|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
>>NOWY wątek:) ciuszki na każda porę roku, rozmiary XS/S/M ZAPRASZAM
WĄTEK NIEAKTUALNY
jestem w trakcie robienia nowego Witam w moim drugim watku ciuszkowym Moje ubrania pasuja na odoby noszące rozmiary xs , s lub małe m. Zrobiłam nowe fotki, dołożyłam ciuszki Rzeczy, których poszukuję: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206347 Oto moje ciuszki: Dla zainteresowanych moge podać wymiary 1 NOWA zimowa czapka kolor bezowy, z biało- czerwonym kwiatkiem, z metką 2.Biała bluzka REPORTER rozmiar z metki XS pasuje także na S i małe M 3. biała z motylkami- ubrana 2 razy, rozmiar z metki S (dobra też na xs i małe m) 4.Podwójna bluzka z długim rekawem w biało pomarańczowe paski, rękawy białe. Wyglada to jakby były założone 2 bluzki na siebie, ale jest to jedna. Rozmiar na metce nie jest podany. Według mnie pasuje na XS, S i male M Edytowane przez Karola903 Czas edycji: 2008-03-19 o 18:20 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: >>NOWY wątek:) ciuszki na każda porę roku, rozmiary XS/S/M ZAPRASZAM
Brązowa podwójna bluzka firmy butik. ROZMIAR S
Kolor brązowy z beżowymi napisami. Beżowa "część" zawiązywana na szyji. Beżowy napis: Glamour Vintage Super podkresla ramiona Ubrana 3 razy Edytowane przez Karola903 Czas edycji: 2007-12-28 o 20:21 Powód: dodanie bluzki |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
1.Czarna bluzka z długim rękawem BIG STAR
rozm. z metki S( pasuje na XS, S a także małe M) 2. taka sama tylko biała BIG STAR 3. Wełniana torebka hand made 4.Bluzka firmy HOUSE z rekawem 3/4, dla zainteresowanych moje dodac fotki lepszej jakości Edytowane przez Karola903 Czas edycji: 2007-12-28 o 20:27 |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
1. zółta bluzeczka z sercem,kupiona w sklepie butik
2 Paski do spodni: *Żółty- kupiny w New Yorkerze *Błękitny brokatowy w motylki *Cieńki czerwony *Różowy w motylki, z drugiej strony cały czerwony 3. Miniówka fishbone, kupina w sklepie New Yorker rozmiar z metki XS, kolor: brązowy 4. Pomarańczowa bluzka REPORTER rozmiar z metki XS Edytowane przez Karola903 Czas edycji: 2007-12-28 o 20:38 |
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Bluzka REPORTER z długim rękawem rozmiar z matki XS
2.Pomarańczowa Bez rękawów REPORTER, rozmiar z metki S 3. Cienka bluza z kapturem w biało- brązowe paski rozmia z metki M 4.Niebieska bluzka z długim rękawem i jasnymi obszyciami Firma BIG STAR rozm z metki S (pasuje świetnie także na XS i małe M) Edytowane przez Karola903 Czas edycji: 2007-12-28 o 20:49 Powód: dokładka |
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
NOWY Kremowy Szampon koloryzujacy JOANNA FESTIVAL ATTRACTIVE
kolor: 114 BLOND SZAMPAŃSKI. Niestety nie wiem czy jest zmywalny czy nie, poniewaz nie uzywałam go. - daje ją do tego watku poniewaz to jedyny "kosmetyk" który mam na wymianke WISIOR- KWIATEK na długim łańcuszku długość łącznie z przedłużeniem to 65cm Kwiatek ma wymiary: szer:3,8cm wys:3,8cm Edytowane przez Karola903 Czas edycji: 2008-02-05 o 19:09 Powód: dokładka |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
1. niebieski t-shirt REPORTER z ładnie wykończonym rekawkami kolorem żółtym, rozmiar z metki XS według mnie na s i małe M tez baedzie dobry
2. biała bluzka REPORTER rozmiar z metki S 3. Żółta bluzeczka z długim rekawem BUTIK, rozmiar z metki S, według mnie to xs/s wymiary dla chętnych Edytowane przez Karola903 Czas edycji: 2007-12-28 o 21:00 |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
1. czerwona bluzeczka BUTIK
rozmiar z metki S (pasuje na xs, s i małe m) 2. Biały t-shirt z lekko błyszczącym kwiatkiem i napisem HOT OIL 3. kolczyki motylki z różowymi cyrkoniami Edytowane przez Karola903 Czas edycji: 2008-01-19 o 22:44 |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
1.Biała bluzeczka z różowym wykończeniem firmy PRETTY GIRL. Rękawki mogą być zawiązywane na kokardki lub nie
2. Bluzka z długim rękawem kupiona na dziale dzieciecym - dobra na XS, S i małe M 3.Kurtka HOUSE rozmiar S ( pasuje takze na XS i małe M) Kolor czerwony z bezowym "wstawkami", które po praniu zmieniły kolor na blado rózowy, ale nie przeszkadza to w użytkowaniu Edytowane przez Karola903 Czas edycji: 2007-12-28 o 21:08 Powód: dokładka |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
1. okulary przeciwsłoneczne
2. golfik (jest zapinany na zamek przy szyji) ładnie dopasowuje sie do ciała, przez to że jest bardzo rozciągliwy Edytowane przez Karola903 Czas edycji: 2008-01-08 o 19:06 Powód: dodanie przedmiotów |
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
prawie nowa miniówka deep- za cos super
czarna z długim rekawem z fajna aplikacja- firmy butik czerwona w kwiatki z kołnierzykiem, zapinana na guziki rozmiar z metki XS "portfelik" Hello Kitty- moze słuzyc jako portfelik, schowek na komórke lub inne drobiazgi Edytowane przez Karola903 Czas edycji: 2008-02-28 o 17:29 Powód: dokładka |
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
1. ramka na fotke z 2 słodkimi misiami (figurkowymi)
2. ramka na zdjęcia z małpką (drewniana) Edytowane przez Karola903 Czas edycji: 2008-01-17 o 12:55 Powód: dokładka |
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
srebrny łańcuszek z kuleczkami
długość około 53cm Edytowane przez Karola903 Czas edycji: 2008-01-17 o 13:12 Powód: dokładka |
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
torba DIVERSE
idealna do szkoły i nie tylko, mieści A4, regulowany pasek, duzo kieszonek w środku- tylko za coś super lub 2 extra rzeczy Edytowane przez Karola903 Czas edycji: 2008-01-29 o 16:34 Powód: doładka |
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
spódniczka mini- PRAWIE NOWA (1 raz ubrana i 1 raz wyprana)
tylko za coś extra, lub 2 fajne rzeczy Edytowane przez Karola903 Czas edycji: 2008-01-22 o 18:52 Powód: dokładka |
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
znakdziesz cos umnie
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
firmówka niestety nic
|
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 79 pkt / 99% pozyt.
|
jest w stanie bdb foto na sobie nie zrobie jak narazie bo aparat niestety pozyczam, u Ciebie podoba mi sie:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6136040 |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
up
|
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
odpisałam
|
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
kochana chętnie bym zarezerwowała,ale nic nie znalazłam u Ciebie
zerknij na moją wishlist, może coś masz..
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
up
|
|
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
prosze o odpisywanie w moim watku
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.