|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Grzywkowe problemy malolaty
Dzień Dobry
![]() Jesteście moja ostatnią deską ratunku, o ![]() Od kilku tygodni szalenie denerwuje mnie moja grzywka, chciałabym coś z nia zrobic,ale oczywiście nie wiem co. Mama tez nie wie ![]() ![]() Aktualnie nosze ja na bok, jest juz dość dluga, jak ja rozczesuję to sięga czubka nosa. [IMG]file:///C:/Documents%20and%20Setting s/agata/Pulpit/ZDJECIA/DSC00140.jpg[/IMG] Wklejam 4 zdjecia. (Nie sa do konca aktualne, jesli bedzie potrzeba to postaram sie o jakieś "bardziej na czasie" )Dwa z grzywką na bok (kóra niestety teraz strasznie "oklapnęła", jakby sie przerzedziła ? ![]() Teraz moje pytanie w której grzywce wygladam lepiej? A jesli w tej na bok, to co zrobić, zeby byla taka jak na zdjeciu 2? (wtedy mi sie najbardziej podobała) Skrócić a moze jeszce coś innego z nią wymyślicie? Licze na pomoc (: Pozdrawiam ! ![]() (pozytywny akcent dla pesymistów: Dziś jest środa- niedługo weekend ![]() Edytowane przez 19agusia91 Czas edycji: 2010-12-04 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grzywkowe problemy malolaty
Cytat:
bleeh, wiedziałam że coś popsuje ;D Wybaczcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja radzę skrócić, do takiej długości jak na zdjęciu 2, może ciut krótszą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
zdecydowanie z tą krótszą fajniej...możesz zrobić jeszcze ciut krótszą i będzie ok. A grzywka mogła się zrobić rzadsza, bo jak cały czas byla na jeden bok zaczesywana to tak jest
![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, tak wiem, dlatego na noc spinam ja spinkami na drugi bok. Moze ktos jeszcze ma jakies pomysly ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
a mi się najbardziej podobasz w takiej prostej
![]() ja teraz mam na bok i troche od dolu tapiruje leciutko i caly dzien jest ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.