![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Ciucholandia u Sylvii,rzeczy ze starych wątków i dużo nowości
!.Śliczne rurki kolor baardzo ciemny granat(zdjęcie nie oddaje ich uroku i prawdziwego koloru)Spodenki kosztowaly mnie 160 zł ich jedynym defektem jest przetarcie w kroku którego nie widać w trakcie chodzenia ale myśle że kazdy dobry krawiec da sobie z tym radę.Spodenki są z metki rozmiaru 38.Mają zwężane nogawki wiec mozna je wywijać.Są to niziutkie biodrówki dokładne rozmiary w biodrach 40x2 cm dł po szwie zewnętrznym(po odwinięciu nogawek) 105 cm dł po szwie zewnętrznym 85 cm Pasek nie jest przedmiotem wymiany Oddam za cos super
Śliczny gorsecik kupiony w Niemczech we wrześniu tego roku nie miałam go ba sobie ani razu więc stan idealny ![]() Piekny seledynowy płaszczyk kupiony z Reserved ani razu nie zalozony nowy z metkami dalam za niego 229 zl wiec za cos ekstra Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-12-18 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
2.Śliczne zimowe kozaczki skórzane kupione w zeszlym roku w Deichmanie
kosztowały mnie 310zł są piękne niesetety choroba nogi zabrania mi chodzić w szpilkach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
4.Śliczne buciki klapeczki firmy Rynko.są to cudowne buciki idealne na lato wiosne i cieplą jesień.Kupione w tym roku niestety tak jak w przypadku kozaków nie mogę ich nosic z powodu kolana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Duża rózowa torbaz motylkiem kupiona w tym roku.Zdjęcie nie oddaje jej uroku ponieważ jest przykurzona i niewyprasowana,oczywiscie w razie zainteresowania zrobie z nią porządek.Torba ma jedna ogromną przegrodę i z tyłu malutka.Wyciełam z niej poszewkę bo wcinala się w zamek.
issia88 6. 2 torby z Butiku jedna ze Snoopem a druga z WITCH dorzuce do jakiejś wymianki wiele za nie nie chce [/COLOR][/COLOR] Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-12-14 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
7. Śliczny sweterek z wymianki.Jego rozmiar to ok M,stan tak jak widać na zdjęciu bdb.Ja miałam go raz na sobie poprzednia właścicielka też chyba duzo go nie nosiła.Ja niestety nie mam go do czego włożyć bo zmieniam styl
![]() 8. Czarna bluza z lejącego się i takiego milusiego w dotyku materiału.Jest bardzo ładnie zrobiona fajnie wyglada na biuście bo jest ściągana .Jej stan oceniam na bdb- 9.Krótkie jeansowe spodenki rozmiar 28-29 są króciutkie ślicznie w nich wygląda pupa.Ja ma za grube nogi i w nich nie chodze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
8.Spodnie 7/8 firmy Rapper Jeans Wear bardzo fajne do kozaków.Założone pare razy w lato.Rozmiar z metki to 29.Są to biodróweczki bardzo ładnie wyglądają
![]() 9.Białe spodnie firmy Tally Weij,noszone kilka razy ale jakoś źle się czuję w białych spodenkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
9.Superancka bluzeczka Croppa bardzo ją lubie i zastanawiam się czy wogóle ją oddać ale możecie kusić.Jej styl kojarzy mi się(może błędnie) z hippisowskim>Ma super lejący się materiał idealnie przylega do ciała ma seksowne wiązanie na dekoldzie co eksponuję pięknie biust.Ma fajny wzorek(blizej nie mogę określic co to jest)Rozmiar z metki L ale jest stanowczo zawyzona bo ja nosze s i małe m i jest idealna
10.Bielutka spódniczka materiałowa Street One bardzo fajna.Ma super kieszonki z tyłu.W pasie jest na gumke wiec mozna ją nosic jak się chce nawet jako niziutka biodróweczkę.Rozmiar z metki 38 w pasie 36 cm rozciaga sie nawet do 42cm dlugosc 43 cm.Zdjęcie nie oddaje jej prawdziwego uroku niestety |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
11. Czarniutka bluzeczka z długim rękawkiem z czerwonym napisem Something else no thank you firmy Jennyfer.Na metce jest rozmiar L ale jest zawyżona wg mnie to małe M
12. Koszulka polo firmy Pierre Philip.Taka kojarzaca mi się troche z tenisem. ![]() ![]() 13.Śmieszny króciutki futrzaczek mozna go nosic samego lub np na białą bluzke przyciąga bardzo wzrok zrobiony z super przyjemnego misiowatego materiału.Firma Only romiar S.Załozony dokładnie raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
14. Bluzeczka na jedno ramię firmy River Island rozmiar s/m.Bluzeczka jest czarna z fajna aplikacjom srebrno czarną przy ramieniu.Noszona ale w stanie dobrym(nie ma plamki to wina aparatu)
![]() 15. Bluzeczka asymetryczna pajączek ![]() 16.Cudowna piękna i jedyna w swoim rodzaju tunika firmy Sabra.Jest poprostu cudowna z lejacego sie materialu ladnie sie uklada na ciele.Nie wiem czy chce ja oddac bo kosztowala mnie prawie 200zl a nie mialam jej ani razu na sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
15. Super siateczka firmy Only.Calutka przeźroczysta można pod nią założyc sam stanik bądź też jakis topik co wygląda równie fajnie i seksownie.Noszona pare razy(na imprezy)rozmiar S
16. Niebieski bezrękawnik z golfikiem firmy Next.Ładnie się prezentuje ma fajną aplikacje idealny do marynarki nawet eleganckiej czy do sportowego stroju.Noszona ok 4 razy rozmiar M 17. Smieszna bluzka jakby dwuwarstwowa zywy zielony kolor dziury od przodu jest ogolnie smieszna.Malo noszona rozmiar s/m |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
18. Rożowiasta słodziachna bluzeczka z fajnym ludkiem seksownie odslaniajaca ramionka
![]() ![]() 19. Bluzeczka rozmiar M ściągana na dekoldzie i rękawach Mało noszona stan bdb Czarna tunika wiązana na szyji z ciekawymi aplikacjami na dekoldzie.Postrzepiona na dole.Nowa nie noszona rozmiar s/m seti85 [/COLOR] Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-12-12 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
21. Czarna dłuzsza bokserka z Butiku z czaszką i kolorowymi kamyczkami
![]() ![]() ![]() 22. Śliczna biała koronkowa bluzeczka calutka jest dziurkowana.cudownie dopasowuje sie do sylwetki.Noszona pare razy rozmiar s 23. Piękny beżowy sweterek formy Only.Bardzo ciepl ma fajne skórzane wstawki i rzemyki z przodu i na rekawach.Rozmiar s/m stan bdb Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-12-18 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
24. Fajniuska czapeczka z daszkiem w kolorze granatowym nie ma zwyklego kroju tylko taki oryginalny bardzo mi sie podoba ale mi nie pasuje niestety.Ani razu nie noszona
25. Fajna rózowiutka czapeczka typowa baseballowka widac od srodka ślady uzytkowania wiec jej stan oceniam na db 26. gogle do plywania w idealnym stanie 27. Fajniusia bluzka troche dłuzsza niz zwykly t-shirt rozmiar m(albo meskie s) ladny napis z przodu zrobiona jest z ciekawego materialu który ladnie lezy na ciele.Nie noszona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
28. Ogromniasty t-shirt rozmiar Xl z Saturna z napisem sprzodu żer dla skner zalozylam go raz do spania(oj do tego jest idealny)wiec stan bdb +
Nie ma plamy wina aparatu 29.Koszulka rozmiar s/m zakrywajaca brzuszek czerwona z napisem CCCP bardzo ladna wogole nie noszona 30. Koszulki tego samego rodzaju i rozmiaru co ta wyżej z napisem CCCP tyle że z napisami Polska Lub Italy jak widac zapakowane ![]() 31.Rózowiasta torebka mozna ja nosic normalnie lub na jedno ramię.Bardzo ją lubie nawet sporo się w niej mieści ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
32. Torba United Color of Benetton sporawa sporo tez noszona wiec oddam prawie za darmo
33. Torba szara na jedno ramię z napisem netia.Bardzo pojemna uzyta może 2 razy wiec jej stan jest idealny 34. Superanckie nowe kapciochy bielutkie ani razu nie załozone jeszcze je trzymam w opakowaniu rozmiar 38/39 35 Super długa (do samych kostek)koszula nocna pięknie kończona i ozdobiona koronka przy dekoldzie i z ogromnym rozporkiem>nie noszona polecam gorąco na zdjeciach nie widac jej prawdziwego piekna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
36. Robiony ręcznie szaliczek w kolorze seledynowym ze świecącą zielonkawą nitka wygląda pięknie i dziergana czapeczką szara z miejscami prześwitującymi czerwonymi nitkami
![]() 37. Śliczne spodenki jeansowe nówka sztuka pare razy założone mają ciekawe aplikacje na nogawkach spodnie są proste nie są to dzwony bardzo ladne ![]() 38. Spodnie przywiezione z Włoch niestety nie zrobie zdjęcia na sobie gdyz są za małe ale nie oddala bym ich za nich mają fajne kolorowe aplikacje pięknie wyglądaja ![]() 39. Bluza biała z tego co pamiętam kupiona w Terranowie superancka czysciutka malo noszona na poziomie biustu napis Rythmic oddam za cos super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
40. Spodenki biodroweczki ciekawie wykonczone przy bioderkach i na pupie bardzo ladnie wyglądaja noszone ale stan idealny oddam za cos super
![]() 41. Śliczna kurteczka skórzana istne cudo pięknie wygląda na kimś dalam za nią 189 zł i mialam raz na sobie gdyz nie jest to zbytnio moj styl niestety oddam za cos ekstra 42. Dwie zielone grube plastikowe branzoletki ![]() 42. Cztery branzoletki pierwsza zielona z drewnianych korali(pasuje do czerwonego kwiatka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
43. Nowiuska zapakowana seledynkowa gąbeczka do kąpieli
![]() 44. Chrom organiczny data waznosci do kwietnia 2009 z opakowania 50 tabletek zostalo 39 pudelko troche pogniecioneseti85 45. Przypinki z Deepa trzy rodzaje mam ich ok 30 oddam nawet hurtem na dole rozowe mydelko pieknie rozanie pachnie(MYdlarnia) 45. Laleczka wisior z Deepa tez dalam ze niego 30 zl a obok wisiorek z literka R nowiuski zapakowany przywieziony z Niemiec 45. Gra okrety niestety juz z niej wyroslam caly komplet niczego nie brakuje stan idealny 46. Very big ołowasy prosto z Niemiec z ogromnymi temperowkami do kompletu ![]() Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-12-12 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
47. Specjalne mini karty 2 talie do ukladania pasjansa oraz specjalna ksiazeczka do nauki
![]() 48. Super portfeliko notatnik z Nici fajny wzorek z jednej str sie odpina i jest mini segregatorek zas z drugiej mamy normalny portfelik z 3 przegrodkami jest na prawde super ![]() 49. Puzzle Trefla 500 elementow 50. Super gra Ramzes jak ktos jest zainteresowany zrobie zdjecia planszy jest ona zlozona z plastikowych piramidek ktore sie przesuwa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
51. Rozniaste rzeczy na gorze zestaw roznoksztaltnych balonow ok 20 sztuk pod spodem zapachy lazienkowe samochodowe pokojowe czy jak kto woli sliczny zapach na dole podkladki pod szklanki 52. Śliczniaste sweterkowate bolerko rozmiar s polecam goraco stan idealny wymienie za cos super 53.Jeansy rozmiar 29 nie noszone biodrowki ale nie bardzo niziutkie oddam za cos ekstra 54. Torebka brazowy worek nie wyglada ale jest bardzo pojemna uzywana ale w doskonalym stanie 55. Seksowna czarna koronkowa bluzeczka z odpinanymi ramiaczkami idealna na upojna noc z ukochanym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
56.Kredki do oczu rozniste 2 tusze Avonu kolor rozowy oraz szmineczka Oriflame
57. wisiorki jeden srebny kwiatek w serduszku i motylek 58. [COLOR=Black]Rozniaste kolczyki ![]() 59. Od lewej pianka chłodząca po opalaniu Eveline moze 2 razy psiuknięta idealna także po solarium Balsam do ciała Avon pomarańczowy zapach mandarynek i imbiry.|Zostalo tyle co widac na fotce SUPER ZEL do kapieli Yves Rocher zaplacilam za niego 35 zł ani razu nie był uzywany ma sliczny zapach a także ciekawe opakowanie Antyperspirant w kulce nie zostawia śladów jest tyle ile widac na foto 60. Podrecznik z płytami cd do nauki angielskiego nowy tylko przejrzany oddam za cos ekstra 61. Brylok w opakowaniu czarnym z wizerunkiem kota(Brylok dostalam w Gatta i jest to logo firmy) Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-12-18 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
62. Kartki które dostawałam z zagranice są to kartki zapachowe z róznymi zapachami Hugo Bossa La Coste i innych zarowno meskie jak i damskie moge dodawac jako gratisy chyba ze ktos chce cala kolekcje
63.Film na DVD Spirited Away raz obejrzana wiec idealny stan Film Disney Weddings czyli o weselach organizowanych z Disnaylandzie super filmik ale tylko po ang 64. Taniec krok po kroku plyta pierwsza czyli cha cha Cos o przeszczepianiu i przedluzaniu wlosow 65. 3 talie kart do gry 66.Miśki ![]() 67. Płyty dvd/vcd "Frida" "CZekolada" oraz "Historia powszechna"(encyklopedia) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
68. Słownik języka polskiego pwn na 3 plytach
"Lato miłości" Lektury treśc opracowanie autorzy epoki pozytywizm i młoda polska Wielkie biografie encyklopedia pwn 68. Płyty z muzyka hiszpańską i gierska Discovery plyta o jaszczurkach Matura z geografii chemii biologii przykladowe arkusze 69. Nauka angielskiego Słownik angielsko polski i polsko angielski 70. Przerózne przypinki buttony itp 71. Mini ściągi o epokach z Cogito 71.Magnesy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
72. 2 jasno zielone reczniczki malutkie nie uzywane kupione lezaly w szafie ich wymiary
47,5 cm dlugosci i 30,5 cm szero 74.Śliska bluzeczka ze smokami na przodzie oraz na rękawkach 3/4 rozmiar z metki s praiwe wogole nie noszona stan bdb+ oddam za cos ekstra 75.Śliczna bialo czarna bluzka z czaszka zarowno z przodu jak i z tylu kupionba chyba w C & A niestety juz rekawki nie sa olsniewajaco biale ale mozna ja nosic stan oceniam na db 76. Bluzeczka jakby podwojna kolory bezowy oraz kawa z mlekiem ciekawy nadruk stan oceniam na bdb rozmiar z metki to m/l ale to raczej m jest Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-12-19 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
77. zielona krótka bluzeczka wiązana na szyji.Bardzo ładnie podkreśla figure a szczególności talie i biust .Rozmiar z metki s jest dosyc rozciagliwa. Oddam za cos super
78.Dłużasza ciemno fioletowa(śliwkowa)bluzka rozmiar s/m .W sumie jest taka zwykla ale w tym tkwi jej czar ![]() 79.Króciutkaprzed (pepek)biala bluzeczka na ramiączka.Mozna nosic sama na cos lub pod cos jest bardzo fajna.Rozmiar s stan oceniam na bdb- bo w jednym miejscu jest zaciągnieta ale nie rzuca sie to w oczy 80.Bluzeczka w kolorze łososiowym zawiązywana na szyi z nadrukiem słonecznika.Sliczna letnia rzuca sie w oczy stan bdb rozmiar s/m 81. Śliczna biala bluzeczka zakladana na szyje a bardzo ciekawy dekold (widac go jak sie ma bluzke na sobie) jest troszeczke zmechacona wiec jej stan oceniam na db 82. Bluzeczka z wymiany w sumie nie wiem czy chce ja oddac bo jest fajna no ale rozwaze kazda opcje rozmiar z metki m |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
83.Śliczna cała marszczona koszula z rekawkiem 3/4 sciąganym
![]() ![]() 84.Bluzeczka z ciekawym zdobieniem sprzodu z tyłu po załozeniu tworzy się krzyż z ramiączek bardzo ciekawie to wygląda.Rozmiar s/m stan bdb- 85.Rozowa bluzeczka na ramiaczka bardzo ladna z rozciecie od biustu do samego dolu co odkrywa brzuch jest swietna.Rozmiar s zalozona pare razy stan idealny 86.Super bluzeczko tuniczka na ramiaczkach marszczona na biuscie bardzo ladny kwiecisty wzor.Zdjecie nie oddaje jej uroku ale jutro postaram sie zronic zdjecia na sobie wtedy lepiej to wyglada ![]() 87.Bluzka Amisu z wymianki.Mozna ja nosic jna 2 sposoby jako sama bluzeczke czy siatke oraz razem.Zalezy od gustu.Bluzka w stanie db rozmiar s/m |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
88. Super śliczna zielona bluza ze srebrnymi lwami i zlotym satynowym kapturem jest cudowna kosztowala 99zl i nie wiem czy chce ja oddac ale kuscie
![]() Rozmiar bluzy to s/m jest ona dosyc krotka 89.Szara bluza z wymianki dosyc fajna stan idealny polecam rozmiar s/m 90. Katanka z wymianki firmy Cross jeans.Stan idealny rozmiar m.Niestety nie pasuja mi kurtki jeansowe tak jak myslalam dlatego ja oddaje ale tylko za cos super ![]() 91. Czarna sukienka dwuwarstwowa od spoduy czarna halka z wierzchu koronka slicznie wyglada zdjecie nie oddaje jej uroku 92. Piekny chiński szlafroczek tak samo nie widac jego uroku na zdjeciach jest dlugi do kostek przewiazywany w pasie czarby z wzorami nie noszony Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-12-09 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
91. Śliczna koralowa koszulka do spania odwazniejsze moga chodzic w niej na codzien jkest super bardzo rozciagliwa w zywych kolorach(zdjecia tego nie pokazuja)stan idealny
92.Śliczna czarna satynowa koszulka pod biustem usztywniana na biouscie koranka jest bardzo sexy.Pare razy ubrana stan idealny 93.Rozowiasta koszulka do spania przepraszam ze taka wygnieciona ale lezala troche w szafie pare razy zalozona bardzo urocza Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-12-09 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.