![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Cropp, Mrówka, Butik, H&M - Hello Kitty, Mickey Mouse ,dodatki !XS-S ,nowe balerinki!
NIEAKTUALNE
Na Ciuchlandii jestem nowa, ale troszkę, rzeczy dla Was wyszukałam ![]() Na razie dodam zdjęcia , potem jak najszybciej je opiszę. Zapraszam również do wątku kosmetycznego i do wątku z moją wishlistą ![]() I od razu napiszę, że nie szukam używanych ciuszków, bo wolę oddać więcej ale za nową rzecz ![]() Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2009-11-07 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cropp, Mrówka, Butik, H&M - Hello Kitty, Mickey Mouse ,dodatki !XS-S ,nowe bale
1 i 2---> koszulka z mototargu , również tylko za coś fajnego; rozmiar to S-XS
3, 4 i 5---> niewiele noszona bluzeczka bez ramiączek z H&M , oddam tylko za coś fajnego, bo nie muszę się jej pozbywać ![]() 6--> świeczuszki (oczywiście nowe ![]() Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-04-03 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cropp, Mrówka, Butik, H&M - Hello Kitty, Mickey Mouse ,dodatki !XS-S ,nowe bale
-zielona z Croppa:
dł. 42cm, szer ok 34 cm XS stan bdb, sporo noszona, na dole z tyłu delikatnie się popruła, lecz nie widać tego zbytnio ![]() -czarna z mototargu, dość krótka, łatwo nie oddam; - czarna xs/s z mrówki ze śmiesznym ludzikiem ![]() Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-04-10 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
NOWE balerinki srebrne z Baty, rozmiar 38 ; oddam za coś super, bo sporo kosztowały
![]() Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-04-03 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1 i 2 --> Japonki czarne Heavy Duty 37, niewiele używane;
2, 3 i 4 ---> czerwone, wysokie tramposzki ![]() ![]() 5--> NOWY kalendarz Bravo 2008 i płyta z 5 piosenkami w tym Gosi Andrzejewicz; Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-04-03 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1 i 2 ---> NOWE okularki z pokrowcem
![]() 3 i 4---> NOWE okularki Point Lunetties z pokrowcem, więcej informacji na zdjęciu ![]() 5 i 6---> NOWA satynowa piżamka XL, prześliczna, gatki rozciągliwe, kosztowałam 75zł; Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-04-03 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Opaski:
-czerwona w białe grochy; -cienka fioletowa, plastykowa; -szeroka w krate (oddam niechętnie); -czarna, plastykowa; Paski: -niebieski, brokatowy, nowy; -pomarańczowy nowy; -bordowy w bdb stanie; Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-04-06 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
-niebiesko różowa bluzeczka Ups, S raz założona , stan idealny;
dł. 45-47 , szer. 39 ; -seledynowa z Cropp'a , stan bdb , XS/S; taki trochę long XD -czarna z różą, z Butiku; dł. 37, szer 32 ; stan BDB Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-04-10 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1 i 2---> niewiele noszona bluzeczka S z Butiku z Myszką Miki
![]() ![]() 3, 4, 5 i 6---> spodenki rurki z przetarciami z H&M rozmiar to 152, ale ja mam 157 i tez są dobre ![]() ![]() Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-04-03 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Kilka razy założone rybaczki z Cropp'a Moro, XS;
Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-04-03 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
-dwa portfele NICI, stan bdb;
- gry i angielski dla maluchów ![]() ![]() - 2 książki w idealnym stanie, dla dziewczynek w wieku ok 10-13 lat, tak mi się wydaje ![]() - książki Tarzan i Pokemon; Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-04-10 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
-książki: Harry Potter i kamień filozoficzny, Eragon i Opowieści z Narni;
-tatuaże naklejane; -książki: Wilgotne Lasy Równikowe oraz Każde Dziecko To Potrafi Robimy prezenty (przy każdym prezencie , dokładny opis jak zrobić oraz podany jest odpowiedni wiek dziecka); Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-04-10 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
-kadzidełko w fiolce (dwie połówki )
- listwa metalowa IKEA do przymocowania do ściany z magnesem (można przypiąć ważną informację ![]() - spinki róże, spora brązowa spina oraz gumki róże; -mnóstwo kartek pocztowych, tył widoczny na zdjęciu, na przodzie puste pole, można np coś narysować ![]() -pokrowiec na komórkę Heyah oraz nowa frotka na rękę z czachą; Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-04-10 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Opisy przy zdjęciach +
-pokrowiec NOWY na płyty; -gra SIMS Deluxe Edition; Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-04-10 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
.......
Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-04-02 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
...............
Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-04-02 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
.....
Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-04-02 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
............
Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-04-02 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
..................
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
..............
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
..............
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
......................... .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Koniec! Mozna Pisac :d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7101109
odpisz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos za czerwone trampki??
odpisz u mnie ![]()
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Hej podoba mi sie u Ciebie :
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7101220 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7101220 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7101201 - nowe czy uzywane ? jaki rozmiar ? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7101252 - to jest gra czy dodatek do gry ? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7101252 Zapraszam do mnie moze znajdziesz cos za te rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam u Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.