![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() szukam: pustych opakowań
po kosmetykach m.in inglot, mac, artdeco, chanel... badz innych byle czarnych
![]() nie raz pokruszy sie wam cien,albo przeterminuje jakis kosmetyk to nie wyrzucajcie opakowania - chetnie go przygarne ![]() ![]() w zamian proponuje: - błyszczyk Dianne Brill nr 126 Gossamer Garters (95%), - cienie Dianne Brill Peekabo Lace oraz Princess Lace, - kredka do ust Chanel Peach Melba (60%), - odsypki pigmentów MAC - baze pod cienie Artdeco Edytowane przez futureal Czas edycji: 2007-12-19 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: szukam: pustych opakowań
- sypkie cienie Bourjois 03 Rose
- błyszczyk Vichy Oligo 25 Musujący Róż - róż L'oreal Cashmere blush&eyes 02Koral(95%) oraz 05Ruby - róż Lancome Magie Blush 02 Bronze magic - baza pod podkład MAC Prep+prime Skin (95%z30ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mam kasetkę do pudru brązującego ArtDeco (czarna ze złotym napisem).
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mam stary cień INGLOTA ,przeterminowany tak więc miałam go wyrzucić .
Mam tez jedne stare cienie tyle że w ciemno granatowym pudełeczku. Mogę ewentualnie zrobić zdjęcia. Kosmetyki http://www.wizaz.pl/forum/showthread...igheadedmonkey |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ok, a moglabym was prosic o zdjecia?
![]() załączam foty tych kosmetyków, ktore były testowane, aby dokładnie bylo widac stopień zużycia, niestety nie ma sensu robic zdjeć wszystkich skoro nie moge uchwycic dokładnie ich koloru cyfrówką ![]() wszystkie proponowane przeze mnie kosmetyki były nabierane pedzelkiem, kredka nie byla bezpośrednio aplikowana na usta. cienie dianne brill sa nieuzywane, ale proponuje je bez pudełeczek ![]() ![]() cienie MAC: - metaliczna zieleń - Steel Blue - glitter niebieski - metaliczny fiolet - All Girl róż ze srebrem - Shimmertime cięzko określić po ile gramów mam z każdego koloru, proponuje tyle co na zdjeciu, w słoiczkach o średnicy 3cm, wysokich na 2 cm, pojemnosc 10 ml. Edytowane przez futureal Czas edycji: 2007-12-19 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej
![]() Ten niebieski cień inglota widoczny na zdjęciu jest juz przeterminowany, usuniesz sobie wnętrze,ale ten drugi złoty jest z mojego wątku i jest jeszcze żywy, tyle że ma fajne czarne pudełeczko jakbys chciała.W wątku mam zamieszczone inne jego zdjęcie no i opis. Pudełeczko jest wysokości około 1,5 cm, zakręcane. Kosmetyki http://www.wizaz.pl/forum/showthread...igheadedmonkey |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Słuchaj a nie chciałabyś wymienić tych pigmentów Maca na coś .Zapraszam do wątku.Powiedz czego szukasz opróc zopakowań a postaram się znależc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
pigheadedmonkey
![]() ![]() mamamichałka, szukam tylko pustych opakowań i kasetek magnetycznych ![]() ![]() czekam na jakieś propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
a co powiesz na taki asortyment?
Cienie to Inglot, Boots No7 malutki bo to GWP. Bronzer Revlona - ogromny, taki duzy jak puder brazujacy Sephory (ich slynny spodek). A ta baza Estee Lauder nie jest czarna, raczej wpada w granat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
zwierzun, a co byś chciala wzamian?
![]() najbardziej podoba mi sie ten sloiczek Estee Lauder, mimo ze granat ![]() wybierz sobie cos u mnie, albo poczekaj kilka dni, wtedy zamieszcze nowe kosmetyki + inne kolory pigmentow MACa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie ukrywam ze najbardziej interesuja mnie pigmenty MACa (na razie glownie All Girl róż ze srebrem, Shimmertime i metaliczny fiolet) choc mozna mnie kusic innymi rzeczami tez. Bardzo poszukuje tez wszelkich plynow micelarnych. To moze ja poczekam te pare dni i cos ustalimy? Z tym ze poczawszy od soboty z powodu przygotowan swiatecznych a potem swiat nie bedzie mnie na wizazu duzo, choc mysle ze raz dziennie sie uda ![]() najlepiej przypomnij sie na PW jak dodasz nowe MACi i kosmetyki, wtedy tu zajrze i sie na cos umowimy. pozdrawiam Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2007-12-17 o 19:55 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Pigmenty MAC: - czerwony glitter ...............- Sun Pepper - Violet......................... ......- Frozen White - Fairylite.................. ......... - turkusowy - zielony glitter................... - Neon 60's! - 3D Gold......................... .. - Revved Up - Pink Opal......................... - Kelly Green(?) - Vanilla |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
- słoiczek Estee Lauder
- pudełeczko z brazera - pudełeczko Inglot czyli bez tego malego ![]() mam nadzieje, ze wybierzesz sobie cos u mnie, proponuje jakies 2 - 3 pigmenty, jezeli chcesz to moge Ci dorzucic jeszcze płyn micelarny Vichy Puertte Thermale 30 ml, tester niepełnowymiarowy, nieotwierany ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------- nieaktualne: MAC: Stell Blue oraz glitter niebieski, róż Lancome Magie Blush 02 Bronze magic, baza pod podkład MAC Prep+prime Skin (95%z30ml).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Witaj.
Poszperałam trochę i mogę oddac opakowanie po pudrze mineralnym Isa Dora-z siteczkiem-ma czarną zakrętke -niestety starł się napis isa dora-pod spodem jest za to-nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.Mam tez 1 małe opakowania po sypkich cieniach RHEA z czarną zakrętką oraz 2 po sypkich cieniach APC,jedno po sypkich cieniach GOSH i opakowanie po 3 cieniach SMASHBOX (czarne gumowe,takie jak Inglota które ktoś ci wstawił wyżej-pozostały w nim jeszcze 2 cienie-jasnożółty i brzoskwinia-nieprzeterminowane-wszystko z nimi ok))-okrągłe Jesteś zainteresowana??Mnie bardzo interesują pigmenty-chociaż cześć-chociaż odsypeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
zwierzun oczywiscie ze mozesz
![]() dam ci 5 pigmentow nawet ![]() ![]() mamamichałka a moge prosic o zdjecia? szczególnie interesują mnie te po sypkich cieniach GOSH, ze startym napisem odpadają - szukam tylko niezniszczonych ![]() Edytowane przez futureal Czas edycji: 2007-12-20 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Shimmertime Sun Pepper Vanilla Pink Opal Fairylite |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
wszystkich zainteresowanych prosze o zdjęcia
![]() ----------------------------------------------------------------------------------------
nieaktualne: MAC: Stell Blue oraz glitter niebieski, róż Lancome Magie Blush 02 Bronze magic, baza pod podkład MAC Prep+prime Skin (95%z30ml), baza pod cienie Artdeco, cień Dianne Brill Princess Lace, Neon 60's! zarezerwowane: MAC: Shimmertime, Sun Pepper, Vanilla, Pink Opal, Fairylite,turkusowy, zielony glitter, błyszczyk Vichy Oligo 25 Musujący Róż |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
zarezerwowane: MAC: fiolet metaliczny, róż L'oreal Cashmere blush&eyes 02Koral(95%)
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Dodaje cienie sypkie, zakupione na e-bay'u wartość jednego to ok 60 - 65 zł za 7,5ml, tutaj 5 ml w woreczku strunowym
![]() ![]() ![]() Edytowane przez futureal Czas edycji: 2007-12-21 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
futureal, podoba mi sie jeszcze ten ciemno szary/grafitowy z ostatniego zdjecia (dolny rzad) a ja dodam ci male pudeleczko no7
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
A ja tylko tak z ciekawosci zapytam: zbierasz opakowania po kosmetykach? Jesli tak to ciekawe hobby
![]() Od siebie moglabym zaproponowac tylko jakies 3 pudeleczka po cieniach - 1 Miss Sporty, 2 Inglota a i to nie wiem w jakim stanie, wiec nawet sie nie wybijam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Przyczajenie
|
załączam jeszcze 2 foty cieni sypkich
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
nieaktualne: MAC: Stell Blue oraz glitter niebieski, róż Lancome Magie Blush 02 Bronze magic, baza pod podkład MAC Prep+prime Skin (95%z30ml), baza pod cienie Artdeco, cień Dianne Brill Princess Lace, MAC: Neon 60's!, Shimmertime, Sun Pepper, Vanilla, Pink Opal, Fairylite,turkusowy, zielony glitter, cień sypki szaro-grafitowy(nr.5)
zarezerwowane: błyszczyk Vichy Oligo 25 Musujący Róż, MAC: fiolet metaliczny, róż L'oreal Cashmere blush&eyes 02Koral(95%), kredka do ust Chanel Peach Melba (60%) oddam: Baza: - baza pod podkład MAC Prep+prime Skin 30 ml x2 Podkłady: - podkład Tv Paint-Stick Kryolan W1 Pudry: - puder sypki MAC transparentny NC5 - puder Anty-Shine Kryolan 30g Róże: - róż L'oreal Cashmere blush&eyes 05Ruby - róż Maybelline w musie 05 Plum - róż Bourjois 34 Rose Dor Cienie: - cienie Dianne Brill Peekabo Lace - sypkie cienie Bourjois 03 Rose - pigmenty MAC: ....................- metaliczna zieleń ....................- czerwony glitter ....................- Violet ....................- 3D Gold ....................- Frozen White ....................- Ravved Up ....................- Kelly Green - cienie sypkie Błyszczyki: - błyszczyk Dianne Brill nr 126 Gossamer Garters (95%) - błyszczyk Vichy Oligo 25: ....................- Musujący Róż ....................- Złoty ....................- Orzeźwiający Pomarańcz Demakijaż: - płyn do demakijażu Vichy Purette Thermale 150 ml Utrwalenie: - utrwalacz pomadek Kryolan 10 ml - fixer-sprey Kryolan
Edytowane przez futureal Czas edycji: 2007-12-23 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.