![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Givenchy, Bell, Inglot, H&m
Wątek nieaktualny
. Do oddania w dobre ręce ![]() - tester podkładu Givenchy Matmate w kolorze n'604(mat honey), pojemność 15ml, nowy nie uzywany, kolor tylko przetestowany na dłoni, nie wiem czemu nazwali ten kolor honey, to raczej średni zółtawy beż - cień w musie Bell Mousse kolor n'70 (sliwkowy brąz) raz użyty - błyszczyk H&M LipGloss w tubce, w kolorze Calypso Dream (transparentny chłodny róż pełen różnokolorowych drobinek) nowy, nie używany 14g - lakier do paznokci JOKO matowa czerń, ubytek 10-15%, świeży - lakier Inglot nr 315 jasny opalizujący błekit, nie używany, ale data była do 05.2007 - pedzel do podkładu, nowy, nie uzywany, syntetyczne nylonowe włosie - pedzel do różu, cieniowane syntetyczne włosie, bardzo miękki ale elastyczny, uzywany, stan idealny, zdezynfekowany, był dość drogi około 80zł (22euro) - cienie Dior, 5 kolorów, nr 830 urbanity, ubytek 50% Dokładka - zestaw lakierów do frencha Inglot nr 18 opalizujazy na rózowo, 38 biały matowy kryjacy, 867 frenchowy beż z srebnymi drobinkami 18 i 38 sa 6 i 3 miesiece po dacie wazności, 867 wazny do 04.2008. Kazdy lakier był minimalnie uzywany, ubytki 10% max 15%, nie zgestniały konsystencja ja nowe, do oddania tylko w zestawie, NIE MA - skośny pędzel do cieni sephora artist - sobolowy pędzel do ust sephora - podwójne cienie podwójne Dior nr 855 - jasny opalizujący róż i zywy chłodny róż, tester w plastikowym ochraniaczu, ubytek 5 % - cień Italian Beauty intensywny matowy róż, wkład do paletki w plastikowym ochraniaczu, ubytek 2-3% - cień Estee Lauder Pure Color duo, n'08 Solar Orbit, w kolorach słonecznej żółci + sliwkowobrązowy, ubytek zółtego 10% śliwkowego 50%, lekko nadłamany jeden zawias, ale zamyka sie w porządku - paletka 4 kremowych cieni Revlon kolor Va Va Va Bloom, ubytek 25-30% - liner Nouba, kolor miedziano brązowy, metaliczny, z wymiany, ubytek 50% - tester pojedyńczego cienia Clarins n'04 Reflet Bleute/Perwinkle, perłowy lekko przybrudzony błekitno-lila, ubytek 10% - cienie potrójne Hi-Tech Deborah, kolekcja limitowana zima 2006-2007, zestaw nr 5 East Wind Passion, perłowo brokatowa biel, błyszczący chłodny sliwkowy brąz, błyszcząco opalizująca zimna zieleń, ubytki około 20% - sypki cień Sephora n'06, grafitowy bardzo błyszczący, praktycznie cień składa sie z samych drobinek, błyszczy jak zmielone szkło, ubytek 50% - róz w kremie AMC Inglot, kolor n'92 matowy ciepły bezowo morelowy, ubytek 10% - cien pojedyńczy Sephora chrome n'02, ciemny fioletowy perłowy , ubytek 5% - cienie Color Focus Duo, Lancome, limitowana kolekcja letnia n'205 Porto Cervo, ubytek 5% - Pigmenty MAC odsypki kolory, Dark Soul, Vanilla, Rose, ilości do ustalenia - Podkład Perfect wear Avon, kolor almond, ubytek 10% - Podkład Perfect Wear Avon, kolor Warmest beige , ubytek 10% - Podkład Bourjois 10Hour Sleep Effect w kolorze n'73, ubyek 25-30%, z wymiany - Cienie Lancome Color focus Duo n'103 (Night&Day) ubytek 15% będą dokładki ![]()
next life - KNK ![]() Edytowane przez kamisio Czas edycji: 2008-05-14 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Givenchy, Bell, Inglot, H&m
szczerze wątpię,ale może cos za tester podkładu?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- pedzel do podkładu, nowy, nie uzywany, syntetyczne nylonowe włosie
- pedzel do różu, cieniowane syntetyczne włosie, bardzo miękki ale elastyczny, uzywany, stan idealny, zdezynfekowany, był dość drogi około 80zł (22euro) cos u mnie? najchetniej za ten pierwszy?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za tester podkładu Givenchy Matmate w kolorze n'604(mat honey), pojemność 15ml, nowy nie uzywany, kolor tylko przetestowany na dłoni, nie wiem czemu nazwali ten kolor honey, to raczej średni zółtawy beż, błyszczyk H&M LipGloss w tubce, w kolorze Calypso Dream (transparentny chłodny róż pełen różnokolorowych drobinek) nowy, nie używany 14g, pedzel do różu, cieniowane syntetyczne włosie, bardzo miękki ale elastyczny, uzywany, stan idealny, zdezynfekowany, był dość drogi około 80zł (22euro)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
a ja
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Nic nie znalazłem lalicjo
![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
trudno, pozdrawiam
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
nie, ma numer 70
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
jasne ale dopiero jak bede rano miał czas żeby zrobic w swietle dziennym, a kolor to średni żółty bez, na pewno nie ciemny, i nie w stylu honey
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
hej
juz jestem we właściwym wątku ![]() jestem zainteresowana urbanity, w zamian wstepnie byłeś zainteresowany miniaturą pod oczy clinique + miniatura shiseido + puder enzymatyczny(chodzi o peeling?) oraz olejem z dzikiej róży nadal oferuję cienie inglota, cień sypki burżuja różowy i cień sypki sephory biały czekam na decyzję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie natomiast jeszcze z Twojego starego wątku interesują czwórki guerlaina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czy wymiana peeling w proszku + mini krem pod oczy clinique + 30 ml oleju za moje diorki byłby dla ciebie ok?
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za cień w musie Bell ??
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=238697 Edytowane przez nikah Czas edycji: 2008-02-25 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
może jednak
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
czy możesz podać wymiary włosia pędzla skośnego? coś za niego u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
błyszczyk H&M LipGloss w tubce, w kolorze Calypso Dream (transparentny chłodny róż pełen różnokolorowych drobinek) nowy, nie używany 14g
i pedzel do podkladu znajdziesz cos u mnie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Cod u mnie ? interesuja mnie:
pedzel do podkładu, - pedzel do różu, skosny pedzel do cieni
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.