![]() |
#1 |
BAN stały
|
watek pelen skarbow!!!
NieaktualneDOKłADKA
28.02- samoopalacz extra bronze firmy dax cosmetix nowy-caly ![]() -pomadka ochronna nivea classic zostalo jakies 80% 26.02.2008- paski wybielace zeby bardzo dobrej firmy whitestrpis crest zostalo 8 paskow plus specjalne pudeleczko + 23 paski odswiezajace oddech o smaku cytrusowo mietowym *tabletki powiekszajace i ujedrniajace biust Farmona nivelazione woman zostalo z 50 tabletek ![]() *żel oczyszczajacy Effaclar la roche posay 7ml *Effaclar K z woda termalna la roche posay -pielegnacja i odnowa skory tlustej 3ml *krem cera sucha kozie mleko ziaja 3ml * freshing north after sun lotion -odswiezajaco-nawilizajacy balsam po opalaniu -15ml *infinity zlocisty fluid do makijazu twarzy i ciala 2ml *tabletki "sesja "- na lepsza pamiec- zostalo 43 z 50 tabletek ![]() * profesjonalny stomatologiczny zel do wybielania zebow "Biała perła" jedna tubka 65g -druga 60g + jedna nasadka za cos ekstra * krem vichy nas rozstepy zostalo ok 50% za cos wyjatkowego bo dzieki niemu pozbylam sie moich rozstepow Kolorówka: Podklady: 2.Dream matt mouse maybelline nr 040 Fawn zostalo ok 70% 3.Dream matt mouse maybelline nr030 Sand zostalo 50% 4.Dream matt mouse maybelline nr 026 Honey Beige zostalo ok 30 % 5matte mouse make up podklad w musie firmy wibo kolor 3 zostalo 90% 6.Podklad kolstyna Satin make up -jasny beż zostalo 80% 7.Kolastyna Satin make up -naturalny zostalo 80% 8. odklad Firmy rimmel clear complexion kolor 004 outmeal beige pozostalo 50% 9.Revlon colorstay kolor 05 natural beige zostalo 1/3 opakowania pielegnacja 12.Brązujaco ujędrniajacy Balsam do ciała do ciemnej karanacji Nivea Body Summer Beauty pozostało 90% 13.Antyperspirant w kulce firmy Rexona for teen zapach tropical power uzyty 2 razy 14. Krem z maslem kakaowym i witaminą E do twarzy i ciała zostało jakies 85% 15. Lakier do włosów TAFT schwarzkopfa ultra strong numer 4 (nadający połysk-supermocny) cały 16. Pianka termoochronna do włosów WELLA SHOCKWAVES do włosów kręconych (nadaje super skręt lokom i falą) zostało 10% 17. Szampon błotny firmy Aspis z minerałami z morza martwego odżywia ,wzmacnia włosy zniszczone zostało jakies 65% 18. Szampon Radical zostało jakies 80% 19. Loreal Paris special FX Studio Straight -mleczko prostujące i wygładzające włosy zostało 1/3 opakowania ( ważny do 01.11.2004) Cienie 20.Paletka cieni sensique nr105 raz użyta 21.Paleta cieni rugby rose zużycie takie jak widać na zdjęciu ,cienie mieniące się ,lekko brokatowe-Cień INGLOT Sprint nr 81 brązowy zużycie jak widać na zdjęciu -Cień CENTARE diamond ( cien trzy kolorowy –beż , brąz, ciemny brąz –nowe -Potrójne cienie firmy vollare kolory i zużycie takie jak widać Pudry: 22.Max Factor cream puff odcien 41 NOWY 23.puder w kulkach brazujacy firmy vollare 24.PUDER W KAMIENIU PO 20 ROKU ZYCIA FIRMY MANHATTAN CLEARZONE nowy 25. Puder RIMMEL STAY MATTE silky beige 005 (spadł i się pokruszył pozostało ok 15 % Perfumy: 1.perfum firmy la-rive Bi-es kiss of love -dezodorant perfumowany 90% 2. pur blanca nowa +kartonik 3.little black dress 30ml Avon nowy+kartonik 4.CK Euphoria 90ml +kartonik 5. oryginal Anlgel innocent 25ml- refil napelniacz perfumy wymieniam tylko i wylacznie za perfumy ![]() moja wish lista : -perfumy(DKNY be delicious,ultraviolet paco rabanne,pure posion,alien,gucci envy me 2,gucci rush2 i inne ciekawe zapaszki) -tusz do rzes(maybelline albo jakis inny) -blyszczyk lancome juicy tubes (bezowo-rozowy) -loreal blush delice nr07 zloto moreli -podklad mf lasting performance 105 -soft beige,badz revlon colorstay with soflex 180-sand beige) -eyeliner, -cienie revlon 12h (beze i brazy) -bialy cien -szminki w kolorze ciemnej wiśni ,purpura i wszystko co wpadnie mi w oko ![]() Edytowane przez jennifer87 Czas edycji: 2008-04-03 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: watek pelen skarbow!!!
Jennifer krem na rozstępy bardzo chętnie bym przygarnela, ale nie za ultraviolet
![]() http://www.platnerz.com.pl/helmy-c-7...page=2&sort=2a |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Może Aubusson za Innocent?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
* profesjonalny stomatologiczny zel do wybielania zebow "Biała perła" jedna tubka 65g -druga 60g + jedna nasadka za cos ekstra * krem vichy nas rozstepy zostalo ok 50% za cos wyjatkowego bo dzieki niemu pozbylam sie moich rozstepow zapraszam ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za szampon Aspis, tabletki Sesja i być może cień (musiałabym zobaczyć foto)?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Podoba mi się biała perłą, ale nie wymienię iceberga za nią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie puder MaX Factor oraz balsam Nivea. W swoim wątku mam cień Estee Lauder w kolorze jakiego szukasz
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=237572 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za podklad kolastyny i lakier taft?
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Jennifer myśle że pasowała by mi taka wymianka tj. odlewka Amor Amor za balsam plus puder. To jest kolor Medium Beige napewno?
![]() Jeśli Tobie również by to pasowało, to prosze o PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Kolastyna Satin make up -naturalny zostalo 80% Revlon colorstay kolor 05 natural beige zostalo 1/3 opakowania ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
18. Szampon Radical zostało jakies 80%
cos u mnie ??
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
odpowiada mi taka wymiana , jednak zdjecia dopiero bede mogla zrobic w poniedzialek bo wtedy aparat zdobede
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
to może Halloween za Revlona?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Zainteresowałoby cie cos u mnie?
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ewentualnie na rozstępy specyfik,ale co u mnie chciałabyś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Zdjęcia biżuterii znajdują sie w 35 poście
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
no,ale nie odpisałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.