![]() |
#1 |
BAN stały
|
Ciuszki ;-P modne, wiosenne , firmowe ! Zapraszam. S-L
AKTUALNIE NEIAKTUALNY!!!!
Witam ![]() Przedstawione przeze mnie ciuszki są czyste i pachnące. Wszystkie są w bardzo dobrym oraz idealnym stanie. Jeżeli przy ubraniu znajdzie się jakiś mankament-to poinformuje o tym ![]() 1.)Jeansowe spodnie ogrodniczki z prostymi nogawkami. Bardzo modne. Rozmiar z metki to 27 jednak pasują na rozmiar 28, a nawet 29. Z przodu posiadają praktyczną kieszonkę na zameczek. Nogawki są modnie przecierane. ![]() 2.)Jeansowe spodnie. Modnie przecierane. Prawie nowe, założone może z 3 razy. Na dole nogawek mają modne marszczenia. Rozmiar z metki 28. ![]() 3.)Najmodniejsze w tym sezonie spodnie rurki. Ciemne, jeansowe. Z przodu przy jednej kieszeni i z tyłu również przy jednej kieszeni mają naszyty kolorowy materiał w kwiaty. Założone 2 razy. Rozmiar z metki to 28. ![]() 4.)Spodnie przed kolanka. Z ciemnego jeansu. Modne. Na nogawce posiadają brązową czaszkę.Nowe bez metek. Rozmiar 29 jednak pasują na 28. ![]() 5.)Spodnie firmy Reserved. Rozmiar S. Piękne ;-]. Na nog ![]() 6.) Bardzo modne, ciemne jeansowe spodenki przed kolano. Nowe z metkami. Ślicznie marszczone. Rozmiar 28. Gratis nowy niebieski pasek. ![]() 7.)Jeansowe spodnie. Z kwiatami na nogawkach ;-). Rozmiar 26. ![]() 8.) Moro rybaczki. Śliczne. Przeszywane modną pomarańczową nitką.Posiadają wygodne kieszonki.Na dole jednej z nogawek znajduje się modna aplikacja z hawajskimi kwiatami. Troszkę podniszczona. Rozmiar 152, ale myślę , że będzie pasował na XS lub S ![]() Edytowane przez Donka94 Czas edycji: 2008-04-21 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Ciuszki ;-P modne, wiosenne , firmowe ! Zapraszam. S-L
1.)Bluzeczka w cienkie paseczki. Czerwono-szare. Dekolt w łódeczkę. Przy rękawach mini-bufki. Przy dekolcie kokardka. Nowa bez metek. Rozmiar S/M.
![]() 2.)Ciekawa różowa bluzeczka bez pleców. Rozmiar 38 . Rozciągliwa ;-]. Nieudany prezent ![]() 3.)Elegancka bluzeczka firmy SABRA. Rozmiar uniwersalny. Rozciągliwa. Beżowa. Na górze ma wszyte taki coś brązowe. Przy kołnierzyku znajduje się haft i fajne przyszyte guziczki. Nowa bez metek. 4.)Niebieska bluzeczka bez pleców z kwiatową aplikacją. Rozmiar uniwersalny. Założona kilka razy. ![]() 5.)Biało błękitna bluzeczka w aplikację z palmami. Kupiona w H&M . Rozmiar 38. Niezniszczona. ![]() 6.)Błękitno-niebieskie spodenki w kwiaty. tzw. hawajki. Rozmiar z metki M jednak pasuje na S. Stan idealny. lecą do ---> Brydzia__ 7.)Zielona bokserka ![]() 8.) Łososiowo różowa bluzeczka firmy RESERVED. Rozmiar S. Rozciągliwa. Na przodzie aplikacja z kolibrami. ![]() 9.) Bardzo modna spódnica w szkocką kratę. Mini. Rozmiar 38. Fiirma STREET ONE. U góry sexowny paseczek. ![]() 10.)Nowa bez metek kamizelka jeansowa. W środku podszewka w paseczki. Przy kapturze, rękawach oraz dole futerko z prawdziwego królika. ![]() P.S Jestem nowa proszę o wyrozumiałość. P.S.2. Ciuszki sa naprawdę śliczne. Przepraszam za jakość zdjęć ale taki mam aparat ![]() Edytowane przez Donka94 Czas edycji: 2008-03-23 o 16:31 Powód: wymianka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za bluzke w paseczki?
bedziesz jeszcze coś dokładać? odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
torba chyba bedzie wymieniana, a na bluzeczke juz mam chętną,
może coś innego wybierzesz? poinformuj o dokładce, prosze o wymiary bluzeczki w paski |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Jesli żółta bluzeczka będzie wolna to mogę ja oddać za Twoją w paseczki, tylko prosiłabym o wymiarki. Jest nowa? ani razu nie ubrana? kiedy planujesz dokładke?
odpisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
jakie malusie fotki
![]() niestety nic ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6917907
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
jaki kolor i rozm by cie interesował ?
kolory tub jakie posiadam (ciezko niektóre określic w zaleznosci od światla) -biała -czarna -jasny seledyn -seledyn(żywy) -turkus -ciemny niebieski (pod światło fiolet) -chaber (?) -jasny fiolet -brudny róż -ciemny brąz -jasny brąz -mocna zieleń -szary -brąz (kawa z mlekiem)
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
jestes chetna wymienić Twoją bluzke w paseczki na moją z serduszkiem?
zarezerwować ją dla Ciebie? jesli możesz to prosze o rezerwacje tej w paseczki odpisz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6917907 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6917628 proszę o wymiarki odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
coś u mnie??
odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
cos u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6917676
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
podobaja mi się rurki ale chyba beda za duze
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
witam
![]() znalazłam te spodenki ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6917857
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
ok to dobierz sobie cos jeszcze z mojego watku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.