![]() |
#2 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Podklad Futurist EL i inne...
Czy odpowiadałby Ci podkład Lancome Color Ideal w odcieniu Beige Albatree?
![]() |
#3 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Mozna zobaczyc fotki pomadek? Chocby fotki z netu?
Moj watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=241803 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Błyszczyk Lancome Juicy Tubes 33 Pamplemousse, jasny róż, użyty 2-3 razy.
moze u mnie cos?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
A może interesuje Cię podkład Clarins Hydra Balance nr 03 w kompakcie z lusterkiem i gabeczką, nowy 1 raz użyty jasny kolor, bez cienia różowego
![]() ![]() Ten.
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Wg mnie - i na mojej skórze - kolor jest beżowy, bez domieszki żółci bądź różu (jeśli masz możliwość to może przestestuj w perfumerii?). Kryje mocno, sprzedawczyni poleciła mi go jako jeden z najmocniej kryjących podkładów dostępnych w ofercie (kupowałam w Sepohrze). Jeśli jesteś zainteresowana, dołączę zdjęcie - ubtyek jest niewielki, to opakowanie z pompką, mam do niego kartonik.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
To ja się pozwolę przypomnieć z moim zainteresowaniem Futuristem
![]() Rozumiem, że kolor jest jasny i utrzymany w ciepłej tonacji (nie wiem czemu, ale mam kłopoty ze znalezieniem go na stronie EL; może pochodzi z "amerykańskiej" palety kolorów?) Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2008-03-16 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...er_uk#swAnchor |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wklejam fotkę pomadki Clinique, kolor oddany dość wiernie. Od czasu zrobienia fotki użyłam pomadki jeszcze raz - cały czas wahałam się, czy wystawiać ją na kramiku ![]() Stopień krycia deklarowany przez producenta jest "moderate" (średni) i według mnie rzeczywistość odpowiada deklaracji. Kolor Angel Spice jest bardzo naturalny, pomadka "łamie" naturalną różowość ust i dzięki swojej kremowej konsystencji nadaje efekt gładkości. Wykończenie pomadki - tak jak wszystkich pomadek z linii soft shine - określiłabym jako satynowe, na pewno nie ma mowy o perłowym/ lustrzanym/ metalicznym blasku, z tym że nie jest to rownież wykończenie matowe. Uff .. lepiej już chyba tej pomadki nie opiszę. Jesli chodzi o pomadeczkę EL, to obawiam się, że niewiele mogę na jej temat powiedzieć. Nie była używana. Wcześniej równiez nie miałam żadnej pomadki z akurat tej linii. Podczas dzisiejszego pochmurnego dnia nie udało mi się zrobić zdjęcia, na którym kolor tej pomadki byłby oddany w wierny sposób. W przeciwieństwie do pomadki Clinique, pomadeczka EL mieni się drobniusieńkimi złotawymi iskierkami, które powodują, że użycie lampy błyskowej kompletnie fałszuje kolor. Jedyne co mogę powiedzieć, to że kolor Tiramisu jest również bardzo naturalny, beżowo-różowy. Jesli uda mi się znaleźć w sieci zdjęcie, które moim zdaniem będzie wiernie oddawało kolor tej pomadki, to je wkleję ![]() Ja również miałabym pytanie dotyczące koloru Beech ... Na wzorniku umieszczonym na stronie Debenhamsa, link do którego mi odałas, kolor wygląda na dość chłodny. Czy faktycznie tonacja podkładu jest chłodna? Nie powinno tak być, bo przeciez "W" w symbolu podkładów sygnalizuje tonacjęciepłą. Przepraszam, że tak się dopytuję, ale skórę na buzi mam troszkę bardziej różową niż na szyi i posmarowana podkładem w chłodnej tonacji wyglądam -delikatnie mówiąc - nieciekawie: prosiaczkowo-różowa buzia na kremowej łodyżce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.