![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wasze kosmetyczne Must Have na rok 2008
Jest o odkryciach kosmetycznych 2007 roku, teraz będzie o kosmetycznych Must Have na 2008
![]() Wypisujcie kosmetyki, które koniecznie chcecie wypróbować/przetestować w 2008 r. Pod spodem moja lista kosmetyków, które koniecznie chce wypróbować w Nowym Roku ![]() ![]() # Serum Flavo C # Lakiery Bourjois # Colour Surge Clinique # Buttermilk # Virtuose Lancome # All About Eyes Rich Clinique # Peeling Xerial SVR # Serum Advanced Night Repair Estee Lauder Aktualizacja wkrótce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze kosmetyczne Must Have na rok 2008
~serum Rene Blanche
~olejek kokosowy ~ serum na zniszczone końcówki ( Avon) ~ jakiś balsam czekoladowy
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja na pewno wypróbuję maski Kallosa i może odżywki Klorane?
EDIT: - szampony Joanna Naturia (mięta + wrzos; len + rumianek) - musy do ciała Joanna Naturia - żele do ciała J.N. W ogóle całą Joannę musze przetestować, w tym roku jeszcze nie zdąże, ale w przyszłym... No i zasadzam się na jakąs butelkę Lutka - obiecalam sobie, że po zrobieniu wreszcie magisterki zafunduje sobie taki drogi prezent!
Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2007-12-14 o 13:46 Powód: Dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
moj problem tkwi w niecierpliwosc bo wszystkie swoje zachcianki kosmetyczne spelniam na biezaco. I zazwyczaj konczy sie to tak, ze cos co planuje sobie na ''pozniej'' , pojawia sie w mojej lazience ''juz''
![]() A jezeli chodzi o 2008 rok to pewnie pojawi sie duzo nowosci o ktorych jeszcze nie slychac i zapewne te stana sie obiektem moich testow ![]() Edytowane przez AniaWila Czas edycji: 2007-12-04 o 18:26 Powód: wredny ortograf :D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Liste będę aktualizowac
![]() - meteoryty Beige Chic, - masła do ciała The body shop, - błyszczyk Bourjois, - cienie sypkie Gosh, - Juicy tubes - tusz Telescopic i jakis kolejny górnopółkowy (może Lancome?) - jakąś czerwoną szminkę (ale najpierw muszę dorwać kolor pasujący do mnie a to łatwe nie bedzie ![]() - baze pod podkład - cos z profesjonalnej pielęgnacji włosów - sztuczne rzęsy ![]() - peeling chemiczny Qrcze ile tego jest ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
-pryzmy Givenchy
-biała czekolada Bourjois lista kosmetyków bedzie aktualizowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
YSL, Volume Effet Faux Cils
Wirtuoz Lancome sypki puder Clinique odżywka NailTek c.d.n. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyjaciółka KWC
|
- maczek Clinique nr 02 Posy
- cienie Clinique - Lancome Courbe Virtuose - mozaika Guerlain Teracotta Tyle mi teraz przychodzi do głowy. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
- cienie Clinique (zwłaszcza, jeśli lecący do mnie Buttermilk zachwyci)
- tusz Courbe Virtuose Lancome - podkład Mat Lumiere Chanel lub Airflash Dior Na razie tyle, ale na pewno aktualizacja nastapi ![]() Pozwolę sobie zauważyć, że korektor HR, tusz CV i cień Buttermilk powtarza się też w wątku o odkryciach 2007 - chyba jest inspirujący ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja chce za pieniadze z 18stki kupic perfum kate moss lub chrisitny aguilery.
![]() a tak to eee. podkład mam, balsam mam, błyszczyków pomadek nie uzywam. tusz do rzęs biorę pierwszy lepszy. puder mam. róz mam. kurde, ja sie chyba zrobilam jakims ignorantem kosmetycznym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
*Najbardziej intryguje mnie krem Clinique z antyoksydantami
![]() *Poza tym kilka profesjonalnych masek algowych z Bielendy, ale to dopiero w lutym, na targach ![]() *Idealist EL *Z kolorówki to ciekawa jestem jeszcze kilku zestawów kolorystycznych z Bikoru. *nadal poszukuję idealnego korektora i kremu pod oczy.. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hmmm...cięzko powiedzieć, co bym chciała, bo u mnie to się zmienia 500 razy na dzień, raz coś chcę, potem mi się odwidzi itp
![]() Na pewno chciałabym sobie kupić w 2008 r. coś z wyższej półki z kolorówki(podkład albo puder), bo od dawna chciałam kupić, ale zawsze miałam inne wydatki ![]() ![]() Myślę też od dawna o różu do policzków Bourjois, czekoladce(brązującej i białej). Jeśli chodzi o pielęgnację to tu też zmienia się wszystko jak w kalejdoskopie, na pewno będę polować na różne nowości, które pojawią się na wiosnę, potem na lato itd. Ale konkretnie nie potrafię powiedzieć ![]()
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
# Dezodorant Vichy # Kilka kosmetyków Kerastase i L'oreal profesjonalny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
pryzmy Givenchy lub meteoryty Guerlain
zapewne jakiś tusz coś z pielęgnacji aptecznej ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Niektóre z mojej listy kosmetyków już kupiłam, ale czekam, aż skończą mi się ich poprzednicy
![]() - peeling SVR Xerial - maseczka Clinique 15 Minute Turnaround Facial - krem złuszczający Nuxe - prasowany puder pryzmowy Givenchy - tusz do rzęs Fibre Rich MAC - serum z witaminą C Avalon Organics - serum lawendowe pod oczy Avalon Organics - być może krem lawendowy na dzień Avalon Organics (oj, jakaś monotematyczna jestem ![]() - jakiś inny niż zwykle kolor błyszczyka Lumene Berryfun Gloss - trzyminutową maseczkę do włosów Aussie Luscious Long - może cienie Clinique? - a także jeśli finanse pozwolą może skuszę się na EL Advanced Night Repair... a może i nie ![]() Iiii to chyba tyle... i tak za dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to muszę dopisać róże Bourjois. Zawsze interesowały mnie produkty Clarins i czuję, że wkońcu na coś się skuszę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
po prostu Em :)
|
* nowości Joanny (masełka, błyszczyki)
* biała czekoladka Bourjois * perfumy Love in Paris Niny Ricci (ale to niekoniecznie już w 2008) * cienie Bell satin matt * jak najwięcej kosmetyków Ziaji (mydełko oliwkowe, żel do twarzy Calma)
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Na dzień dzisiejszy chciałabym wypróbować w przyszłym roku (dobrze, że to już niedługo
![]() - serum do twarzy Lumene - serię Vitality Matis - peeling SVR Xerial - szampony i odżywki profesjonalne L'oreal - tusz do rzęs - najlepiej Lancome lub YSL, taki którego nie miałam jeszcze - błyszczyk MAC ![]() Może chciałabym wypróbować, ale nie jestem do końca pewna ![]() - pianka do mycia twarzy Effaclar LRP - bo może wprowadzą coś fajniejszego - cienie Clinique potrójne lub poczwórne - mam nadzieję, że wprowadzą nowe kolory, bo te aktualnie dostępne średnio przypadły mi do gustu - Beach Ball L'oreal - bo nie wiem czy będzie dobry do moich włosów i czy będę miała tyle cierpliwości, żeby go nakładać Z kolekcji wiosennej (jeśli się u nas pojawi albo jeśli uda mi się dorwać) chciałabym mieć puder rozświetlający z kwiatkami Diora i na pewno milion innych rzeczy, o których jeszcze nie wiem ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie na to samo mam chrapkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Musze wyprobowac:
-Weleda Cellulite Birch Oil -Weleda-kapsulki z dzikiej rozy -kosmetyki dla wrazliwcow firmy California Baby -podklady mineralne Lumiere -tusz do rzes Dr Hauschka z olejkiem rycynowym -My Chelle krem na cienie pod oczami -Babor phyto sensitive -henne brazowa do wlosow Lush(juz zamowilam) Pewnie wiekszej czesci nie kupie albo bede sie zastanawiac do lata.... Bede uaktualniac ![]() Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2007-12-21 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Jakoś nic nie przychodzi do głowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Witajcie,
na mojej liście znajdą się na pewno kolejne kosmetyki Mac-a (a także ich akcesoria do makijażu, np. pędzle), bo kilka z nich (podkład, bazę pod podkład SPF50+, korektor w sztyfcie i płynie) już mam - stawiam więc przede wszystkim na pigmenty i inne cienie do powiek! piszecie o Serum Flavo c forte Aurigi (ja zapłaciłam za nie 95 zł)- stosowałam, zuzyłam całą fiolkę i bardzo polecam (starczyła na prawie 3 miesiace przy dwukrotnym stosowaniu w ciągu dnia; radzę stosować przede wszystkim na "trudniejsze miejsca", w których dostrzegacie bruzdki, zmarszczki); ładnie rozjaśnia cerę, "wygładza" i ją "odżywia" (znika jej ziemistość); polecam także Flavo c Flash przed ważną randką - to jest dopiero rewelacja (tylko droga - 3 ampułki - 90zł). Pozdrawiam
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Trochę tego jest
![]() - Mat Lumiere Chanel - warunkiem jest odpowiednio jasny odcień ![]() - Cienie trójki Clinique - Diorshow i jeszcze jakiś inny wysokopółkowy tusz np. Lancome - Prisme Libre - Biała baza Chanel Z pielęgnacji do głowy przychodzi mi do głowy jedynie peeling Xerial SVR i balsam do włosów Biolage Matrix ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.