|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Szukam:jasne podkłady,filtry i inne
NIEAKTUALNE!!!
Witam. Poszukuję poniższych kosmetyków, nie muszą być nowe, chcę dopiero wypróbować. W zamian oferuję to, co w moim wątku wymiankowym, ale jestem skłonna oddać jeszcze inne kosmetyki ![]() Podkłady: 1.Avon, Perfect Wear, Nude 2.Pierre Rene, Perfect Wear, Ivory 3.Isa Dora, Lift & Cover, 19 4.Bourjois, Sleep Effect, 71 5.Vichy, Dermablend, 15 Pudry: 1.Oriflame, Kulki rozświetlające 2. APC, Puder w kulkach 0, 1, 13 3. Bourjois, czekoladka rozświetlająca (oddam wiele) Kompakty: 1. Revlon, New Complection, Ivory Beige 2. SVR 50 Compact, jasny beż Pielęgnacja apteczna: 1.filtry (najchętniej Creme Fondante LRP, Bioderma, SVR) 2.Acne-derm, Skinoren 3.produkty do ciała do skóry bardzo suchej, atopowej Oprócz tego: -oliwki -żele do mycia twarzy -kosmetyków do pielęgnacji włosów (rozjaśnianych, przesuszonych, zniszczonych) -kosmetyki do prostownicy -szampony, odżywki do włosów, żele pod prysznic -perfumy Cat Deluxe/Cat Deluxe at night -Etiaxil do wrażliwej lub Antidral Edytowane przez Agul Czas edycji: 2008-06-27 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam:jasne podkłady,filtry i inne
Witaj
Chyba wpisalam sie w twoim starym watku ,ja mam podklad Revlonu,bardzo lekki 3 razy uzty wlasnie taki jasny 01 Ivory Shine Control Mattyfiying ,niestety nie jest on mocno kryjacy i calkiem nowy jasny puder rozswietlajacy Manhattanu z drobinkami ,mnie interesuje tylko krem IR u Ciebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za propozycję i pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
zapraszam do mnie, posiadam puder prasowany Collistar najjaśniejszy odcień oraz podkład Facefitnity Max Factor odcień Pale Porcelain-bardzo jasny- pięknie matuje
Inyeresuje mnie baza Daxa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
JESTEM ONA
|
Odzywka wzbogacona o kreatynę z prowitaminą B5, wzmacnia wlosy, odbudowuje je oraz zabezpiecza przed zanieczyszczeniami- do spłukiwania po 1 minucie od wmasowania.
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.