![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Lele sprzata szafe:) rozne rozmiarki
Witam was serdecznie!
robiac porzadki okazalo sie, ze mam sporo rzeczy, ktorych od dawna nie nosze lub takich, ktorych ani razu na sobie nie mialam.. chetnie sie zamienie za kosmetyki, ksiazki lub inne ubrania (ale tu moge byc wybredna, bo mam pelna szafe).. jestem bardzo chetna do wymianki ![]() Edytowane przez lele Czas edycji: 2008-02-12 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lele sprzata szafe:) rozne rozmiarki
1.spodnie ala jeans z elastanem.. rozmiar S biodrowki.. ze zloym brokatem.. nie noszone
to sa biodrowki na samej gorze nad guziczkami 34-39 cm (x2) 25 cm maja od szwu tego w kroku do gornego konca spodni 102 cm dlugosci z przodu, bo z tylu maja kilka cm wiecej aby przy saidaniu pupy nie bylo widac ![]() 2.jasnozielone w paseczki rozowe i zolte bardzo delikatne.. na kant. zalozone raz.. rozmiar 40 idealne na wiosne 3.czarne rozciagliwe rozmiar M, czarne w biale smoki.. nie noszone.. Edytowane przez lele Czas edycji: 2008-02-28 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
4.niebieska bluza polarowa JKL rozmiar male M, a raczej duze S stan db (leciutkie wytarcia na lokciach co widac na zdjeciu)
5. skorzana kamizelka.. ciepla.. w kilku miejsca przerwal sie rzemyk co widac na zdjeciu rozmiar 36, choc moim zdaniem bardziej 38 6. bluzka brazowa przywieziona z anglii, mialam ja tylko kilka razy.. rozmiar 14years, moim zdaniem taka M bardzo fajny material z zewnetrznej strony przypomina zamsz (?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
kamizelki echo z akrylu rozciagliwe (wiec beda dobre zarowno na S jak i na L)
7. biala M tak jak pozostale.. 8. 9. czerwone zdecydowanie ciemniejsze.. 10. fioletowa ciemniejsza niz na zdjeciu troche.. stan db, bo by sie przydalo przejechac obcinaczka, bo gdzieniedzie sie leciutko skulkowaly.. Edytowane przez lele Czas edycji: 2007-12-08 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
11. jasnofioletowy sweter z rozowym paseczkiem house.. bardzo cieply.. z owczej welny.. rozmiar L przydalo by sie kuleczki obciac.
12. recznie robiona na drutach kamizelka, rowniez bardzi cieola.. duze M, male L 13. bezowy polarek JKL na metce 36 choc moim zdaniem jest to bardziej 38 14. cirmnoniebieska bluza z kapturem, taki melanzyk z czarnym..bardzo wygodna. S (choc na metce 38) 15. czerwony sweterek troche ciemniejszy niz na zdjeciu.. na zamek rozpinajacy sie w dwie strony. rozmiar M Edytowane przez lele Czas edycji: 2007-12-08 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
16. bluzka z rekawem 3/4.. rozmiar S/M bardzo wygodna..ladnie sie dopasowuje
17. czarna bluzka look 36 z poliestru i elastanu.. duzy dekold.. rekaw 3/4 kilka razy tylko zalozona.. 18. bluzka letnia w kolorze jagod ze smietana ![]() 19. czarna bbluzka z mocniej rozowymi napisami niz na zdjeciu.. moze 3 razy zalozona.. rozmiar M 20. bluzka troll na jedno ramiepastelowa z bawelny cienkiej rozmiar S/M chyba raz zalozona.. 21. bladorozowa bluzka spell rozmiar M, db Edytowane przez lele Czas edycji: 2008-03-09 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
22. czerwona bluzka ze spuszczanymi ramionami i bufkami (zalezy jak sie rekawy ulozy) w pieknej czerwieni, dlugi rekaw.. rozciagliwa roz 40, ale sadze ze dobra od 38 do 42
23. tunika BESS rozmiar 42, ja ja nosilam jako bardzo obszerna tunike, ale moze po zalozeniu drugi raz stwierdzilam, ze jest jednak za duza (nosze 36) rozciagliwa.. bardzo dobra gatunkowo.. bede marudna.. 24.biala bluzka z duzym dekoldem rozmiar M/L moze ze dwa razy ubrana.. rekaw 3/4 25. pomaranczowa bluzka na ramionczkach ybrana raz..rozmiar M firma etam.. 26. blzuka bladorozowa spell M, bawelna.. ubrana ze 4 razy 27. fioletoworozowa bluzka troll L Edytowane przez lele Czas edycji: 2008-02-28 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
28. blekitna cienka bluzka echo rozmiar S, bardzo fajnie dopasowuje sie do ciala rekaw 3/4bardzo ciekawa faktura materialu.. stan idealny
29. bluzeczka male S, krotki rekaw..raz ubrana albo i nie.. 30. szara lsniaca bluzeczka, dlugi rekaw S wiskoza, stylon, lycra 31. Hennes- bardziej bordowa niz na zdjeciu.. S nie nosze bo nie wiem jak wiazac dlugie paseczki:P 32. mniej jaskrawy niz na zdjeciu golfik z krotkim rekawem.. S/M Edytowane przez lele Czas edycji: 2008-02-28 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
33. recznie robiony sweter na drutach..bardzo, gruby i cieply L/M bede wybredna.. slicznie zrobiony..
34. pseudo skorzane spodnie, ale waz.. nigdy nie ubrane.. rozmiar M z p.v.c, katoenu i poulitarenu.. bede wybredna:P 35. bezowe spodnie na kant.. rozmiar 40 najchetniej na inne eleganckie spodnie lub zakiet.. moze 2 razy zalozone.. 36. czarny sweterek rozmiar M 37. sweterek z wymianki, ja go nie nosilam, bo jednak mi nie pasuje.. rozciagliwy S/m Edytowane przez lele Czas edycji: 2007-12-08 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
38.bluzka niebieska w paski.
rozmiar 12, zalozona zaledwie kilka razy 75% cotton 25% polamid 39. niebieska bluzka koszulowa z dlugim rekawem zapinana na zatrzaski, tylko przymierzona i wyprana- niestety za mala rozmiar 2 97% bawelna 3% spandex 40. ciemnozielona torba sztruksowa, wewnatz mala kieszonka na zamek, duzy format. nowa nie uzywana! http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4863753 41.. czerwona torba worek. bardzo pojemna, na sciagacz (sznureczki troche podniszczone), a takze malutka kieszonka z przodu- wewnatrz jest popruty material i najlepiej by bylo ja poprostu landie zaszyc. z boku dwie dlugie kiesoznki, w tym jedna z dziurka( zguby ida pod podszewke). ale ogolnie zwierzchu wyglada bardzo ladnie.. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4863753 42. paleta 36 cieni oriflame- mam druga i ta jest malo uzywana, niektore kolry tylko raz mazniete na sprobwanie.. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14278 Edytowane przez lele Czas edycji: 2008-02-28 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
dokladka- kolczyki.. kupilam je bo abrdzo mi sie spdobaly, nie nosilam ich, bo nie pasuja do mojej buzi.. a szkoda
Edytowane przez lele Czas edycji: 2008-02-23 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5982448 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5982426 ?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
ehh.. raczej nie, chyba że masz coś jeszcze poza wątkiem???
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
dpowiedzialam u Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie wpadło mi w oko u Ciebie, pzdr
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
(:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
odpowiedzialam
![]() bardzo chetnie znajde nowy dom moim ciuszkom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
to sa biodrowki
na samej gorze nad guziczkami 34-39 cm (x2) 25 cm maja od szwu tego w kroku do gornego konca spodni 102 cm dlugosci z przodu, bo z tylu maja kilka cm wiecej aby przy saidaniu pupy nie bylo widac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
dolozylam kolczyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.