdjęciu z 50 ml, - Cacharel, Amor Amor, prawie cała 50-tka, jest kartonik, - Yves Rocher, Pur Desir de Fleur D’Oranger - kwiat pomarańczy, 60 ml, zostało tyle ile widać na zdjęciu, - Lancome, Tresor Eau de Printemps Sheer Fragrance, limitowanka sprzed kilku sezonów, tester z kartonikiem, z 50 ml zostało ok. 45 ml, fotka na życzenie, - Cavalli, Just Cavalli, HIM, męska edt 60 ml, nowa w folii, najchętniej na jakąś inną wodę męską ale tylko nową, ewentualnie damską ![]() - Clarins, Par Amour, edp ok. połowa z 50 ml, - Cacharel, Noa Perle, edp 30 ml, bez 2-3 psików, w kartoniku, - Stella In Two Peony, Stella McCartney, edt, 25 ml, zostało na oko 20 ml, - Tommy , tommy girl 10, nowy zapach Hilfigera, 100 ml bez kilku psiknięć, - Nina Ricci , L'air du temps, nowa 100 ml jeszcze w folii, tylko za coś na czym mi bardzo zależy ![]() - Van Gils, Basic Instinct - męski dezodorant w sprayu 150 ml (cena ok. 80 zł), szczegóły o zapachu tutaj: http://www.estyl.pl/sklep/customer/home.php?cat=477 - Promesse Cacharel edt 100 ml, j.w., tu też będę wybredna bo ją w sumie lubię a na lato jest idealna, - Ferre for MEN, edt 30 ml, nowa w folii (najchętniej na inną męską), - Hermes , Ogródek Śródziemnomorski, 15 ml, z kartonikiem, osobiście kupowałam w perfumerii, kilka razy psiknięty, ale zepsuł się atomizerek, może ktoś umie naprawić ![]() - Amarige Givenchy, miniaturka ok. 4 ml, - Estee Lauder, Beyond Paradise, miniaturka ok. 4 ml, odłamany kawałek korka, co nie przeszkadza w używaniu, - Givenchy Ange ou Demon, nowy perfumowany balsam do ciała, pełnowymiarowy – Silk Body Veil, 200 ml, - Sergio Tacchini, Ozone woman, balsam do ciała perfumowany, 250 ml, raz wypróbowany więc właściwie nowy, - The Body Shop Perfumowany olejek Perfume Oil Huile de Parfum - Tea Rose, 15 ml, - YR, Mangue edt, woda o zapachu mango z serii Les Plaisirs Nature, 20 ml, kilka razy użyta, - próbki: Wszystkie na zdjęciu, nie wszystkie są pełne, niektóre były testowane, pytajcie (nie mam już DG "The One", Hypnose, Euphorii, Isseya Miyake, DKNY Red Delicious, Noa Perle, Prady Iris, Mariage, jednej DKNY Woman)
Edytowane przez biala_malpeczka Czas edycji: 2008-01-11 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek po przerwie - zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja - zapraszam !
Pielęgnacja:
Mam też trochę kosmetyków do opalania, jeśli kogoś interesują, sama w życiu tyle nie zużyję ![]() - oddam cały nowy krem 150 ml Bubchen, Baby Creme, krem dla niemowląt z substancjami8 pochodzenia naturalnego. Idealny na teraz kiedy są mrozy ![]() ![]() - Biotherm, Biosource, tonizujący tonik termalny, wzbogacony w oligoelementy i sole mineralne, do cery normalnej i mieszanej, 200 ml. Nieużywany, ja zużywam poprzedni tonik i zużyć nie mogę, zanim się wezmę za ten to ruski rok minie, ale będę wybredna bo kuszą mnie te oligoelemnty ![]() - Physiogel, Krem hipoalergiczny do piel. twarzy i ciała, zalecany do skóry wrażliwej, suchej, alergicznej, wrażliwej skóry dzieci i niemowląt, 75 ml, - Olay regenerist, daily regenerating serum, 50 ml, jw. , zostało ok. połowy, - Soraya, Beauty Creator Body, Głębokie Nawilżanie, Nawilżająco-rozświetlający krem do ciała z drobinkami złota, nowy w folii, 200 ml, do 06.2008 - Avon, Planet Spa, serum do twarzy na noc z białą herbatą, 50 ml, jest ok. połowa - Stara Mydlarnia Masło do ciała AMBER, Złocisty bursztyn, 250 ml, - Nuxe Spa Tonific, Huile de massage corps - body massage oil, draining and refining, zostało mniej niż połowa ze 100 ml, bardzo fajnie pachnie ale ja nie mam czasu na masaże ![]() ![]() http://www.aptekaeskulap.pl/product_...oducts_id=1805 - SVR 100, Ultra Max, ultra wysoka ochrona dla osób z I fototypem skóry, kobiet w ciąży, po pilingach, laserze, w czasie stosowania niektórych leków, 50 ml, - Body Shop, Cranberry Shimmer lotion, żurawinowy lotion do ciała z drobinkami, 60 ml, myślę że jest ponad połowa, sprawdzę na życzenie ![]() - L'Biotica DHEA reduktor przebarwień, 30 ml: http://www.lbiotica.pl/?sub=produkt&pr=10 - YR, Bronze nature, nawilżająco-brązujący krem do twarzy 2 w 1, Hydratant Effet Bonne Mine, 50 ml, - Collistar, lifting ujędrniający pośladki, 150 ml, nowy ale kartonik jest pognieciony: Specyficzny preparat skutecznie naprężający skórę pośladków. Nowatorski składnik Skin Tightner wygładza i widocznie napina skórę. Slimming Complex patent Collistar działa kompleksowo na komórki tłuszczowe redukując je co daje widoczny efekt wyszczuplenia. Zielona kawa i guarana stymulują enzymy, które rozkładają tłuszcze, rhodiola rosea i gorzka pomarańcza pomagają przyspieszyć procesy spalania tłuszczu, a brązowe algi przeciwdziałają tworzeniu nowych komórek tłuszczowych. Polecany dla wszystkich typów skóry skłonnej do wiotczenia. - Nuxe, Nuxuriance, Brightening re-densifying radiance cream, 50 ml, nowy (ma trochę pogniecione pudełko tekturowe od przechowywania w mojej szafeczce ![]() http://www.e-lek.pl/ecommerce/store/...2&catid=100197 - Yves Rocher, z serii 3 minutes, maseczka energizująca z miętą, 50 ml, - do depilacji z serii Veet oraz Tanita - do wyboru parę kosmetyków nowych i tylko wypróbowanych, do depilacji różnych części ciała, wosk, plastry itp - nowe okulary żelowe na zmęczone oczy, do chłodzenia w lodówce - Estee Lauder, Future Perfect - próbka z dwiema saszetkami: Future Perfect Anti-wrinkle Radiance Creme spf 15 i Future Perfect Anti-wrinkle Radiance eye creme, 2 x 5 ml. do włosów: - Matrix Biolage, odżywka do włosów Fortifying conditioner, mogę zrobić odlewkę bo mam dużą butlę, której nie mogę zużyć ![]() - Matrix, Curl.life defining system, szampon, 250 ml, nowy, - Fudge, Szampon i odżywka precyzyjnie dobrane do włosów są warunkiem niezbędnym do osiągnięcia sukcesu w pielęgnacji włosów, które staną się zdrowe i będą zwracały na siebie uwagę. Szampon Colour Lock, nowy – utrwala połysk i piękny kolor włosów farbowanych dzięki zawartości keratyny i protein, które tworzą specjalną powłokę chroniącą przed niszczącym działaniem promieniowania UV oraz zanieszczyczeniami ze środowiska. Zawarte w formule szamponu dobre silikony i proteiny jedwabiu utrwalają żywy kolor i silny połysk włosów. Odżywka Colour Lock, nowa – zawiera dodatnie odżywcze cząstki polimerów, które zabezpieczają włosy przed gorącym powietrzem suszarki. Odżywia włosy, nadaje im blasku i podkreśla kolor. http://www.fudge-sklep.pl/index.php?cPath=29 Dodatki: - Decleor Coffret Incense Christmas Kit, zestaw kadzidełek z poprzedniej Gwiazdki (cytryna, lawenda, cyprus, róża), jednego nie ma, oddam całość za coś na czym mi szczególnie zależy lub się podzielę, - Mam do wydania także naszyjnik i kolczyki na zdjęciu w poście #7, - torba Eveline na plażę, duża i ładna, w kolorowe paski, nowa. Zdjęcie na życzenie.
Edytowane przez biala_malpeczka Czas edycji: 2008-01-11 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
kolorówka:
-Cashmere mousse make-up, mus podkład korygujący Dax Cosmetics, 3 D silicone micro-net, kryje niedoskonałości cery, zmęczenie i zmarszczki, skutecznie matuje cerę do 12 h, nadaje gładkość kaszmiru - kolor 02 naturalny beż, nowy - korektor rozświetlający Cashmere corrector Dax Cosmetics z tej samej serii, - baza wygładzająca Cashmere Secret, Dax Cosmetics z tej samej serii Cashmere, - żel rozświetlający z drobinkami do twarzy Deborah Swirly Highlighter , idealny na karnawał ![]() ![]() - Collistar, effect wet/dry eyeshadow, cień do powiek efekt mokry i suchy, nr 7, raz przetestowany, z kartonikiem, - Nouba, szminka nowa, nr. 52 (koralowy róż), będę wybredna ![]() - Astor, duo eyeshadow, 010 deep purple (jasny róż ecru i taki brązowy-bakłażan), - Lancome Cień do powiek pojedynczy Color Design, odcień Pose (Metallic), Miedziano-złoty, tylko wypróbowany, - Estee Lauder nowa szminka Pure Color, nie używana, pięknie pachnie, opakowanie GWP (dostałam do zakupów) ale pełnowymiarowy produkt, odcień 183 Sugar Honey, zdjęcie na życzenie. Ciemna czerwień wpadająca w toffee ze złotymi drobinkami, nie wiem czy chcę się jej pozbywać więc będę wybredna ![]() - Isadora pojedyńczy cień do powiek 35 forest, taka ciemniejsza, butelkowa zieleń, - Isadora mineralny podkład do twarzy, mineral foundation powder, odcień 02 light rose, http://www.poradnikzdrowie.pl/1608_7734.htm - Isadora nowość Isadory - pędzel do aplikacji podkładu, mineral foundation powder kabuki brush, nieużywany, http://drogeriaglamour.pl/index.php?...b942016e184b59 - Isadora nowość Isadory, mineral eye shadow, mineralny cień do powiek, odcień 43 golden brass, Cienie do powiek IsaDora Mineral Eye Shadow rozświetlą powiekę delikatnymi jak mgiełka mikro-kryształkami minerałów. http://www.balticcompany.pl/index.ph...26idCnt%3D2348 - Isadora błyszczyk optycznie powiększający usta, Mega Wet Gloss lasting shine, 27 fruity red, śliczny nasycony kolor czerwieni ze złocistymi drobinkami. Kilka razy użyty, ubytek minimalny. Trochę starte napisy od noszenia w torebce. - Givenchy Prisme Again visage, 04 impertinent rose, puder pryzmatyczny a raczej róż, opakowanie z lusterkiem i nie używanym pędzelkiem, niestety ułamany kawałeczek przy lusterku, ale zamyka się normalnie. Róż malutko używany, zużycie widać na zdjęciu. Blade kolory, raczej dla blondynek, dla mnie za jasne ![]() - Clarins, cień pojedynczy Mono Reflets, Ombre Intense, 25 vert tonic – groomy greek, intensywna zieleń, ubytek minimalny, - cienie Collistar, brąz z małym ubytkiem, - nowa szminka Rimmel Full Volume Liquid lipcolour, 100 outdoor, ciemny róż z drobinkami, - kredka zielona Lancome, 001 noir andalou, niewiele używana, - AA, liftingujący podkład pod krem na dzień, z algaDHEA i ekstraktem z hibiskusa białego, do cery dojrzałej, do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii, 30 ml, nowy zafoliowany, - cień Sephora do makijażu "smoky eyes", czarny z drobinkami, nr.121, jak nowy bo tylko raz wypróbowany, ale ma odłamane wieczko, trzeba go pilnować np. w torebce, - podkład w kompakcie, tester, Clinique, 04 perfect linen, z SPF 15, maźnięty dla wypróbowania, ja jednak wolę tradycyjne podkłady, - szminka Revlon ColorStay soft & smooth, 230 rich raisin - rodzynka, nowa, - Isadora, nawilżająca pomadka do ust, 23 rose mallow, nowa - Isadora, build-up extra volume mascara with panthenol,01 black, nowa, - Isadora, waterproof cream eye shadow, 61 pink apricot, cień do powiek w kremie, 5 ml, nowy - Isadora, gleaming eye shadow wet&dry, 83 icy khaki, nowy - Isadora, błyszczyk wet gloss, błyszczyk do ust w postaci sztyftu, nadaje efekt soczystych i wilgotnych ust, doskonale nawilża, nowy, kolor 22 (golden cherry), - Isadora, Perfect powder Rouge, róż pudrowy, 09 frosty toffee, jest nowy ale kawałeczek z boku się ukruszył, ale naprawdę minimalny, - Avon, Colour Trend, pojedyńczy cień Angel Food, jasny opalizujący szary lekko wpadający w lila, tylko wypróbowany jeszcze z tekturką - Lancome, kremowa pomadka le rouge absolu, 320 goutte de rose, róż, nowa - Constance Carroll, glamour eyes, paleta 9 cieni, brązy i beże, nowa - Revlon, Lipglide, błyszczyk mirrored mocha 11, brązowy - Astor, szminka color last, kolor 232 red impulse, czerwień, nowa - Astor, pojedyńczy cień do powiek, crystal lilac 670, delikatny odcień lila, nowy - Constance Carroll, paleta 7 błyszczyków do ust w kształcie muszelek, cacko Oraz lakiery do paznokci – na zdjęciu ![]() dla mam i dzieci: - kremy dla dzieci m.in bubchen, Ziajka, Nivea baby i oliwki (nowe, a jeśli jest ubytek to minimalny bo ja używałam bardzo rzadko) - Oilatum Stieffel, mydło w kostce do skóry suchej i wrażliwej, - nowa oliwka pielęgnacyjna Nivea Baby,
Edytowane przez biala_malpeczka Czas edycji: 2008-01-12 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
zdjęcia
Edytowane przez biala_malpeczka Czas edycji: 2007-10-27 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
zdjęcia 2
Edytowane przez biala_malpeczka Czas edycji: 2007-12-08 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
zdjęcia 3 - biżuteria:
Naszyjnik kupiony na Allegro: Podstawa w kolorze antycznej miedzi. Do tego szlifowane kryształy i emaliowana macica perłowa- oraz szkło. Naszyjnik z możliwością dowolnej regulacji długości- aż do 50cm. Każdy mniejszy obwód- bez problemu. Rzecz daje wybitne możliwości dowolnej konfiguracji- i jest śliczna. Produkt znanej manufaktury biżuteryjnej- przywieziony z daleka. Kolczyki - kupowane na portalu z ręcznie robioną biżuterią projektantów. Poza ostatnimi - te są z River Island.
Edytowane przez biala_malpeczka Czas edycji: 2007-12-08 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
wymienione:
- Tesori d'Oriente, Papavero del Tibet, aromatic perfume, maki z Tybetu z wymianki z Dorotką-Coco, 100 ml, psiknięte 2 razy dla testów, niestety dla mnie ten zapach jest zbyt duszący, może komuś innemu się spodoba -Guerlain , L'instant Fleur de Mandarine, limitowanka Guerlain, 50 ml bez kilku psików, - Hermes, Amazone Light, eau de fraicheur, 100 ml bez kilku psików, mam je z wymianki ale zapach mi nie podpasował, - Jessica Simpson, Dessert Treats, Hula Girl , zapach który jest idealnym na lato egzotycznym mixem kokosa, bananów i mango, mi się kojarzy z chińskim piórnikiem i gumkami-myszkami , jest prawie całe 30 ml, bez kilkunastu psików. - Euphoria CK myślę, że jest ok. 90 ml ale w razie potrzeby będę określać dokładniej , - Versace Man, Eau Fraiche, after shave balm, 75 ml, nowy zafoliowany, męski, - Shiseido, Relaxing Fragrance, oryginał ale bez atomizera, ok. 80 ml zostało ze 100 ml, - Avon, today, tomorrow, always, summer - letnia edycja, żółta, edt, 75 ml, nowa - Guerlain, Aqua Allegoria Flora Nerolia, edt, miniaturka 7,5 ml, zostało ponad połowa, mam ją z wymiany ale to jednak kompletnie nie mój zapach, - spray do wnętrz YR o zapachu migdała, 25 ml, kilka razy psiknięty, - L'Occitane , Parfum pour la maison, Rose Poivre/Rose Pepper, spray do wnętrz o zapachu róży, 75 ml kilka razy psiknięty. -Lierac, Night Peel, Serum Odnawiające skórę na noc, efekt „nowej skóry”, regeneruje, wygładza, przeciwdziała starzeniu, 30 ml, kilka razy użyte, - SVR Provegol , gel surgras au calendula, wielka nowiutka butla 1 litr , dostałam do wypróbowania ale ja nie mam suchej skóry a tym bardziej wrażliwej, więc chętnie wymienię na coś fajnego PROVEGOL - DELIKATNE OCZYSZCZANIE SKÓRY I WŁOSÓW NA BAZIE WYCIĄGU Z NAGIETKA LEKARSKIEGO Specjalnie na potrzeby skóry wrażliwej opracowano gamę produktów na bazie wyciągu z nagietka o znanych właściwościach łagodzących i zapobiegających podrażnieniom. Preparaty Provegol delikatnie oczyszczają skórę bez naruszania płaszcza hydro-lipidowego i pH skóry. Mogą być używane przez osoby nietolerujące wody (mleczko, lotion- płyn micelarny, woda Be-Be) oraz pod prysznic (żel-syndet). Doskonale sprawdza się zarówno u dzieci jak i u dorosłych. Skład: 1% wyciąg z nagietka lekarskiego, bez mydła (syndet), pH fizjologiczne Wskazania: Skóra sucha i wrażliwa. Polecane dla całej rodziny Działanie: Oczyszcza nie powodując podrażnień, zachowuje płaszcz hydrolipidowy skóry - Aquolina Bath Shower, wanilia i kokos, 125 ml, raz użyte, dla mnie za słodkie, pachnie jak deser czekoladowy z Raffaello - Vichy Myokine, krem intensywnie korygujący zmarszczki, 50 ml, kilka razy użyty, malutki ubytek, - Clinique, dramatically different moisturizing gel, 30 ml, kilka razy użyty, - Olay krem aktywnie nawilżający na dzień, pomaga przywrócić naturalny poziom nawilżenia skóry, cera normalna i sucha, 50 ml, nie używany, - Olay krem aktywnie nawilżający na noc, pomaga przywrócić naturalny poziom nawilżenia skóry, cera normalna, sucha i mieszana, 50 ml, nie używany, - Lirene Skin Balance, delikatne mleczko do demakijażu twarzy i oczu, zachowujące młodość skóry, 200 ml, nie używane: http://www.ell-shop.pl/go/_info/?id=2434 - Olay, daily facials chusteczki czyszcząco-nawilżające do cery normalnej i suchej. 30 chusteczek bez jednej, otwarte kilka dni temu. - Soraya, Biostymulacja odbudowy kolagenu, aktywny wypełniacz zmarszczek, 15 ml, nowy [/b]), http://www.ell-shop.pl/go/_info/?id=1534 - Bielenda SPA Morska Kuracja, luksusowa sól do kąpieli, Aktywna kuracja wyszczuplająca, sól z Morza Martwego, Algi Fucus, koncentrat wody morskiej, olejki eteryczne, 500 g, zostało jakieś 3/4, - The Body Shop , Poppy Seed Oil Reviving Mask, maska do włosów z oleju nasion maku, 200 ml i tylko raz jak dotąd wypróbowana ale będę bardzo wybredna, bo zapach mi się obłędnie podoba i może jednak ją sobie zostawię - L'oreal Professionnel, Vitamino Color, szampon chroniący kolor Incell Hydro-Resist, 250 ml, - Gliss Kur, szampon Asia Beauty, ekstrakt z kwiatu lotosu i proteiny soi, włosy trudne do ułożenia i wymagające pielęgnacji, 250 ml, nowy, - Nouba , Rainbow Eye Liner 5ml, czerwony-karminowy, kilka razy użyty, - Maybelline , Dream Mousse eyecolor, 01 ivory in the cloude, perłowy prawie biały cień w musie, nowy, idealny jako baza pod cienie, - Pupa , nowy pojedyńczy cień wypiekany Luminys, brązowy, do użycia na sucho i na mokro, efekt zależy od sposobu użycia , - Chanel Pro Correcteur Palette Multi-Correcteurs, Paleta 4 korektorów do twarzy, zużycie widać na zdjęciu, - Lancaster Puder w kompakcie brązujący tzw. Karuzela - Infinite Bronze Carrousel Compact Powder, pełnowymiarowy i jak nowy, raz przetestowany, - Nouba cień do powiek pojedynczy, odcień 222 mimesis, złoto-miedziany ze złotymi brokatowymi żyłkami, jak nowy-tylko wypróbowany, - Nouba Rainbow Eye Liner, eye liner do powiek, odcień 22, złota miedź, kilka razy użyty, - Givenchy, Prismissime eyes, cienie limitowane 51 intense chocolate, praktycznie tylko wypróbowane, z kartonikiem, tu będę bardzo wybredna, wymienię albo za zapach, którego szukam, albo za inne pryzmy, - Astor, Air Mousse, 3-d matte make-up, Air Light Express Finish, matujący podkład o konsystencji musu, dający efekt lekkiego i świeżego makijażu, 30 ml, nowy, odcień 200, moim zdaniem średni beż, Pupa, nowy błyszczyk w kostce freezing cube color, odcień 04, - Pupa, nowa szminka - pomadka do ust, shiny lipstick out of the blue, odcień 03, - Pupa, nowy cień Freezing shadow, wodoodporny cień do powiek w aplikatorze, odcień 02 (niebieski). http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...cat=310&page=1 - cienie YSL nr. 31, jak nowe, z kartonikiem, wypróbowane tylko, jasny zielony i taki bladoróżowo-beżowy, dla mnie jednak te cienie są za subtelne, - Bourjois, ombre a paupieres, cień do powiek, 69 violet artistique, wrzos, nowy - Constance Carroll, glamour eyes, paleta 9 cieni, fiolety, szarości, róże, nowa - Revlon, podwójne cienie do powiek wet/dry shadow, safari sh08, brąz z drobinkami i beż, brąz niestety się pokruszył chociaż ich nie używałam, nie nadają się więc do noszenia w torebce, ale do używania na miejscu nadal super, zamknięcie trzyma je w ryzach, brak pacynki, - cienie Collistar, amarantowy ze złocistym beżem, jak nowy - Olay regenerist, rehydrating lotion with uv protection, 75 ml, z pompką, otwaty ze 2 miesiące temu, zostało więcej niż ¾.
Edytowane przez biala_malpeczka Czas edycji: 2008-01-11 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
czy ktorys z moich zapachow by cie interesowal?
dodatkowo moge jeszcze zaoferowac ok 70/80ml Ultraviolet Paco Rabbane ![]() Edytowane przez lalesia Czas edycji: 2007-10-27 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Cześć Małpeczko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
- Jessica Simpson, Dessert Treats, Hula Girl , zapach który jest idealnym na lato egzotycznym mixem kokosa, bananów i mango, mi się kojarzy z chińskim piórnikiem i gumkami-myszkami ![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
- Collistar, lifting ujędrniający pośladki, 150 ml, nowy ale kartonik jest pognieciony:
Specyficzny preparat skutecznie naprężający skórę pośladków. Nowatorski składnik Skin Tightner wygładza i widocznie napina skórę. Slimming Complex patent Collistar działa kompleksowo na komórki tłuszczowe redukując je co daje widoczny efekt wyszczuplenia. Zielona kawa i guarana stymulują enzymy, które rozkładają tłuszcze, rhodiola rosea i gorzka pomarańcza pomagają przyspieszyć procesy spalania tłuszczu, a brązowe algi przeciwdziałają tworzeniu nowych komórek tłuszczowych. Polecany dla wszystkich typów skóry skłonnej do wiotczenia. - Chanel Pro Correcteur Palette Multi-Correcteurs, Paleta 4 korektorów do twarzy, zużycie widać na zdjęciu, - - cień Sephora do makijażu "smoky eyes", czarny z drobinkami, nr.121, jak nowy bo tylko raz wypróbowany, ale ma odłamane wieczko, trzeba go pilnować np. w torebce, cos za ktorakolwiek z tych rzeczy?
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Olay krem aktywnie nawilżający na noc, pomaga przywrócić naturalny poziom nawilżenia skóry, cera normalna, sucha i mieszana, 50 ml, nie używany,
cień Sephora do makijażu "smoky eyes", czarny z drobinkami, nr.121, jak nowy bo tylko raz wypróbowany, ale ma odłamane wieczko, trzeba go pilnować np. w torebce, Body Shop, Cranberry Shimmer lotion, żurawinowy lotion do ciała z drobinkami, 60 ml, myślę że jest ponad połowa, sprawdzę na życzenie , coś u mnie? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215673
Zajrzyj do mnie ![]() ![]()
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Shiseido, Relaxing Fragrance, oryginał ale bez atomizera, ok. 80 ml zostało ze 100 ml
Chanel Pro Correcteur Palette Multi-Correcteurs, Paleta 4 korektorów do twarzy, zużycie widać na zdjęciu, Givenchy Prisme Again visage, 04 podkład w kompakcie, tester, Clinique, 04 Lancome, kremowa pomadka le rouge absolu, 320 goutte de rose, róż, nowa cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
lalesia, alorah - niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]() titina - podobają mi się nauszniki, ale to trochę mało ![]() A w jakim rozmiarze jest sukienka ecru w twoim wątku post #8 ?
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za letnia wersje today tomorrow always (ktory to dokladnie zapach) i ew cien sephory?
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
* Alfaparf, Semi di Lino Cristalli Liquidi – słynne nabłyszczające kryształki, z wymiany, na moje oko zużyte ok. 1/6 z 50 ml, Czy one są do każdego rodzaju włosów ? * Clinique, szachownica (Shimmering Tones Powder) 01 Pink Chocolate – również z wymiany, jednak nie tego odcienia szukałam. Zużycie – niewidoczne ![]() Ale szachownicę muszę obejrzeć w perfumerii ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jakie masz nowe lub w stanie bdb książki ? Interesują mnie ciekawe thrillery historyczne, sensacja, beletrystyka, książki dla dzieci, reportaż ewentualnie fantasy ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś za Euphorię?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Pink Chocolate to limitowanka, nie wiem, czy gdzieś je znajdziesz ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Jutro pewnie będę w perfumerii, spróbuję sobie przypomnieć Champs Elysees
![]()
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Napisz mi jeszcze jak z drobinkami ? bo widzę, że się błyszczą ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Scrabble dalej sa i czekaja na nowa wlascicelke. Z zupelnie nowych ksiazek takich prosto z drukarni mam
-Dan Brovn Kod Leonarda da Vinci(m.o) -Orhan Pamuk Nazywam sie czerwien(m.o) -Matthew pearl Cien Poego (t.o) -M.Pearl Klub Dantego(t.o) -AnnaGabryś Salony Krakowskie(t.o) -Andrzej S. Jasinski Jerozolima promeń milosci jahwe(m.o) -Anna Szatkowska Byl dom (t.o) -Michael Gregorio Krytyka Zbrodniczego rozumu(t.o) -Joanna Szczepkowska fragmenty z zycia lustra(m.o) -Susanna Clarke Damy z Grace Adieu(t.o) -Z. J. Ryn medycyna indianska (t.o) -Auszchwitz Nazi death camp (t.o) mam rowniez z wersji polskiej w miekkiej oprawie i mnustwo ksiazek dla studentow prawa i przedsiebiorcow duzo ksiazek dla dzieci ale zalezy jaki przedzial wiekowy by Cie interesowal Jezeli interesuje Cie konkretne tytuly tez moge poszukac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ok,jak sprawdzisz to napisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.