![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rózności
Może cos u mnie za podkład-mam nowe podkłady Niny Ricci i arden.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
cos u mnie za szampon klorane i ewentualnie Antka?
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
- filtr La Roche Posay Anthelios Fluide Extreme - zostalo ok. 40%
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Mamomichalka, dziekuje za oferte, ale niestety tych podkladów nie mam jak przetestowac, a w ciemno się nie zdecyduję. Za dużo mam już niepasujących...
![]() Sasetko, u Ciebie podoba mi się 'maczek' ale to się ma nijak to kosmetyków, ktore wymienilas u mnie Tu bedę mocno konsekwentna, bo zmienila mi się cera i potrzebuję innego podkladu więc wymienię go wylacznie na podklad. Te, ktore masz u siebie w watku dla mnie niestety bylyby za ciemne. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za:
- blyszczyk Revlon Super Lustrous Lipgloss - kolor Nude Lustre - balsam Pupa Miss Milkie waniliowy 500 ml - zostalo ok. 50% - krem Oceanic, AA Young, Krem antybakteryjny 'Intensywna pielęgnacja' 50 ml. - uzyty 1 raz http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=230251 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
- filtr La Roche Posay Anthelios Fluide Extreme - zostalo ok. 40% - filtr Klorane, Enfant Spray Solaire Haute Protection SPF 40 - ubytek to jakieś 5% - krem nawilżający Humektan 100 g - ubytek ok. 30% - suchy szampon Klorane - ubytek ok. 10% - krem Lavera, Faces Dzika Róża 30 ml., ubytek ok. 40% - lakier do paznokci Sally Hansen Diamond Strength Baguette Beige (polprzejrzysty beż) - ubytek ok. 5%
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Hej
Może coś u mnie za płyn do demakijażu oczu Lancome Bifacil 30 ml? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Contax, milo mi Cie znowu 'widziec' ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi zależy na tych rzeczach:
krem Ruboril - zostalo ok. 40% balsam Pupa Miss Milkie waniliowy 500 ml - zostalo ok. 50% W wątku mam same resztki, ale poza wątkiem mam trochę rzeczy np. czarny cień Pupa, fioletowy Bourjois, maseczkę oliwkową, krem do ciała... Co Cię interesuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
ew. to: SVR Clairial krem wybielający (użyty dwa razy), ale musze zapytac osoby, dla ktorej bylby przeznaczony, czy chce (nie dla mnie, wiec nie zdecyduje od razu
![]() ok to poczekam na decyzje ![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj. Interesują mnie:
- Biotherm, Biopur, Instant Touch Pore Refiner (preparat zwężający pory), 20 ml. - uzyty 2 razy - Sally Hansen krem morelowy do skórek - ubytek ok. 5% - blyszczyk Revlon Super Lustrous Lipgloss - kolor Nude Lustre(niemal nowy, tylko wyprobowany na ręku kolor) Zajrzyj do mojego wątku moze coś ci sie przyda chocby za jedna z tych rzeczy.
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
- blyszczyk Revlon Super Lustrous Lipgloss - kolor Nude Lustre(niemal nowy, tylko wyprobowany na ręku kolor)
znajdziesz coś?
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maggie, Armani to puder prasowany ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() niestety, nic mi sie nie przyda |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wlasnie patrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- czarny cień marki Pupa ze srebrnymi drobinkami - "zimno" fioletowy cień Bourjois - resztka podkładu Astor Natural Fit nr 200, na wypróbowanie - sławny na KWC płyn do demakijażu Bielenda róża & jedwab - Diroseal (do oddania tylko 1 próbka) - znakomite maseczki do cery naczynkowej z czerwoną glinką (najlepsze jakie znam do tego typu skóry) - peeling enzymatyczny Mincer Anti Allergique - nawilżająca maseczka oliwkowa do twarzy Planet Spa Avon - rewelacyjna regenerująca profesjonalna maska do włosów z wyciągiem z łożysk Kallos - profesjonalny szampon regenerujący o zapachu ajerkoniaku Kallos - znakomity, wychwalany na wizażu oliwkowy krem do ciała Planet Spa Czy wybrałabyś coś z tych rzeczy za interesujący mnie krem i balsam? Mogę zamieścić foto kolorówki, jeśli trzeba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
wedlug mnie jest czysto beżowy (ani różowy, ani żólty), mnie nie pobiela, ale to pewnie zalezy od karnacji, ja mam jasna. Wstepnie zerknelam i na pewno interesowalby mnie podklad GA, ale jego chcesz wymienic na inny kolor, a i cenowo tez by sie to nie rownowazylo pewnie. Ew. gdybys chciala go wymienic na cos innego niz podklad poszperam poza watkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
pytałaś u mnie o odsypki pigmentów, u Ciebie widzę dla siebie tylko blyszczyk juicy tubes, ale nie wiem czy zechcialabys go oddac za odsypki
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos za:
puder Giorgio Armani Sheer Powder - kolor nr 1 zostalo ok. 40% filtr La Roche Posay Anthelios Fluide Extreme - zostalo ok. 40% plyn do demakijazu oczu Lancome Bifacil 30 ml. - nieuzywany zapraszam do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
tak poza watkiem mam 3 kredki lancome do oczu - czarna,brazowa i granatowa ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znajdziesz coś u mnie za te rzeczy? Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.