![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Super Ubranka I Dodatki Otl Amisu Reporter House Mango H&m Nici Torebki!!
Witam!
wątek nieaktualny DOKŁADKA NA 11 STRONIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zachęcam do oglądania i wybrania sobie czegoś z moich rzeczy.. Mam ich naprawdę mnóstwo, dlatego będę conieco dokładać. Rzeczy sa w różnych rozmiarach od XS do L. Mam także torebki, biżuterię, kurtki i buty. Chętnie coś wymienię ![]() ![]() ![]() Moje rzeczy są w stanie bardzo dobrym bądź idealnym Nie szukam konkretnych rzeczy, jednak najbardziej będę zainteresowana: rurkami (na osobę noszącą rozm. M) biżuterią, fajnymi perfumami i innymi psiukadłami, torbami, torebkami... ale też chętnie obejrzę inne rzeczy.. Proszę pisać, jeśli się coś spodoba! ![]() Mój numer gg: 11459637, jestem często dostępna, odpowiem na wszystkie pytania.. A więc zaczynamy ![]() Edytowane przez firmówka Czas edycji: 2008-01-12 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Super Ubranka I Dodatki Otl Amisu Reporter House Mango H&m Nici Torebki!!
BIŻUTERIA 1. Wisiorek z koralikami zielono - czarnymi, trochę w stylu EMO 2. Fajne etniczne kolczyki z muszelkami koralikami i... 3. Naszyjnik z gwiazdeczką 4. Kolczyki z Avonu, fajne, duże oczka 3. Bransoletka z kolorowymi kółeczkami, pasuje do wielu rzeczy 4. Pierścionek z AVONU z koralikami - perełkami, regulowany Edytowane przez firmówka Czas edycji: 2007-11-10 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
1. Dwie bransoletki z dużymi koralami turkusowa i brązowa
2. Okulary typu muchy, mają u dołu naklejkę z napisem Campbel, którą można odlepić - nie ma! 3. 2 kwiatki, które można sobie przyszyć do jakiejś nudnej torebki albo czapki: szary i turkusowy 4. Kolczyki, nie są srebrne ani złote w dwóch po lewej brak zatyczek, ale można sobie pożyczyc z innych kolczyków ![]() 5. Kolczyki (nie wiem, czy srebrne) są bez oczek, ale i tak fajnie wyglądają Edytowane przez firmówka Czas edycji: 2008-01-02 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
TOREBKI 1. Torebka z house'a w kwiatowe hafty, bardzo poręczna 2. Torebka biała z reportera z napisem funky girl, jest w pewnych miejscach porozrywana, ale sprytnie ![]() 3. Torebka DiVIDED by H&M z regulowanym paskiem i podszewką w malutkie wielone kwiatuszki- nie ma ich! 4. Torebka w groch z HOUSE a Edytowane przez firmówka Czas edycji: 2008-01-02 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
6. Skórzana brązowa mała torebka, bardzo modna w tym sezonie 7. Toberka firmy TROLL , pakowna, z przodu jest troszke pomazana długopisem, ale myślę, ze to da się sprać, a z tyłu ma małą dziurke 8. Niebieska torebka TROLL idealna do szkoły, mieści rozmiar A4, łatwo nie oddam 9. Granatowa torebka fajne, dużawa nie ma!!! nie ma! Edytowane przez firmówka Czas edycji: 2008-01-02 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
Portfel z motywem podobnym do HELLO KITTY
Portfel z serduszkiem firmy NICI Opaska brązowa firmy H&M Czapka uszatka, bardzo ciepła.. łatwo nie oddam Apaszka czerwona w grochy materiał podobny do jedwabiu Edytowane przez firmówka Czas edycji: 2007-11-02 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
BUTY
1. Zamszowe kozaczki rozm. 39 łatwo nie oddam 2. Trampko tenisówki z brokatem i kokardką, rozm. 38. Z zewnątrz prawie nie widać śladów użytkowania, wewnątrz jest gorzej. Ale przecież nikt nam nie będzie zaglądał do środka buta.3. Klapki na małą nogę (rozm. 35-36) Edytowane przez firmówka Czas edycji: 2008-01-02 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
kurtki
1. Kurtka wiosenno - jesienna firmy ONLY rozm. M 2. Płaszczyk z futerkiem na kapturze, rozm. M 3, Kurtka biało niebiesko czarna Terranowa, raczej na wiosnę jesień, rozm. M[/B] Edytowane przez firmówka Czas edycji: 2007-11-10 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
KOSZULKI
1. Bokserka firmy OFF THE LIP rozm. M nie ma !!!! 2. Srebrny golfik rozm. M 3.Granatowa koszulka FRODO rozm. XS 4. koszulka do spania z zebrą rozm. S/M 5. Koszulka z napisem Nike air rozm. L/XL 6.orientalny top/tunika ze ściągaczem rozm. M Edytowane przez firmówka Czas edycji: 2007-11-16 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
1. Różowa koszulka ze ściągaczem i napisem na dole w prawym rogu zrobionym z cyrkonii, rozm. S
2. Różowa koszulka Terranova, jest to S,ale moim zdaniem to bardziej M 3. Szara koszulka na ramiączkach rozm. XS 5. Czarny top na ramiączkach z marszczeniami na dekolcie rozm. raczej M 6. Koszulka polo z kołnierzykiem i numerem z tyłu rozm. M Żółta koszulka TROLL ze świetnym napisem! Edytowane przez firmówka Czas edycji: 2007-11-10 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
1. Koszulka wiązana na szyji, różowa rozm. S/M nie ma
2. ONLY tak jakby w szachownicę S/M 3. Różowa na ramiączkach z koronkami, bardzo sexy, troszkę poplamiona z tyłu, ale myślę, ze da się odprać, albo odplamić rozm. S/M 4. Seledynkowa na ramiączkach firmy ANGEl, rozm. S/M z fajną aplikacją i marszczeniami przy biuście 5. Różowa z Clockhouse by C&A rozm. S 6. New look asymetryczna w róze na jedno ramie. Raczej S/M Edytowane przez firmówka Czas edycji: 2007-11-04 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
1. Różowa bluza rozm. M z fajnego materiału, nie ma sznurka od kaptura, zaczepki od suwaka, i ma małą plamkę na rękawie, która na pewno ustąpi odplamiaczowi - nie będę wybredna]
2. Bluza z C&A Clockhouse rozm M świetna 3. Szara bluza z różowymi napisami rozm S 4. Błękitna bluza RESERVED rozm.M ma małą dziurkę ale to przy szwie, więc jak się zaszyje nie będzie widać i kilka małych plamek - nie będę wybredna 5. Sweterek Amisu rozm. L trochę ciemniejszy kolor niż na zdjęciu 6. Sweterek w paski, trochę zmechacony, rozm. L Edytowane przez firmówka Czas edycji: 2007-11-02 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
1. Czarna bardzo ładna i elegancka bluzka kopertowa z cyrkoniami w stanie idealnym. Rozm. S
2. Bluzka w paseczki ze srebrną nitką rozm. M 3. W stylu chińskim rozm M 4. Big star, rękawy 3/4, rozm. S 5. Słodka bluzka z fajnym nadrukiem rozm S firma Teens 6. Sweterek w paski firmy Pretty girl, cieplutki rozm M/L nie ma!!!! Edytowane przez firmówka Czas edycji: 2007-11-16 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
1. Bluzka na długi rękaw firmy QUEEN rozm. S/M
2. Sweterek AMISU rozm. L kolor ciemniejszy niż na zdjęciu, troszkę zmechacony.. 3. Szara bluza z suwakiem i różowym napisem rozm. S 4. Bluzka niebieska z dekoltem w serek i ściągaczem rozm, S 5. Malinkowa bluzka z bekoltem w łódkę i cyrkoniami S/M 6.Bluza Belle rozm. M nie ma sznurka w kapturze, zaczepki do suwaka (ale suwak działa), i ma plamkę na rękawie - nie będę wybredna Edytowane przez firmówka Czas edycji: 2007-11-03 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
1. Różowa bluza LEE rozm S. Ma dziu na rękawie, ale to jest przy szwie (po prostu puściły nitki) i łatwo będzie to zaszyć
2. bluza firmy Fluid rozm. M z napisem z cyrkoniami 3. Fajna bluzka na dłogi rękaw rozm. S firmy LEE 4.Bluzka ze ściągaczem i fajnymi marszczeniami przy biuście rozm M 5. Kremowa bluzka Carry rozm.M Edytowane przez firmówka Czas edycji: 2007-11-03 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
tuniki/longi/sukienki
Świetny LONG na długi rękaw z aplikacją i serduszkiem rozm S, oddam za coś naprawdę ekstra 2. Sukienka firmy MANGo rozm. S zrobiona tak jakby z wężowej skórki, za coś ekstra 3. Tunika firmy ESSENTIALS, śliczna w stylu chińskim, może służyć także jako sukienka nie ma!!! 4. Sukienka z kieszeniami rozm. S 5. CZERWONA RETRO SUKIENKA , którą można nosić jako tunikę, super wygląda z czerwonym paskiem rozm. S 6. Biało - czarna w sdelikatne kropeczki rozm. S/M Edytowane przez firmówka Czas edycji: 2007-11-16 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
1. Sliczna sukienka rozm. S z cekinowanymi ramiączkami, fajnym dekoltem i dołem, idealna na karnawał za coś ekstra
2. Torbka z New Yorkera 3. paski. 2 białe od dołu w stanie dst, ten z motylkiem jest z tally weijl, w niebieskim ui białym (tym u góry brak cyrkonii), a ten w środku jest w stanie idealnym Edytowane przez firmówka Czas edycji: 2008-01-02 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki!!
ZAPACHY 1. PUMA CREATE woda toaletowa, początkowa pojemność : 50ml, zostało jakeiś 15 - 20ml 2. AROMA ALEGORIA woda toaletowa z początkowych 75ml zostało jakieś 65ml 3. INDIAN SUMMER RED zostało jakieś 5 - 7ml 4. My Manifesto Isabeli Rosselini deodorant perfumowany.. zostało jakieś 25-30ml nie ma!!!5. Timi Mofi - zostało jakieś 40ml 6. B.U Wild - zostało jakies 7ml Mam jeszcze próbki z Avonu i Oriflame'u: AVON: Individual blue for Her Summer White Pur Blanca Avon Shine Rare Pearls Surrender for Her ORIFLAME: Clea Neblina Shafali Nature KOSMMETYKI DO WŁOSÓW: Szampon do włosów Silver.Usuwa z włosów żółtawy kolor i nadaje im ładny srebrny połysk. Do białych, szarych i jasnych blondów Professionale new image gel color ceator NIVEA STYLING Wosk połysk jedwabiu, użyta jakaś 1/5 TAFT LOOKS krem wygładzająco nabłyszczający zostało jakieś 85ml SUNSILK efekt żelazka, krem ułatwiający prostowanie, był niewiele używany, początkowa pojemność 150ml 2 spinki klamry do włosów (zielona i brązowa) 2 gumki do włosów z ozdobami: niebieskie w łapki i różowe w różowe karmeliki 2 spinki do włosów różowe DO PAZNOKCI: . Lakier RUBY ROSE czerwony Lakier fioletowy (kilka razy maźnięte) SENSIQUE Odżywka do usuwania skórek została połowa Żółty akryl do paznokci Srebrne ozdóbki do paznokci DO UST: Avon Color trend w tubce czekoladowy, smaaakowity... zostało jakieś 3/4 Avon Glazewear z pędzelkiem zostało jakieś 3/4 SMACKERS cytrynowy nostało jakieś 3/4 SMACKERS wiśniowy błyszczący została jakaś 1/3, Błyszczyk z MYSZKĄ MIKI koloru niebieskiego smakowity zostało 2/3 Błyszczyki w motylku z lustereczkiem zestaw kolorowych blyszczyków i cieni w pudełeczku 2 błyszczyki tak jakby w kostce lodu różowy i pomarańczowy z drobinkami serduszka, zamknięcie troche naderwane KREMY, PODKŁADY DREAM MATTE MOUSE od MAYBELLINE kolor SAND zostało jakeiś 2/3 VICHY LIPOSTRETCH ujędrniający krem modelujący próbka 7ml OLAY krem na dzień total effects 7 próbka, zostało jakeiś 5 ml INNE: Okulary żelowe z Twojego Stylu, gdy bolą oczy można je włożyć na pare minut do lodówki i przyłożyć potem na oczki nie ma!!!! Edytowane przez firmówka Czas edycji: 2007-11-16 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
dokładki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5674961
Tobie, o ile pamiętam, też się coś u mnie podobało ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za torbe trolla http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5674973 ?
EDIT: CHĘTNIE WYMIENIĘ SZKATUŁKĘ NA TORBĘ TROLLA ![]() ![]() ![]() CZEKAM NA PW Z ADRESEM
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-11-02 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Nie, spodnie za naszyjnik - to w ogóle mi się nie opłaca. Nie znajdziesz nic innego?
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Heh, tym bardziej mi się nie opłaca
![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za niebieska torbe? Odpowiedz prosze u mnie
![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Znajdziesz cos u mnie za ten naszyjnik?? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5674961 moj watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=214703 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za : 1. Naszyjnik z wisiorkiem HELLO KITTY, śliczny z kryształkami Swarovskiego, za coś extra! ?
Oddam co tylko chcesz ! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.