|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() podkłady Kolastyny, mleczko brąz.Garniera, paleta Ruby Rose + inne
N I E A K T U A L N E ! ! !
1. Kolastyna Satin Make-up odcień naturalny, użyty kilka razy, trudno powiedzieć ile zostało, jakieś 80-90%, termin do 05.2009 2. Kolastyna Satin Make-Up odcień jasny beż, zostało też ok. 80-90% , data do 08.2009 (jasny beż nadaje się do bladolicych, aczkolwiek naturalny jest tylko o odcień ciemniejszy i na twarzy ładnie wtapia się w skórę, nie tworzy "ramki".) 4. Garnier Skin Naturals nawilżające mleczko do ciała Skóra Muśnięta Słońcem, termin do 10.2009, zostało 3/4 z 250ml 5. Pollena Eva krem na dzień nawilżający SPF 7, profilaktyka zmarszczek mimicznych 25+, kupiony przedwczoraj, użyty kilka razy, zostało ok. 90%, mam pudełko, termin do 08.2008, 50 ml 6. Ziaja Anno D'oro Lifting Solutions, serum aktywnie liftingujące pod oczy i okolice ust, użyte kilka razy, dosłownie ledwo naczęte, bo kupione kilka dni temu, ważne do 10.2009, 30ml 8. zalotka, też kupiona w Hemie, użyłam kiedyś dawno, od tego czasu leży. chyba już czas, żeby przysłużyła się komuś innemu. 9. Sensodyne Fluoride pasta do zębów, 2 próbki po 20ml 10. pilniczek do paznokci w motylki, taki z papieru ściernego. nawet nie wiem, czy był używany, wygąda na nowy. DOKŁADKA: 11. Ruby Rose - paleta 48 cieni, zużycie następujące: niektóre ledwo muśnięte na próbę, inne od 1 do max 10%. nie wiem do kiedy mają termin przydatności. mam je od jakichś 2 lat i nadal są dobre. opakowanie troszkę porysane, ale ogólnie w stanie dobrym. 12. Pollena Ewa, Eva Natura, Żel do mycia twarzy kremowy z termopeelingiem 18+, ważny do 02.2009, zuzycie ok. 10% ze 150 ml 13. dwie szczotki do włosów, nowe, jedna ciemno-wiśniowa, druga srebro-szara ----------------------- SZUKAM: - kremu do usuwania skórek z Avonu Edytowane przez Pippi Czas edycji: 2008-03-02 o 11:56 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kolastyna Satin Make-Up jasny beż i naturalny + Golden Rose Terracotta Blush On
cos za:
3. Golden Rose róż do policzków, odcień 08, zużycie minimalne, na 95%
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolastyna Satin Make-Up jasny beż i naturalny + Golden Rose Terracotta Blush On
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
-Puder delikatnie brązujący Roberto Boro Terracota, zużycie niewielkie. Wytarte napisy na opakowaniu.
-Błyszczyk do ust Yves Rocher Luminelle, intensywny róż, zostało z 60% ^Olejek Repair Oil, Manhhatan do kruchych paznokci, zuzycie 15 %, baaardzo wydajny, -Profesjonalne nowe farby do włosów berrywell: 8N jasny blond naturalny Troche mało tego masz.. nie masz czegoś poza watkiem? Na razie interesowałby mnie róż Golden Rose..Jaki on ma kolor na twarzy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
-Puder delikatnie brązujący Roberto Boro Terracota, zużycie niewielkie. Wytarte napisy na opakowaniu.
-Błyszczyk do ust Yves Rocher Luminelle, intensywny róż, zostało z 60% ^Olejek Repair Oil, Manhhatan do kruchych paznokci, zuzycie 15 %, baaardzo wydajny, za róż Golden Rose i 7. pędzel do nakładania/rozcierania cieni, nowy nie używany, kupiony w holenderskiej Hemie, średniej wielkości ?? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
up, up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos za
6. Ziaja Anno D'oro Lifting Solutions, serum aktywnie liftingujące pod oczy i okolice ust, użyte kilka razy, dosłownie ledwo naczęte, bo kupione kilka dni temu, ważne do 10.2009, 30ml 8. zalotka, też kupiona w Hemie, użyłam kiedyś dawno, od tego czasu leży. chyba już czas, żeby przysłużyła się komuś innemu. 9. Sensodyne Fluoride pasta do zębów, 2 próbki po 20ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witaj
![]() Tak wstępnie byłabym zainteresowana, tylko boje się, że kolorek będzie za ciemny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
niestety, nic nie znalazłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
do góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
U Ciebie podoba mi się paletka cieni Ruby Rose, tylko to pewnie dużo za same broszki. Chyba, że coś jeszcze byś dobrała
![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.