|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Tonik, maseczka - ziemia wulkaniczna
Smoczyco mam ogromną prośbę: otóż poszukuję jakiegoś dobrego toniku do twarzy! Mam cerę mieszaną z tendencją do trądzika(zaskórnikowy i grudkowo-krostkowy) oraz przesuszoną w niektórych miejscach(brevoxyl). Czy mogłabyś mi coś dobrego polecić? Mam jeszcze pytanie w związku z maseczką z Ziemii Wulkanicznej firmy Abacosun: czy ona jest rzeczywiście tak skuteczna jak w opisach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: SMOCZYCO HELP!!!!
Przepraszam Jasiu, ostatnio nie zagladam na wizaż bardzo regularnie, bo wróciłam do pracy i jestem na razie zarobiona
![]() ![]() Ostatnio zamiast toniku używam wody micelarnej Effaclar, nie wysusza i działa antybakteryjnie, lubię ją ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: SMOCZYCO HELP!!!!
A ziemię wulkaniczną Abacosun bardzo lubię i polecam, daje u mnie olśniewające efekty, nieporównywalne z niczym innym. Naprawdę mam wrażenie ze usuwa toksyny ze skóry, buzia się jakoś nie zanieczyszcza, a jaka gładka... Muszę ja sobie znów zamówić na Esentii
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.