|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
ODDAM WSZYSTKO za True Match Minerals N3 lub inny jasny odcienUwaga!! Wymiana wiaze sie z wysylka do Niemiec!! Mam nadzieje, ze wymiana 9 do 1 zrownowazy koszty przesylki z Polski do Niemiec i tym razem ktos sie ze mna wymieni ![]() Byc moze zastanawiacie sie nad sensem tej wymianki, ale: - kosmetyki, ktore chce oddac nigdy nie beda przeze mnie uzywane, a szkoda mi je wyrzucic. - True Match Minerals w kolorze N3 jest tylko na Ebayu, ale ja nie chce juz wydawac wiecej kasy, wole wymienic cos za cos Za TRUE MATCH MINERALS N3 (lub ewentualnie inny jasny odcien) oddam wszystkie wymienione nizej kosmetyki: - True Match Minerals W4 (uzyty 4-5 razy) - True Match - Puder Prasowany (bez gabeczki/puszka) - K1 (uzyty 6-7 razy) - True Match - Podklad - K2 (uzyty 4-5 razy) - Essence Pure Mineral Powder Make-Up - 01 Soft Beige (uzyty 1x) - Essence Pure Mineral Powder Make-Up - 02 Soft Sand (uzyty 1x) - Max Factor Creme Puff - 05 Transcludent (uzyty 10-15 razy) - L'oreal Matt Cashmere - 21 Sand (uzyty 3-4 razy) - Revlon New Complexion Even Out Make-Up - 04 Natural beige (uzyty 2 razy) - Max Factor Lasting Performance - 105 Soft Beige (uzyty 1x) Na zyczenie moge wrzucic fotki (w tej chwili nie mam aparatu). Czekam (niecierpliwie) na propozycje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.