![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Zapachy na wymianę
NIEAKTUALNE
Witam! ![]() - Envy me- edt 29/30 (lekko ukruszony jeden róg butelczki, ale zupelnie to w niczym nie przeszkadza, bez kartonika) - Iceberg Effusion 35/75 - klasyczna Max Mara 80/90 - C. Crawford Summer day- tester- 50 bez kilku psików - Fragile J. P. Gaultier 45/100 - Sundelight J. Sander 15/30 - szminka Loreal 704 - color riche Eva Toffee (E. Longoria)- raz maźnięta - Polo Sport R.Lauren 25/100 - Celine Dion - klasyczna- 30/50 - E.Arden - Ardenbeauty-45/50 - E. Arden- True Love 95/100 - Ode al' joie (żółte) - 50 bez kilku psików WISH Szukam generalnie kolorówki - puder w kamieniu w średnim beżu, cieni. Za perfumy raczej podziekuję, choć nie wykluczam np. coś z Chaneli, zawsze i wszędzie kosmetyki La Roche Posay, Clarena, Bioderma, Avene. Rozważę każdą propozycję. Nie jestem zainteresowana odlewkami, Avon i Oriflame. Zapraszam! Edytowane przez iza94 Czas edycji: 2010-08-18 o 16:12 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Zapachy na wymianę
może np. bruno banani za Ode al amour? mam jeszcze neonaturę seve na stanie
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Chopard - Cashmir - 18/30
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Live ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ennkaa- za Ode al amour chciałabym od Ciebie Neonaturę Seve
![]() Yoona - niestety nic nie wypatrzyłam za Cashmir ![]() Szarado- za Live interesowałoby mnie Hot Couture, tylko nie wiem czy Ci taka wymiana przypasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
hmm...no nie wiem izo...z neonaturą nadal się miotam, wolałabym się jej nie pozbywac w całości, chyba, że coś mnie powali. A bruno banani Cię całkiem nie interesuje?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
czy interesowały by Cie perfumy opium YSL okolo 20 ml z 36 , za np extravagance lub J LO ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Witaj!
Ja bym chetnie wymienila Castelbajac (rozowy 0 wersja limitowana, 80ml, kilka razy psikniete, swiezutkie i oryginalne) na True Love, bo mnie ten zapach interesuje, ale nie chcialabym inwestowac. Moge dorzucic miniaturke Iceberg Universe. Czekam na informacje i pozdrawiam, babeta5 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Może znajdziesz coś u mnie za zapachy?
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
fohhmann - niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]() babeta5 - Castelbajac nie znam, a w ciemno nie będę brała, bo kilka razy miałam niewypały - sorki ![]() Gin'n'Tonic - Opium to nie moje klimaty- niestety ![]() Ennkaa- z Brunem Banini jestem niestety na nie, interesowałaby mnie Neonatura mucia18- myślę nad tuszem Estee Lauder- dam znać w sobotę o.k? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, przyznam się szczerze, że z Hot Couture jakoś trudno mi się rozstać...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Joopa drugiego??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnei za
Ode al' joie (żółte) - oba po 50
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za Pleasures??
![]() ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Limontea - nic nie znalazłam
![]() Alorah- przypomniałam sobie Amorka - niestety jestem z nim na nie ![]() Nikusia - nic ![]() Mendosita - nie lubię Hugo bossa - niestety ![]() Dreamer4 - co to jest ten Smok Parfum? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Mam 4 czarne tusze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny odpowiadam w jednym wątku:
Karola9393 - niestety nic dla siebie nie znalazłam ![]() Basiulek- a co by cię interesowało za te tusze (oczywiście mokre)? Golgie- wstępnie interesowałby mnie Eclat de Arpegne? Masz może jakieś zdjęcie na podorędziu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.