|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
najpierw w "C" późńiej w "D"
Pewnie większość wizażanek o tym wie, ale w woli przypomnienia i może dla młodszych wizażanek, które jeszcze w tych sprawach nie mają takiego pojęcia, chcę coś przypomnieć i pewnie powiedzieć już któryś raz na tym forum.
Zacznę od historii, którą niedawno słyszał mój chłopak. Znajomej kuzynka rozmawiała przez telefon ze swoim chłopakiemm i opowiadała mu szyfrem co powiedział gin po wizycie. Dziewczyna od dłuższedo czasu zauważyła, że ma wystający brzuch w dolnej części. Poszła do ginekologa i powiedziała o co chodzi. Ginekolog pierwsze co powiedział, to ciąża. Ona powiedziała, że to na pewno nie ciąża, bo miesiączkuje. Jak się okazało, miała tak wielkie zakażenie, że jej jakoś "wydęło" ten brzuch!!! masakra!!Zadzwoniła do chłopaka i mówi, że to najprawdopodobniej od tego, że najpierw to robili w D, a później w C.... Dla wyjaśnienia, dziewczyny, pamietajcie, że przy seksie analnym używa się prezerwatywy! Jeśli później przechodzicie do "normalnego" seksu należy zmienić gumkę, ponieważ nzajdują się na niej bakterie z odbytu. Odbyt nigdy nie jest do końca czysty, chyba że po lewatywie. Dlatego młode i niewiedzące wizażanki, weźcie sobie tą historę do serca i dbajcie o siebie. Amen
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: najpierw w "C" późńiej w "D"
A nie można nazywać rzeczy po imieniu? Co to C, a co to D? :|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
ja się domyślam co to C a co D ale moim zdaniem można napisać kulturalniej... po prostu stosunek analny i pochwowy a nie jakieś wulgaryzmy:/
myśle, że wiekszość ludzi zdaje sobie sprawę z tego,że seks analny wymaga prezerwatywy i higieny... a jak ktoś nie wie to po co zabiera się do tych spraw.
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ale to do mnie macie pretensje, że nie nazywam tego po "imieniu"? Przecież wyraźnie napisałam, że to historia, którą słyszałam i napisałam bez zmieniania faktów..
|
|
#5 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiele watkow nie tylko na tym forum czytalam i wiele osob pyta czy od stosunku analnego moga zajsc w ciaze i nie chodzilo o ew. splyniecie spermy w okolice pochwy . |
||
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Wchodząc tu, myślałam, że będzie mowa o powiększeniu się biustu z miseczki C do D
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
hehe ;p ja tez myslalam ze to bedzie temat zwiazany z biustem, a tu taka niespodzianka ;p
i nie uwazam zeby historia byla opowiedziana wulgarnie... na pewno stanowi swietna przestroge ;p |
|
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie pisałam tego, żeby kogoś obrazić, tylko po to, by przestrzec, a tak, jak pisała paula78, bardzo dużo osób nie zdaje sobie z tego sprawy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.

masakra!!