![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Min. 20 kg w dół:/ kto się przyłączy ?
Witam!!!
Chciałam założyć swój wątek aby opisywać moje zżucanie zbędnych kilogramów ![]() ![]() ![]() ![]() Będę stosować diete 1200 kalorii zgodnie z zaleceniem mojej dietetyczki do tego mam zażywać jakiś lek ale okaże się w środe jaki to bedzie specyfik poniewaz w srode mam wyniki badan ;/ aż się boje co wyjdzie ;/ ale trzeba myśleć pozytywnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Min. 20 kg w dół:/ kto się przyłączy ?
A wiec tak wyniki wyszly bardzo dobrze
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez wanilka23 Czas edycji: 2008-01-30 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Może przyłącz się do któregoś z wątków,jeśli nie będzie tu chętnych.
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Moze ja sie przyłącze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A wiec tak tabletki to meridia 15 nie zbytnio bylam zachwycona jak mi je przepisywala po tym jak czytalam duzo na ten temat ale jak narazie dobrze sie czuje po niej i zero skutkow ubocznych
![]() ![]() I śniadanie : Musli + melko 0,5% , grajfrut i herbatka zielona, II śniadanie : chleb żytni razowy, ser biały chudy, pomidor i 2 jabłka, Obiad : Schab pieczony lub pierś z kurczaka gotowana lub ryba pieczona w folii (pstrąg) do tego jakas sałatke z warzyw i herbate zielona, Podwieczorek : jogurt naturalny lub chleb razowy z wedlina, pasta z makreli, grejfrut , kiwi lub banan, Kolacja: salatka z marchwi z tunczykiem lub jakas inna lekka surówka. Dietetyczka podała mi duzo roznych rzeczy ktore moge jesc jesli chodzi o picie to kazałą pic herbatki i duzo wody mineralnej niegazowanej i raz na jakis czas sok pomaranczowy ![]() Tez dlugo sie zastanawialam nad tym moim odchudzaniem ale wkoncu postanowiłam wziasc sie za siebie i mam nadzieje ze do lata sie troche pozbede tych moich kilogramkow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
No to jest nas dwie
![]() ![]() No to moze na poczatek: 50 brzuszkow + po 15 na kazdy bok 25 przysiadów (nie lubie ich ![]() po 20 wypadów do przodu na kazda noge... I tyle narazie ![]() Jak masz jakies pomysły na cwiczenia to pisz.... Zastanawiam sie czy kupić sobie jakies tabletki. Jak myslisz. Sa jakies -aplefit. ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
agnes51 ale ta diete jak sie dobrze orientuje napisała dietetyczka wiec mysle ze musi byc dobra i przystosowana do wanilki23
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
A wiec tak moja dieta to 1200 kalorii niskoenergetyczna a jeśli chodzi o jedzenie to podałam tylko przykładowy dzień ponieważ dietetyczka napisała mi wiele produktów które mogę spożywać
![]() ![]() A co do tabletek nie brałam aplefitu nigdy moja mama brała therm line II nawet schudła pare kilogramków ale wiesz każdy ma inny organizm i nie na każdego to działa. A co do dziś to napisze puzniej czy cwiczyłam :P Dobra to bedzie dla nas motywacja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja śniadanoko zaliczone o 9.20- 2 małe jajka na mieko + pól pomidor i kilka plastrow ogorka, do tego 2 kromki razowca i herbata(narazie pozostane przy zwyklej bo zielonej nie cierpie
![]() ![]() Mysle ze skakanka to dobry pomysł ale po ile bedziesz skakac?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Hmm na początek może z 15 miutek :P puzniej coraz dlużej się będę starać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
A wiec skakanka zaliczona 15 minut oczywiscie z jedna przerwa :P i 20 brzuszkow mysle na dzis starczy bo nogi mnie bola :P tak to jest jak sie dlugo nie cwiczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za rady agness51
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
wczoraj nie mogłam wysłac odpowiedzi..
![]() ![]() ![]() No wiec wczoraj cwiczonka zaliczone bez skakanki ale za to były wymachy przysiady.... Dieta tez w miare ale dzis strasznie chce mi sie jesc.... nie wiem czemu ![]() ![]() masz jakies fajne pomysły na sałatki?? mam ochote ale nie wiem jaka zrobic... A Jak tam sie trzymasz w postanowieniach?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Jesli chodzi o dietke to trzymam sie niezle choc wczoraj wieczorkiem ochote mialam na cos dobrego :P ale sie powstrzymalam
![]() A jesli chodzi o salatke to ja uwielbiam z kapusty kiszonej podam skladniki w razie w :P kapusta kiszona , marchew, cebula, jabłko i oliwa z oliwek 1 lyzeczka ![]() A jesli chce ci sie jesc to najlepiej wipil ile mozesz wody mineralnej mi to pomaga ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Jak narazie mija wlasnie dzis tydzien mojego odchudzania
![]() ![]() ![]() Nio bardzo sie ciesze ze dolaczylas do nas ja wlasnie z tego samego powodu chcialam zalozyc swoj watek a nie przylanczac sie do innych ktorzy maja malusio do zzucenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
A jak długo dziennie ćwiczysz? Ja od kilku dni robie po 100 brzuszków dziennie . Dopiero od dzisiaj przechodze na diete i mam zamiar kupic w aptece Cralinol CLA lub B.I.O cla, podobno przy odpowiedniej diecie i ćwiczeniach wspomaga odchudzanie. Zobaczymy. Chce takze założyc suwaczki (co prawda w odchudzaniu nie pomogą, ale zawsze to jakaś motywacja)
![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Moze napiszesz cio zamierzasz jesc i jakie cwiczonka ?
Nio ja troche biegam i skakam na skakance i robie tez brzuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj na śniadanie zjadłam kromke razowego chleba i wypiłam herbatke(co prawda z cukrem ale to był ostatni raz) , przed obiadem 3 gotowane marchewki i mandarynke. Teraz jestem już głodna wię chyba skusze sie na gotowane skrzydełko. Na podwieczorek jakieś owoce, a na kolacje ugotuje sobie dwa jaja na twardo i może brokułke. Skorzystam z waszej rady i kupie sobie skskanke
![]() ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Czyli dietka tak z 1000 kalorii
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
![]()
Hejka
Można się jeszcze do Was przyłączyć?? Mam 25 latek i 28.01.08 zaczełam swoją dietę z wagą 98,6kg przy wzroście 167cm.( 4.02.08 przy ważeniu było 96,5kg) Potrzebuje zrzucić okolo 35kg to ciężka sprawa. Dużo razy zaczynałam diete ale kończyła się ona zawsze tym że przybierałam więcej niż zrzucałam...( brak wsparcia). Teraz mam dietę 1200kcal i nie jadam pieczywa ani makaronów... i chodzę na siłownię 2 lub 3 razy w tygodniu.... Chciałabym jeszcze chodzić na basen choć narazie się wstydzę.... Może razem będzie łatwiej aha od 04.02 biorę L-karnitynę Pozdrawiam ![]() Jest 96,5kg ![]() Marzenie 64kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Hey Anoolka82 oczywiscie ze sie mozesz przylaczyc
![]() Gratuluje 2 kilogramkow mniej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
wanilka23 życzę ci sukceu, przed tobą jednak bardzo ciezka i dluga praca, ponieważ szybko chudnac mozna odrobić z nawiązką
![]() Tez się przyłączę bo mam do zrzucenia coś koło tego, ale prawie 9 kilo już za mną ![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
z checia sie do Was przylancze teraz waze tak z 65 kilo-daze do 45 ![]() juz kiedys w czasie odchudzania doszlam jakos do 49, ale zaczelam opychac sie slodyczami i jakos tak sie powiekszylam. wlasciwei to zaczelam od dzisiaj-zrobilam sobie glodowke oczyszczajaca, zeby ten brzuszek mi sie troche skurczyl, bo mam go bardzo naciagniety. mam nadzieje, ze z 2-3 miesiace bede juz wyraznie mniejsza
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Hejka
Mam pytanie brała któraś z Was jakieś wspomagadze?? oprócz meridii bo to na mnie nie dziala wcale....?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Maxia dziekuje
![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Hej. Jeżeli można to też chętnie sie przyłączę
![]() ![]()
quod me nutrit, me destruit kosmetyki i inne różności na wymianę - dokładka 06.11.2007 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215856 ciuszki na wymianę - duże rozmiarki, ubranka dla malucha, fajne kozaki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218287 Edytowane przez pyziutek Czas edycji: 2008-02-08 o 13:00 Powód: ort |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Pyziutek z chęcią przyjmiemy Cię do naszego grona
![]() Anoolka82 ja stosowałam już dużo wspomagaczy np. Herbalife w ciągu miesiąca schudłam 12 kg ale niestety brak funduszy spowodował że nie kupiłam już tego "specyfiku" na następny miesiąc i tak z biegiem czasu przytyłam 2 razy tyle ;/ Puzniej stosowałam Therm Line II niestety żadnych efektów nie było tak samo jak z clarinolem cla ale pamiętaj że każdy ma inny organizm i na każdego inaczej to podziała. Mi meridia jednak chyba coś daje bo w ciągu 10 dni schudłam 4 kg ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.