![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wiosenne porządki - wiosenny kramikNIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE Witam, Oto zasady obowiązujące w moim wątku: - nie interesują mnie ubrania, biżuteria, książki, tylko kosmetyki - odpowiadam tylko w moim wątku - nie odpowiadam na oferty na PW - nie zawsze będę w stanie odpowiedzieć od razu, więc proszę o cierpliwość - przesyłki tylko poleconym priorytetem - osoby z zerową lub małą ilością przekupek proszę o wysyłanie przesyłki jako pierwsze - dokładki - wymienione DEPILATOR Philips Satinelle Super Sensitive 2 in 1 depilator kupiony w 2004 roku; użyty wtedy 3 razy - leżal w szafie przez te kilka lat; w zestaw wchodzą 2 wymienne nasadki, gąbeczka, szczoteczka do czyszczenia, woreczek na depilator; był też satynowy szlafrok jednak już go nie mam; oddam najchętniej za perfumy (100 ml Clinique Happy albo Gucii Envy me lub Envy me 2) lub 2 kosmetyki z kolorówki górnopółkowej (najchętniej za cienie Clinique lub puder sypki Clinique nr 08) link do KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9247 PIELĘGNACJA Avene High Protection Mineral cream 50SPF, kupiony we wrześniu 2007, użyty kilka razy, można jeszcze spokojnie używać przez 6 miesięcy, brak kartonika Effaclar Active Matt Moisturizer, kupiony dwa tygodnie temu, użyty 4 razy, brak kartonika, zamienię TYLKO na coś, czego sama potrzebuję - Avene Clean-Ac, Cleanance matujący, Diacneal, Cold Cream do rąk PERFUMY Christian Dior Midnight Poison EDP 30 ml, kupiony w październiku 2007, jest okolo 50 %, brak kartonika, zamienię TYLKO na Clinique Happy, Gucci Envy me lub Envy me 2 albo na coś z kolorówki górnopółkowej, co wpadnie mi w oko - wymianka z ragutka KOLORÓWKA Maybelline Affinitone odcień Light Sandbeige nr 3; najjaśniejszy z dostępnych w Polsce; kupiony w zeszłym miesiącu; użyty 4 razy - wymianka z kaczina L'Oreal Touche Magique odcień nr 1 Beige Porcelaine; kupiony w grudniu 2007, mało używany; na pewno jest go więcej niż 50 %; chętnie zamienię na inny koretkor - wymianka z iceflower Isa Dora Hydralight odcień 59 Ivory Beige, jest pewnie nieco mniej niż połowa, ciężko ocenić, kupiony w listopadzie 2007- wymianka z iceflower Lumene Matt Touch odcien 05 Matt Cream, zostało pewnie 25 %, może mniej, ciężko ocenić, kupiony we wrześniu 2007 Christian Dior Diorskin Fluide odcień 100, tester 20 ml, użyty 4 razy, z wymianki Dermacol nr 211 i 217, problem w tym, że starły się numerki i nie wiem, który jest który, ponieważ odcienie sa bardzo podobna; z tego względu traktuję je jako jedną pozycję i wymienię na raz, brak kartoników, użyte kilka razy, kupione w grudniu - wymianka z ananke_2 Bourjois Compact Powder odcień 72 Sable rose, kupiony w grudniu, użyty 2 razy - wymianka z tompola Chanel Ombre Essentielle odcień nr 45 Safari, użyty kilkanaście razy - logo starte, z wymianki - REZERWCJA dla kasiahan Bourjois Effet 3D Cosmic odcień nr 20 Rose symphonic, kupiony miesiąc temu, użyty 3 razy Inglot AMC cien sypki nr 49, kupiony w grudniu, użyty 3 razy, brak kartonika, najchętniej zamienię na inny APC o bardziej delikatnym odcieniu Lumene Berryfun Lip Gloss odcień nr 3 let's run wild, kupiony w lipcu 2007, użyty okolo 10 razy Burt's Bees Lip Shimmer pomadka ochronna odcien Champagne, kupiona w USA, otwarta w grudniu - ma miętowy zapach i chłodzi usta, użyta raz - poleciała jako gratis Ponieważ w wiekszości przypadków nie szukam niczego konkretnego, mogę być wybredna, za co z góry przepraszam. Oto na kolanie stworzona wishlista: - cienie Sephory z serii mono chrome oraz te w paletach - jasnoróżowe, opalizujące, beżowe pomadki nawilżające Clinique/Isa Dory/L'Oreal - róże Inglota/Clinique/Diora/Sephory - wszelkie jasne - różowe, złote, opalizujące cienie - tusz do rzęs w kolorze brązowym - najchętniej taki, ktory daje naturalny efekt Edytowane przez wilhelmina Czas edycji: 2008-03-30 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosenne porządki - wiosenny kramik
zdjęcia pojawią się później
Edytowane przez wilhelmina Czas edycji: 2008-03-20 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
siek niestety nic nie wypatrzyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuje Midnight Poison
Moze chcialaby wzamian odlewke 20ml w szklanym atomizerku nowym YSL IN Love Again Jasmin de etole Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-03-12 o 07:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
ewa nie interesują mnie odlewki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Hej, znalazlabys cos u mnie? Interesuja mnie:
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
To niestety nie mam tak malej 15 ml innej pojemnosci tylko musialabym odlac z duzych pojemnosci .Jedynie to orginalnaz kartonikiem bardzo dlugo pachnaca woda GOSH ,na ubraniach zapach rrzyma sie 3 dni conajmniej Nothing Less ,tu jest jej opis
NOTHING LESS Dla nieśmiałych i zamkniętych w sobie introwertyczek idealnym zapachem będzie Nothing Less. Nuty zapachowe delikatnych kwiatów połączone z goryczką nut owocowych tworzą wymarzona kombinację dla wszystkich romantyczek i marzycielek. Wyjątkowo dobra kompozycja dla dziewczyn bardzo wrażliwych i uczuciowych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za Midnight Poison?
Pozdrowienia ![]() Si |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
u Ciebie podoba mi się:
L’Oreal – Glam Bronze Duo Sun Powder – Blonde Harmony (kupiony w drogerii w zeszle wakacje, brak kodu) - zuzycie minimalne, kilka razy testowany Brow Shaper – 03 Wheat (z E-bay, kod A64) – lekko raz testowany, praktycznie nowy to jak dogadamy się? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie!
Interesuje Ciebie Avene Cleanance(ok 3/4 z 40ml) A ja jestem baaardzo ciekawa : Bourjois Compact Powder odcień 72 Sable rose, kupiony w grudniu, użyty 2 razy Czy byłabyś zainteresowana taka wymianką.Mam pytanie:czy puder jest bardzo jasny?Zdjęcia w necie nie zawsze są realne.Czytałam,że może nieco ciemnieć na twarzy(byłoby lepiej) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak to prawda, że ciemnieje ![]() Jutro zrobię zdjęcie, gdy będzie odpowiednie światło dzienne, abyś mogła zobaczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Świetnie!! W takim razie czekam na fotkę. Myslę,że raczej będę zdecydowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A wiec moze Clinique Brow Shaper za oba Dermacole?
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze, taka wymianka mi pasuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie!! Jestem zdecydowana
![]() Dla Ciebie: Avene Cleanance(ok 3/4 z 40ml) Dla mnie:Bourjois Compact Powder odcień 72 Sable rose, użyty 2x Wysyłam dane na PW,Jeśli Tobie równiez odpowiada taka wymianka,to zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
up up
dziewczyny, bierzcie to ode mnie, bo w koszu wyląduje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
zostało mi z 10 ml happy z 50 flakonika, chetnie bym go wymieniła, może cos jeszcze znajdziesz?
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Witaj, Jeśli midnight jeszcze aktualny to zajrzyj czy u mnie coś znajdziesz za niego
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=233115 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=241258 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
asia3000 niestety nic dla siebie nie znalazałm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
ragutka
chętnie nym się wymieniła na tego Cliniqua i tusz L'Oreal Telescopic. Czy taka wymiana by tobie pasowała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() moje kosmetyki-http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232760
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
jestem chetna oddać tusz i happy za Twoje Midnight Poison, ok?
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
ok, wysyłam PW
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.