![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Versace, Elizabeth Arden, Clinique - niektóre za drobiazg!!!
Witam wszystkie Wizażanki!
![]() ![]() ![]() - Nawilżająca szminka Elizabeth Arden w kolorze pięknej, eleganckiej rubinowej czerwieni (nr. 01 Lush Red), nowa, nieużywana. - Róż do policzku Versace w kolorze brzoskwiniowo-różowym, tester "not for sale", zużyte mniej niż połowa ale na środku widać dno. - Flamaster do makijażu oczu Manhattan w kolorze czarnym, zawiera oryginalny tusz japoński, użyty tylko na spróbowanie. DOKŁADKA: ![]() - Podkład Revlon Shine Control, kolor 04 Sand Beige, zostało chyba więcej niż 1/3 z 30 ml (jeden z najlepszych podkładów na KWC). DOKŁADKA: ![]() - Mini emulsja do twarzy z serii 3 Steps Clinique, bardzo wydajna, z 15 ml zużyte jakieś 1/3. - Matująco-wygładzająca baza Paloma, użyta tylko raz. - Perfumy Yves Rocher "Shafali", niedostępne już w polsce, zużyte jakieś 1/3. - Odlewki perfum Kylie Minogue "Darling" oraz Clinique "Simple". - Kuleczki brązujące Avon. - Duży cień do powiek Vollare, bardzo błyszczący i lśniący, w kolorze fioletowym (tak jak pigmenty Mac). - Spray do ciała Avon, zapach mango, ze 125 ml zużyte jakieś 1/4. DOKŁADKA: ![]() - Za inne perfumki mogę oddać całość Clinique "Simple", 50 ml, nowe, w kartoniku. - Korektor antybakteryjny Soraya, maźnięty palcem, kolor naturalny. - Kredka do ust (jak szminka, nie konturówka), w kolorze brązowo-różowym firmy Pupa, raz strugana. - Korektor pod oczy (i nie tylko) amerykańskiej firmy ToxTen, tubka z aplikatorem pędzelkiem, kolor Soft Yellow, maźnięty raz na ręce. DOKŁADKA: ![]() - Peeling do ciała Sephora, 200 ml w zakręcanym pudełeczku, kolor żółty, użyty tylko raz na próbę. - Żel do mycia twarzy Garnier Podstawa Pielęgnacji, żel oczyszczający z żywą wodą z owoców, z 150 ml została ponad połowa. Edytowane przez nikusia Czas edycji: 2008-01-29 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Versace, E.Arden i ciuszki Victoria's Secret...:)
Witam wszystkie Wizażanki! Narazie mam 3 rzeczy do wymianki za które bardzo chętnie się zamienię Nie szukam niczego szczególnego więc możecie proponować wszystko
![]() - Nawilżająca szminka Elizabeth Arden w kolorze pięknej, eleganckiej rubinowej czerwieni (nr. 01 Lush Red), nowa, nieużywana. - Róż do policzku Versace w kolorze brzoskwiniowo-różowym, tester "not for sale", zużyte mniej niż połowa. - Flamaster do makijażu oczu Manhattan w kolorze czarnym, zawiera oryginalny tusz japoński, użyty tylko na spróbowanie. ![]() Za coś specjalnego mogę oddać króciutkie, różowe spodenki Victoria's Secret. Na pupie mają pomarańczowo-różowy napis HOT HOT Pink Victoria's Secret ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Versace, Elizabeth Arden, Manhattan...:)
- Nawilżająca szminka Elizabeth Arden w kolorze pięknej, eleganckiej rubinowej czerwieni (nr. 01 Lush Red), nowa, nieużywana.
znajdzioesz cos za to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
sprawdzilam na necie cene tego flamastra wychodzi ok 22-25 zl zalezy gdzie.. sam peeling kosztowal 21,90 a emulsja 27,90, z tym ze emulsji zostalo 40 to jest warta ok 15 zl wiec nie oplacalo by mi sie tylko za flamaster
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się odzywka nablyszczajaca vitapointe z 30ml zostalo 60% i j'adore dior perfumetka zlota do torebki pelna 7ml ale nie wiem czy była byś w stanie oddać którąś z tych rzeczy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Podbijam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
teraz podiba mi sie falamster,resztka podkladu revlona i ten korektor o ktorym mowilas
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.