![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienie roznosci...
Wymienie:
- Nina Ricci Nina (czerwone jablko) EdT 80 ml, bez kilku psikow. Tester korkiem i kartonikiem. - Hermes Hermessence Vetiver Tonka 15 ml w worku, ubytek znikomy. NIEAKTUALNE, poleci do monme ! - A. Goutal Vanille Exquise 85 / 100 ml. NEAKTUALNE, poleci do Sabbath ! - A. Goutal Mandragone EdT ok. 30 z 100 ml NIEAKTUALNE, poleci do monme! - Lutens Datura Noir 47 / 50 ml. NIEAKTUALNE, poleci do monme! - Etro Heliotrope 90 / 100 ml - Annayake Tsukimi 85 / 100 ml - Lutens Fleurs d’Oranger 18-20 / 50 ml Flakon limitowany. - L'Artisan Premier Figuier EdT 95 / 100 ml. Jest kartonik. Nieaktualne, poleci do monme! - CSP Amour Cacao ok. 70 / 100 - CdG Avigon ok. 40 z 50 ml. Jest kartonik. - Escada Colletion 2001 (rozowa sukienka) z plastikowa witryna. 45 / 50 ml. (Tu bede wybredna) NEAKTUALNE, poleci do Nevady ! - L`Artisan Mure & Musc 43 / 50 ml - Chopard Wish EdP ok. 50 z 75 ml - Dior Pure Poison Elixir 45 / 50 ml NIEAKTUALNE, poleci do bialej malpeczki! - CN Scent Intense ok. 40 z 50 ml. Jest kartonik. - Armani she (ten zloty) EdP, 30 ml, bez kilku psikow. L`Occitane woda EdT (to jest raczej taka mgielka z proteinami) Jest jej ok. 80 ze 100 ml. To jest ta: http://www.beaute-test.com/rosee_de_...l_occitane.php Kolorowka: - poczworne cienie Nouba nr.607, pare razy uzyte, z kartonikiem. Ostatnio cienie spadly mi na podloge i najjasniejszy cien sie wykruszych :-( Inne cienie jak i opakowanie w stanie idealnym. - blyszczyk Bobbi Brown Rose Gold, raz wyprobowany. Kartonik. - Blyszczyk Mac, kolor Elaborate (LE). Ze trzy razy uzyty. Z kartonikiem. NEAKTUALNE, poleci do Nevady ! - Eyeliner Mac, kolor Brassbeat (sredni braz z drobinkami), pare razy uzyty. NIEAKTUALNE! - poczworna paletka cieni Mac Laze Eyes (LE) cienie tylko wyprobowane. Zamiast cienia Vanilla jest wsadzony Greensmoke. Z kartonikiem. - poczworna paletka cieni Mac Thunder Eyes (LE) Tylko wyprobowane. DOKLADKA: L'Oreal Professionnel Absolut Repair 500 ml, uzylam go ze trzy razy, wiec ubytek jest znikomy. .....beda dokladki ![]() Szukam: Juliette Has a Gun Lady Vengeance S. Lutens UBV Creed Love in White La Parfum Lalique Idole de Lublin Gloria OI dobrego podkladu, w jasnej tonacji, najchetniej nowego NA RAZIE ZAPOZYCZYLAM FOTKI Z INTERNETU! Pozniej beda mojego wykonastwa.
Niveau sieht nur von unten aus wie Arroganz Edytowane przez Femme Fatal Czas edycji: 2008-02-05 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienie roznosci...
cos u mnie dior pure poison elixir
![]() poza wątkiem mam : *rozświetlacz MAC'a w jasnym odcieniu,użyty pare razy *tusz ysl efekt sztucznych rzęs zużycie ok 20% *podkład l'oreal matte cashmere jasny odcień zużycie ok 1/3 *mogę zrobic odlewkę : romance ralph'a lauren'a / burberry brit gold / elle ysl / allure sensuelle / armani code *paletę cieni i błyszczyków Lancome Color Focus palette for eyes and lips [wklejam zdjęcie]
![]() |
#5 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Może by Ci pasował Lancome Color Ideal odcień 01 Beige Albatree? Całkiem nowy nie jest, ze trzy razy go użyłam, ale ubytku nie widać. Jest kartonik. A initeresuje mnie Hermessence.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej, cos za Dior Pure Poison Elixir 45 / 50 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jasne, zrobie zdjecia jak tylko moj syn pojdzie spac i wkleje je.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Hej
Mam Glorię i Lalique Le Parfum ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za propozycje
![]()
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Z perfum to albo juz mam albo nie sa moje. Czy mozesz podac pelna nazwe rozsietlacza mac i kolor?
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Pojade najpozniej jutro do Douglasa i sprawdze ten odcien bo nigdy go nie mialam. Dam niebawem znac.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Hej, niestety nic nie znalazlam....
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Hej, zrobie zdjecia i wkleje je w watku, mysle ze gdzies kolo 12-ej.
![]() |
#14 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Jasne, dziękuje, będę do Ciebie zagladać ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Może u mnie znajdziesz coś za Dior Elixir ? Poza wątkiem mam jeszcze nowy podkład Nouba Noubamat, jasny naturalny beż, odcień chyba 43, ale jak będziesz zainteresowana to sprawdzę dokładnie ![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Zajrzyj do mnie mam 2 nowe podkłady-jeden Nina Ricci,drugi Elizabeth Arden-w piance,poza watkiem mam tez nowy Elizabeth Arden-ujędrniający
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=230048. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Malpeczko bylabym zainteresowana Armani, Diamonds. Pasuje Ci taka wymiana? Pozdrawiam
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny zdjecia wkleje popoludniu bo maz wzial dzisiaj aparat do pracy :-(
Zaraz jak przyjedzie to zrobie zdjecia.
Niveau sieht nur von unten aus wie Arroganz Edytowane przez Femme Fatal Czas edycji: 2008-01-15 o 11:53 Powód: byl blad |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz coś u mnie? U ciebie podobaja mi sie cienie Nouba i Mac(ale tu musialabym zobaczyc kolorki bo widze, że masz 3 palety)
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazlam...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Nie skusiłabyś się na 25/50ml testerowej Anglomanii w pudełku bez korka?
Za odlewkę Figowca L'Artisana albo Scenta Intense ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Wklejam zdjecia robione przeze mnie, te powyzej zostawie bo tam kolory sa lepiej oddane.
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Mad, co u mnie Cie zainteresowalo?
U Ciebie zainteresowaloby mnie: - Angel Innocent - podkład rozświetlający Giorgio Armani odcień 02 - kartonik w komplecie, kupiony w ZT, zużycie 1/9 z 30 ml - krem do twarzy Nuxe Etincelante Krem Rozświetlająca pielęgnacja złuszczająca na bazie roślinnych kwasów regeneruje, oczyszcza i wyrównuje powierzchnię skóry uwydatniając jej naturalny blask.
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Witaj,
dziekuje za propozycje, gdybym nie miala juz jednej butelki to pewnie bym sie skusila ![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.