![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kolorowka, perfumy, pielgnacja. Zapraszam.
nieaktualne
Na stanie ku wymianie ![]() Dune Dior 20/30ml, kartonik Pure Poison Dior 30 ml, kartonik. ubytek gora 4ml. Joop Famme (klasyk, swietne recenzje w KWC) 30 ml, kartonik, ubytek gora 3ml. Kolorowka: Paletka do brwi Sephora (dla brunetek) nowa, tylko testowana.. blyszczyk Estee Lauder Pure Color Gloss icy pink, znikomy ubytek, nie odpowiada mi zapach blyszczykow EL. Paletka cienie Estee Lauder 01-ravishing auburn, ubytek gora 5%, kartonik. lakier do pazurow Guerlain (w tonacji jak blyszczyk EL, razem stworza zgrany duet) lait de rose. Collistar silk effect puder brazujacy, w slicznej, zlotej tonacji nr.7 "ziarnista" faktura ubytek gora 5% Collistar puder brazujacy w kremie z wysokim factorem 40, testowany, gabka uprana, kartonik. podklad Bourjois 10hour sleep effect nr.73 beige clair, nowy, tylko testowany. Magic Fix plyn utrwalajacy pomadke badz blyszczyk ARTDECO, nowy. kredka 06 violet artiste Khol&Contour Bourjois, raz strugana Pielegnacja: Effaclar A.I LRP 3/4 tubki. tonik OLAY odswizajacy nowy tonik Faberlic odswiezajacy mieta i winogona, nowy. Portfel ze skory, z kolekcji Exlusiv Vip Collection. Nowy, w kartoniku. Kolor koniakowy. Nadaje sie na prezent. (wartosc ok.160 zl) fotka na zyczenie. niebawem postaram sie wkleic fotki ![]() Zapraszam serdecznie. Prosze, nie oferujcie mi niskiej polki ani "dupereli" Zawszem chetna na zapachy (im ciemniej tym lepiej ![]() ![]() Do wymian zawsze dorzucam probasy ![]() Wymienione: Dolce Vita Dior ok.polowy, ciut mniej z 30 ml, kartonik nieaktualne-wymiana z Malgosia nr.tysiac piecsetstodziewiecset ![]() Amethyst Fatale Oriflame 50 ml, kartonik, nowy, ubytek -jeden "psik" na lape ![]() nieaktualne-wymiana z Mirianka Roz z limitowanej serii Estee Lauder Exotic Shimmer poudre irise, ogromniaste 13 gr., uzyte kilkukrotnie, kartonik. Intensywnosc mozna stopniowac. wymiana z Margot Puder trojkolorowy Shiseido luminzing color powder L4, testowany. nieaktualne-wymiana z Nevada Czekoladka Bourjois "biala" o pralinkowym zapachu, testowana. nieaktualne-wymiana z Nevada Kolor niedostepny w Polsce. tusz Chanel Cils Extreme ambre (czekoladowy braz), uzyty nie wiecje niz 5-7 razy kartonik. Nie odpowiada mi konsystencja tuszu i grzebyk.nieaktualne-wymiana z Malgosia nr.tysiac piecsetstodziewiecset ![]() podklad innocence petal 1/3 pojemnosci wymienione z Angel Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2007-12-14 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kolorowka, perfumy, pielgnacja. Zapraszam.
cos za :
Collistar silk effect puder brazujacy, w slicznej, zlotej tonacji nr.7 "ziarnista" faktura ubytek gora 5%
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A może coś za Dolce Vita?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=212930 ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za czekoladkę, oriental i dolce vite
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym mieć ten róż:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...de-chanel.html - zostało ok 80% + to co w wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
interesowałaby mnie:
kredka 06 violet artiste Khol&Contour Bourjois, raz strugana znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj. ![]() chcialabym zobaczyc fotke rozu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Maddie, Siek, 1stLaDy-niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie w załączeniu.
W sumie jest jednak więcej niż 80% - najwięcej był używany jeden kolor. Aha, niestety nie mam już pędzelka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaluje, ze nie moge nigdzie tego rozu przetestowac. Bardzo lubie roze Chanel, ale kolory tej limitowanki jednak dosc nasycone, a ja wole bardziej subtelny efekt na facjacie... w tonacji lekko bezowej, cieplej. No i przyznam, ze zwykle najchetniej z minimalnym ubytkiem. Co ew. Ciebie interesuje u mnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Nie sugeruj się kolorami - one tylko tak wyglądają. Jeśli mam być szczera, dla mnie efekt tego różu jest zbyt słaby, prawie go nie widać. Owszem, jest delikatne zaróżówienie, ale ja jednak lubię coś mocniejszego. W porownaniu z innym moim chanelem jest dużo słabszy.
U Ciebie najbardziej podoba mi się róż EL ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
mam puder lancome Absolue, kolor oo1-transarentny, zuzycie ok 5-10 %, swiezy, kupiony przed wakacjami, moze bylabys chętna wymienic za róż Estee Lauder?
http://www.lancome-usa.com/makeup/po...lue-powder.htm interesuje mnie tez blyszczyk EL- mam 30 ml Nina Riccci Premier Jour, 25 Escada Sentiment
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postaram sie jutro przetestowac ten puder i wowczas dam znac, dobrze? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
oki. Puder jest fajny, ladnie-delikatnie pachnie. Ale mam jeszcze inne więc znowu leży. A EL to róż, ktory od dawna jest moim nr 1
![]() chyba, ze wyszkolałabyś wymienic za roz lancome kol. brzoskwiniowy-zimnawy, male 5 % najwyżej zuzycie
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może umówmy się tak, że jak przetestujesz tamten i ewentualnie chciałabyś mój, dasz mi znac w moim wątku, oki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() Niestety, za Chiny Ludowe nie przetestuje tego pudru bo najnormalniej w swiecie nie maja go w perfumerii (bylam w dwoch. Ponoc wersja pudru sypkiego Absolue nie jest w Polsce dostepna...) czy moglabys napisac cos wiecej o dzialaniu tego pudru? prosilabym tez o fotke. Podaj prosze dokladna nazwe roz Lancome, o ktorym napisalas? pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Róż, też już u nas niedostępny (zwleczony z Francji), to Peche Intense, 8 g, ubyło ze 2. Duże lusterko. Zaraz wrzucam zdjęcie. Jestem bbbbbbbbbbbb zainteresowana tym różem EL, bo roze dla mnie a nie brzoskwinie;-) Wklejam fotki. jeśli byś chciała, możemy wymienić obie rzeczy ![]() Nie ukrywam, że skicham za twoim rózem ![]()
Edytowane przez muron Czas edycji: 2007-11-27 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
lepsze fotki sa jeszcze na Nasze Zbiory Kosmetyczne II i III ale nie mogę ich znależć;-)
drugie okno otworzylo się przez przypadek, a nie mogę otworzyc edytuj, w poscie powyżej. NIE zaśmiecam wątku celowo.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.