![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Od SUSANNY: Bershka, Ryłko, Atmosphere, Baleriny i trochę kosmetyków :-)
WATEK NIEAKTUALNY!!
Drogie Panie zakładam nowy wątek ![]() Chętnie powymieniam się z Wami ciuszkami ![]() Wszystkie rzeczy na wymianę znajdziecie na 1 stronie tego wątku. UWAGA: Osoby z małą ilością przekupek -> wysyłają paczki jako pierwsze!!! Wyznaję zasadę: kto pierwszy ten lepszy - jeśli długo nie odpisujesz może ktoś Cię ubiec. W moim wątku znajdziecie: * ciuszki * buty * torebki * biżuterię * kosmetyki ![]() Zerknijcie proszę a jeśli coś wpadło Wam w oko to dajcie znać w tym wątku ![]() O swoje ubrania naprawdę dbam- jestem krawcową i stawiam na estetykę. Ponieważ noszę rozmiar 36/38 więc na ogół w takim rozmiarze spotkacie tu rzeczy (inne rozmiary też mogą się pojawić). Pozdrawiam i ZAPRASZAM! PS. Staram sie wszystko dokładnie opisać ale jeśli macie jakieś niejasności PISZCIE a postaram się je jak najszybciej wyjaśnić ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ POSZUKUJĘ: * LONGA w kropki lub gładkiego * Bucików PEEP TOE - rozmiar 37 * SPÓDNICY - wysoki stan * Dopasowanej KAMIZELKI (jeans/materiał) * RUREK w małym rozmiarze S/XS * Torebki w kolorze chabrowym * Odżywczej szminki nabłyszczającej AVON (wycofana ze sprzedaży ![]() * czegoś co mi po prostu wpadnie w oko ![]() Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-07-24 o 06:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Od SUSANNY: Bershka, Ryłko, Atmosphere, Baleriny i trochę kosmetyków :-)
1. Pomarańczowa tuniko-sukienka (mini) BERSHKA - ze ślicznymi kieszonkami
![]() 2. Czerwone lakierowane baleriny, ubrane tylko 1 raz! Rozmiar 36,5 - 37.(sprzedane) 3. Buciki RYŁKO ze skóry naturalnej, na obcasie . Stan + dobry - rozmiar 37. 4. Spódniczka w orientalny wzorek. W pasie gumka, u dołu falbanka, podszewka do pół uda., materiał elastyczny. Maleńki rozmiar: XS. (wymiary dla zainteresowanych). Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-07-02 o 08:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. Long w szerokie łososiowe pasy ATMOSPHERE. Rękawki bufki i długi szalik, rozmiar 38/40. Ubrany 2 razy (niestety na mnie za duży).
2. Bluzeczka biało czarna w cienkie paski z wymyślnym wycięciem na dekolcie SISTER POINT - NOWA z metką. Rozmiar XS - dla naprawdę drobnej i bardzo szczuplutkiej osoby ![]() biust: 33 x2 Długość: 46 cm Rękaw mierzony od samej góry: 57 cm 3. Jasno różowy sweterek z grubej i przyjemnej dzianiny. Dekolt w serek, 2 ozdobne duże guziki. Stan bardzo dobry - naprawdę dobra jakość ![]() 4. Mała torebeczka DOROTHY PERKINS - kolor czekoladowy brąz. Takie typowe maleństwo do ręki ![]() 5. Tunika/mini sukienka AMISU. Stan bardzo dobry, ciekawy dekolt nakładany na ramiona. Rozmiar: S (nie ma - leci do Nebula) Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-06-18 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie tutaj wystawione kosmetyki są przechowywane w lodówce! Mają aktualną datę ważności.
1. Paletka cieni INGLOT - odcień: granatu, niebieskiego i bardzo jaśniutkiego błękitu. Użyta ledwie 2 razy, niestety nie trafiłam z kolorami ![]() 2. Kram matująco-nawilżajacy Galanea. Naprawdę dobry krem, chętnie się wymienię ponieważ kupiłam kolejne kosmetyki i wiem, że tego nie zużyję! Użyłam go kilkakrotnie, niewielki ubytek w słoiczku ![]() (leci do slonko8918) 3. Kakaowe masło do ciała lekko brązujące SUNNY SKIN. Z 200 ml pozostało ok. 150 ml ![]() 4. Biały romantyczny top z koronki. Na regulowanych ramiączkach, dekolt zakładany, przód nieprześwitujący i fantazyjnie cięty a tył cały koronkowy. Piękna ![]() 5. Ciemno różowa bluzeczka z dekoltem w łódkę, rękawkami 3/4 i ciekawym "komiksem" z przodu. Bardzo elastyczna! Jej stan oceniam na + dobry ponieważ niektóre napisy lekko się starły. Rozmiar: S. 6. Bluzeczka "motylek" w romantycznym stylu marki ETAM ![]() 7. Ciemno żółta bluzeczka z bufkami. Leciutko zmechacona - nie jest to bardzo widoczne. Maleńki rozmiar XS. (nie ma - leci do Karoli) 8. Torebka z połyskującej satyny z motywem kwiatków. Zapinana na zamek. Wewnątrz także kieszonka na zamek - niestety zepsuł się. Niewielka ale urocza ![]() Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-06-18 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Spódniczka mini z plisami z przodu - NOWA bez metek, nie miałam jej ubranej ani razu a teraz wisi w szafie nienoszona. Czarna żorżeta w cieniutkie pionowe paski, z tyłu gładka, karczek odcinany, z boku kryty zamek - świetny materiał! Rozmiar S.
2. Jasno różowy stanik z koronki. Rozmiar moim zdaniem to 75 A/małe B. Miseczki mimo, że z koronki to nie prześwitują. Naprawdę śliczny! 3. Sukienka w stylu RETRO - uszyta z przyjemnej dzianinki, która nie prześwituje. Świetnie dopasowuje się do figury, u dołu efektowna falbana. Miałam ją ubraną tylko JEDEN raz - nie mam jej gdzie nosić więc wisi sobie w szafie. Jeszcze do końca nie jestem zdecydowana czy ją oddać. Rozmiar 36/małe 38. 4. Cienki sweterek-bluzeczka bogato przetykany srebrną nitką. Czarny, szary i jasno szary - 3 kolory. Dekolt w szpic z tyłu i z przodu. Rozmiar 36/38. W stanie idealnym! 5. Krótka mini spódniczka marki ELLE z ciekawą aplikacją na udzie. W pasie sznurowana. Rozmiar 36/38 6. Szara tuniczka CUBUS. Odcinana pod biustem, dołem lekko rozszerzana ![]() Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-06-18 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Czerwone balerinki w białe groszki marki BARRATTS
![]() 2. Carefretka (mam nadzieję, że dobrze napisałam) - nowa, nieużywana, ja już jedną mam i drugiej nie potrzebuję ![]() 3. Śliczna kosmetyczka Maybelline ![]() 4. Apteczny antyperspirant w kulce (roll-on) Dermedic - pozostało 50 % (to pojemność bodajże 100 ml więc pozostało 50 ml). 5. Bluzeczka "moro", przy dekolcie lekkie marszczenia , sznurowanie. Stan idealny, miałam ją założoną tylko raz na pokaz samochodów wojskowych ![]() 6. Piękna ![]() 7. Cienie Vipera: 3 kolory - zieleń - beż - róż matowy Zużycie widoczne na zdjęciu. 8. Liner JOKO Virtual - brąz z brokatem. Pędzelek długi (nie kałamarz). Naprawdę świetna jakość. Pozostało z 90 %, mało używany. Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-06-04 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. Top NEW LOOK w kolorze brudnego różu. Z przodu ozdobna koronka, lekkie marszczenia, można go dajnie "zbluzować"
![]() 2. Śliczna bordowa bluzeczka w orientalnym stylu - ORSAY. Z przodu pięknie wyszywana, wiązana na szyi. Niestety ja fatalnie w niej wyglądam ![]() ![]() 3. Czarna sukienka z przyjemnej dzianiny. Świetnie układa się na sylwetce, przyjemna "lejąca" dzianinka. Kolor: głęboka czerń. Rozmiar S/M. 4. Uroczy top w stylu BABY DOLL! Świetna gnieciona satynka, uroczy wzorek, na biuście wszyste gumeczki. Top został przeze mnie lekko zwężony gdyż stwierdziłam, że jest za szeroki. Rozmiar: S. 5. Śliczna spódniczka w ciekawy wzorek. U dołu falbanka, krótka podszewka, w pasie gumka. Na mnie niestety (już) za mała ![]() 6. Adidasy CROPP - szaro-srebrne. Mało używane, trochę w nich chodziłam ale nie są zniszczone! Świeżo wyprane ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-06-12 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. Pomarańczowy TOP wiązany na ramionach. Leżąc plackiem traci urok ale ubrany - jest świetny! Bardzo fajnie "bluzuje się" w pasie. Z tyłu ciekawe rozcięcie - łezka i zapięcie na guziczki. Jest dwuwarstwowy więc nie prześwituje. Przepraszam, ze taki pognieciony ale leżał w szafie. Rozmiar: S.
2. Efektowna złoto-brązowa sukienka długości: do pół łydki! Świetnie dopasowana i podkreślajaca kształty ![]() 3. Cienie do powiek Bell z serii "Pawie oczko". Bardzo mało używane - nie moje kolory. Cień naprawdę przyjemny, o nasyconych kolorach. Zużycie minimalne i widoczne na zdjęciach. 4. Tusz do rzęs RIMMEL Glam Eyes- kolor czarny. Teoretycznie używany przez 4 tygodnie ale nie codziennie! Myślę ze pozostało go gdzieś z 70 % - ciężko tak na oko stwierdzić ![]() Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-06-12 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. Tunika w paski! Poniżej pasa wiązanie, na dekolcie guziczki - stan bardzo dobry! Świetna do leginsów, rurek itp. Rozmiar: S.
2. Tuniczka brązowo-złota. Dekolt w szpic, poniżej pasa wiązanie. Świetna do leginsów, rurek itp. NOWA z metkami! Rozmiar: S. 3. Urocza tunika/mini sukienka YD. Czerwona w białe groszki. Przy ramionach ozdobne "ściągacze". Rewelacyjna do leginsów ale może służyć także jako mini sukienka ![]() 4. Śliczna sukieneczka marki Madonna Fashion Collection. Dwuwarstwowa, bez rękawków. Na zewnętrznej warstwie koronki puściło oczko ale jest to praktycznie niewidoczne! Rozmiar: S. 5. Sportowa sukienka z dekoltem w łódkę. Kolor beżowy, po bokach paski. Rozmiar S/M. 6. Biały TOP, przód ozdobiony pięknym haftem i cekinami. Ładne podwójne ramiączka. Rozmiar: M. Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-06-03 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1. Śliczny srebrny pierścionek z cyrkoniami, próba 925. Ciężko mi powiedzieć jaki to rozmiar, przypuszczam że 12 ale jakby co jubiler moęe powiększyć/zmniejszyć.
2. Serduszka H&M - białe. Na długim żółtym łańcuszku. Łańcuszek gdzieniegdzie zmienił kolor na srebrny. 3. Fajna damska kamizelka w pepitkę! Rozmiar to prawdopodobnie 40 ale zainteresowanym mogę podać dokładne wymiary. Stan bardzo dobry. 4. Troszkę kosmetyków: - balsam brązujący NIVEA - pozostało ok. 50 % - Bielenda krem piękności, cudownie korzennie pachnie! Pozostało ok. 80 % - Soraya wygładzająca maseczka/krem - pozostało 60 % - małe mydełko prosiaczek ![]() 5. Pasek z klamerką w kształcie motylka oraz 2 bransoletki: imitująca drewno i w kolorze srebrnym. Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-06-04 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
hej mam longa w kropki
![]() jak na razie podoba mi sie tuniko sukienka bershka bedziesz jeszcze coś dokładać? odpisz |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa" mój mały kramik <3 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12701007 ZDAŁAM! Szumacher za kierownicą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny odpisałam w waszych wątkach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=7365863
coś u mnie za to ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7365865 Ona jest boska ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
oddam wiele za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7365863
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7365865
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7365865 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
jaka długość wkładki: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7365863 ?
znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za lososiowy i pomaranczowy long?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za to http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6814249 ?
![]() Odp u mnie, dziękuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny podpisywałam w waszych wątkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś musiało mi się źle wkleić, miałam na myśli tą torebkę http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7365865
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
buciki sa naprawede malutkie , cala wkladka to ok 23 cm ale trzeba liczyc ten przod gdzie tylko palec wchodzi wiec musze byc troszke wieksze...ja sie przeliczyłam :p
Znajdziesz cos za ta koszulke pomaranczowa? bo cien to za malo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
to co wymieniamy sie ?
ja daje bolerko pimkie i bialy long only a Ty Pomarańczowa tuniko-sukienka Long w szerokie łososiowe pasy
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
cos za czerwone butki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.