|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() fridge by yde
Witam wszystkich serdecznie!
Od kilku dni szukam ciekawych informacji o nowych, naturalnych kosmetykach "fridge by yde". W ostatnim "Twoim stylu" zostały nazwane EKOLUKSUSEM, ale ile w tym prawdy..?? Czy ktoś z Was stosował kosmetyki fridge? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: fridge by yde
Złosiu, wypowiesz się?
![]() PS. Huberta, bez dokłądnego skłądu tychże kosmetyków raczej ich nie ocenimy. A po drugie, zapraszam na Biochemię kosmetyczną, tam takie pytania nikogo nie zdziwią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja już się nie wypowiem... niech góra to zrobi...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziękuję,
jestem tu nowa i jeszcze nie wiem jak to wszystko prosperuje.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
OK, ale zastanawia mnie, dlaczego założyłaś wątek właśnie na forum redakcyjnym (a jak widzisz, pytania są tu zgoła odmiennego rodzaju) a nie na odpowiednim forum? W końcu aby trafić na redakcyjne musiałaś przeczytać nazwę tego forum, a Redakcyjne jest akurat na końcu, Urodowe jest znacznie wcześniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
..rzecz w tym, że nie mogę złożyć wątku na forum o kosmetykch.. i nie wiem czemu..?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ale niepotrzebnie założyłaś ten sam wątek na Plotkowym. Nie zakładaj kilka razy tego samego wątku, zgłoszę to do Moderatorów z prosba o przeniesienie wątku w odpowiednie miejsce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dziękuję!!
Może ten wątek na forum redakcyjnym można wykasować? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podejrzewam że dostałaś się do katalogu Kosmetyku wszechczasów, a nie na forum. Forum biochemii ksometycznej, na której m.in. analizujemy skłądy jest tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=66 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
jaj uz widzialam co najmniej 3 te same watki...
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Pozwolę sobie odświeżyć wątek -- mam pytanie do Pań obecnych na tym forum.
Ostatnio wpadł mi w ręce pewien magazyn ilustrowany. W magazynie był artykuł o kosmetykach yDe. Gazeta nie była polska, więc z ciekawości poszperałem po sieci w poszukiwaniu dodatkowych infromacji o firmie. W końcu znalazłem stronę internetową yDe i przejrzałem ich ofertę. Atrykuł o yDe i ich stronę www widziała też moja żona. Wydawała się być całkiem zaciekawiona. Pomyślałem sobie, że moze zrobię jej niespodziankę i kupię jej jakieś kosmetyki yDe. Nie chcę kupować perfum / wody toaletowej; mysłałem nad jakimś zestawem z oferty specjalnej. Mam jednak trochę wątplowiści czy to aby dobry pomysł. Po pierwsze, bardzo podoba mi się pomysł kosmetyków naturalnych jak i ten cały spartańsko-minimalistyczny "marketing" yDe. Nie wiem jednak, czy taka "naturalność" może spodobać się kobiecie i przekonać ją do uzywania np. kremu do twarzy? Czy yDe nie nastawia się aby tylko na panów szukających pomysłu na prezent dla swoich pań? Po drugie, zastanawiam się czy kupno w prezenicie kosmetyków pielęgnacyjnych nie będzie źle odebrane przez kobietę. Znając zagadkową kobiecą naturę, boję się ze taki prezent moze zostać przyjęty w stylu: "Daje mi krem do twarzy, znaczy się uważa że jestem brzydka i nieatrakcyjna! Buuuu!!!" (pardon jeśli ten mocno przesadzony przykład kogoś uraził) Byłbym wdzięczny za wskazówki / uwagi / porady. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.