|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Od SUSANNY: Bershka, Ryłko, Atmosphere, Baleriny i trochę kosmetyków :-)
WATEK NIEAKTUALNY!!
Drogie Panie zakładam nowy wątek ![]() Chętnie powymieniam się z Wami ciuszkami Wszystkie rzeczy na wymianę znajdziecie na 1 stronie tego wątku. UWAGA: Osoby z małą ilością przekupek -> wysyłają paczki jako pierwsze!!! Wyznaję zasadę: kto pierwszy ten lepszy - jeśli długo nie odpisujesz może ktoś Cię ubiec. W moim wątku znajdziecie: * ciuszki * buty * torebki * biżuterię * kosmetyki ![]() Zerknijcie proszę a jeśli coś wpadło Wam w oko to dajcie znać w tym wątku ![]() O swoje ubrania naprawdę dbam- jestem krawcową i stawiam na estetykę. Ponieważ noszę rozmiar 36/38 więc na ogół w takim rozmiarze spotkacie tu rzeczy (inne rozmiary też mogą się pojawić). Pozdrawiam i ZAPRASZAM! PS. Staram sie wszystko dokładnie opisać ale jeśli macie jakieś niejasności PISZCIE a postaram się je jak najszybciej wyjaśnić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ POSZUKUJĘ: * LONGA w kropki lub gładkiego * Bucików PEEP TOE - rozmiar 37 * SPÓDNICY - wysoki stan * Dopasowanej KAMIZELKI (jeans/materiał) * RUREK w małym rozmiarze S/XS * Torebki w kolorze chabrowym * Odżywczej szminki nabłyszczającej AVON (wycofana ze sprzedaży )* czegoś co mi po prostu wpadnie w oko
Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-07-24 o 07:31 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od SUSANNY: Bershka, Ryłko, Atmosphere, Baleriny i trochę kosmetyków :-)
1. Pomarańczowa tuniko-sukienka (mini) BERSHKA - ze ślicznymi kieszonkami
Ubrana dosłownie 2 razy! Jak nowa - rozmiar S. (za coś extra). (rezerwacja)2. Czerwone lakierowane baleriny, ubrane tylko 1 raz! Rozmiar 36,5 - 37.(sprzedane) 3. Buciki RYŁKO ze skóry naturalnej, na obcasie . Stan + dobry - rozmiar 37. 4. Spódniczka w orientalny wzorek. W pasie gumka, u dołu falbanka, podszewka do pół uda., materiał elastyczny. Maleńki rozmiar: XS. (wymiary dla zainteresowanych). Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-07-02 o 09:02 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
1. Long w szerokie łososiowe pasy ATMOSPHERE. Rękawki bufki i długi szalik, rozmiar 38/40. Ubrany 2 razy (niestety na mnie za duży).
2. Bluzeczka biało czarna w cienkie paski z wymyślnym wycięciem na dekolcie SISTER POINT - NOWA z metką. Rozmiar XS - dla naprawdę drobnej i bardzo szczuplutkiej osoby biust: 33 x2 Długość: 46 cm Rękaw mierzony od samej góry: 57 cm 3. Jasno różowy sweterek z grubej i przyjemnej dzianiny. Dekolt w serek, 2 ozdobne duże guziki. Stan bardzo dobry - naprawdę dobra jakość 4. Mała torebeczka DOROTHY PERKINS - kolor czekoladowy brąz. Takie typowe maleństwo do ręki Stan bardzo dobry!5. Tunika/mini sukienka AMISU. Stan bardzo dobry, ciekawy dekolt nakładany na ramiona. Rozmiar: S (nie ma - leci do Nebula) Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-06-18 o 21:50 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie tutaj wystawione kosmetyki są przechowywane w lodówce! Mają aktualną datę ważności.
1. Paletka cieni INGLOT - odcień: granatu, niebieskiego i bardzo jaśniutkiego błękitu. Użyta ledwie 2 razy, niestety nie trafiłam z kolorami ![]() 2. Kram matująco-nawilżajacy Galanea. Naprawdę dobry krem, chętnie się wymienię ponieważ kupiłam kolejne kosmetyki i wiem, że tego nie zużyję! Użyłam go kilkakrotnie, niewielki ubytek w słoiczku (leci do slonko8918) 3. Kakaowe masło do ciała lekko brązujące SUNNY SKIN. Z 200 ml pozostało ok. 150 ml 4. Biały romantyczny top z koronki. Na regulowanych ramiączkach, dekolt zakładany, przód nieprześwitujący i fantazyjnie cięty a tył cały koronkowy. Piękna 5. Ciemno różowa bluzeczka z dekoltem w łódkę, rękawkami 3/4 i ciekawym "komiksem" z przodu. Bardzo elastyczna! Jej stan oceniam na + dobry ponieważ niektóre napisy lekko się starły. Rozmiar: S. 6. Bluzeczka "motylek" w romantycznym stylu marki ETAM Odcinana pod biustem, dekolt do wiązania, rękawki jak pisałam - motylki. Rozmiar: S.7. Ciemno żółta bluzeczka z bufkami. Leciutko zmechacona - nie jest to bardzo widoczne. Maleńki rozmiar XS. (nie ma - leci do Karoli) 8. Torebka z połyskującej satyny z motywem kwiatków. Zapinana na zamek. Wewnątrz także kieszonka na zamek - niestety zepsuł się. Niewielka ale urocza (nie ma - leci do Nebula)Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-06-18 o 21:51 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
1. Spódniczka mini z plisami z przodu - NOWA bez metek, nie miałam jej ubranej ani razu a teraz wisi w szafie nienoszona. Czarna żorżeta w cieniutkie pionowe paski, z tyłu gładka, karczek odcinany, z boku kryty zamek - świetny materiał! Rozmiar S.
2. Jasno różowy stanik z koronki. Rozmiar moim zdaniem to 75 A/małe B. Miseczki mimo, że z koronki to nie prześwitują. Naprawdę śliczny! 3. Sukienka w stylu RETRO - uszyta z przyjemnej dzianinki, która nie prześwituje. Świetnie dopasowuje się do figury, u dołu efektowna falbana. Miałam ją ubraną tylko JEDEN raz - nie mam jej gdzie nosić więc wisi sobie w szafie. Jeszcze do końca nie jestem zdecydowana czy ją oddać. Rozmiar 36/małe 38. 4. Cienki sweterek-bluzeczka bogato przetykany srebrną nitką. Czarny, szary i jasno szary - 3 kolory. Dekolt w szpic z tyłu i z przodu. Rozmiar 36/38. W stanie idealnym! 5. Krótka mini spódniczka marki ELLE z ciekawą aplikacją na udzie. W pasie sznurowana. Rozmiar 36/38 6. Szara tuniczka CUBUS. Odcinana pod biustem, dołem lekko rozszerzana Na prawej stronie delikatne zmechacenie od noszenia torebki. A tak to stan bardzo dobry. Rozmiar: XS. (nie ma - leci do Karoli)Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-06-18 o 21:58 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
1. Czerwone balerinki w białe groszki marki BARRATTS
Na białej, gumowej podeszwie, dodatkowo gumka trzymająca buty na stopie. Buty miałam ubrane dokładnie 3 razy, są WYPRANE W PRALCE - dlatego jedna płócienna wkładeczka odkleiła się i jej nie ma. Rozmiar typowy 37.2. Carefretka (mam nadzieję, że dobrze napisałam) - nowa, nieużywana, ja już jedną mam i drugiej nie potrzebuję ![]() 3. Śliczna kosmetyczka Maybelline 4. Apteczny antyperspirant w kulce (roll-on) Dermedic - pozostało 50 % (to pojemność bodajże 100 ml więc pozostało 50 ml). 5. Bluzeczka "moro", przy dekolcie lekkie marszczenia , sznurowanie. Stan idealny, miałam ją założoną tylko raz na pokaz samochodów wojskowych Rozmiar: S.6. Piękna 7. Cienie Vipera: 3 kolory - zieleń - beż - róż matowy Zużycie widoczne na zdjęciu. 8. Liner JOKO Virtual - brąz z brokatem. Pędzelek długi (nie kałamarz). Naprawdę świetna jakość. Pozostało z 90 %, mało używany. Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-06-04 o 11:24 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
1. Top NEW LOOK w kolorze brudnego różu. Z przodu ozdobna koronka, lekkie marszczenia, można go dajnie "zbluzować"
Rozmiar: L2. Śliczna bordowa bluzeczka w orientalnym stylu - ORSAY. Z przodu pięknie wyszywana, wiązana na szyi. Niestety ja fatalnie w niej wyglądam Nie miałam jej ani razu ubranej a była prezentem. Rozmiar: S.3. Czarna sukienka z przyjemnej dzianiny. Świetnie układa się na sylwetce, przyjemna "lejąca" dzianinka. Kolor: głęboka czerń. Rozmiar S/M. 4. Uroczy top w stylu BABY DOLL! Świetna gnieciona satynka, uroczy wzorek, na biuście wszyste gumeczki. Top został przeze mnie lekko zwężony gdyż stwierdziłam, że jest za szeroki. Rozmiar: S. 5. Śliczna spódniczka w ciekawy wzorek. U dołu falbanka, krótka podszewka, w pasie gumka. Na mnie niestety (już) za mała Rozmiar: malutkie 36. (wymiary dla zainteresowanych)6. Adidasy CROPP - szaro-srebrne. Mało używane, trochę w nich chodziłam ale nie są zniszczone! Świeżo wyprane Bardzo wygodne i zgrabne, nie odzierały mi nóg. Na lewej podeszwie mają czarną plamę która nie zeszła podczas prania - musiałam wejść w ciepły asfalt Sporo kosztowały... za coś wartościowego Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-06-12 o 17:02 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
1. Pomarańczowy TOP wiązany na ramionach. Leżąc plackiem traci urok ale ubrany - jest świetny! Bardzo fajnie "bluzuje się" w pasie. Z tyłu ciekawe rozcięcie - łezka i zapięcie na guziczki. Jest dwuwarstwowy więc nie prześwituje. Przepraszam, ze taki pognieciony ale leżał w szafie. Rozmiar: S.
2. Efektowna złoto-brązowa sukienka długości: do pół łydki! Świetnie dopasowana i podkreślajaca kształty wzorek brokatowy, na lewej nodze rozcięcie i falbanka. Miałam ją ubraną tylko 1 raz! Stan idealny. Zalecam prać ręcznie. Rozmiar: S. 3. Cienie do powiek Bell z serii "Pawie oczko". Bardzo mało używane - nie moje kolory. Cień naprawdę przyjemny, o nasyconych kolorach. Zużycie minimalne i widoczne na zdjęciach. 4. Tusz do rzęs RIMMEL Glam Eyes- kolor czarny. Teoretycznie używany przez 4 tygodnie ale nie codziennie! Myślę ze pozostało go gdzieś z 70 % - ciężko tak na oko stwierdzić ![]() Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-06-12 o 17:09 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
1. Tunika w paski! Poniżej pasa wiązanie, na dekolcie guziczki - stan bardzo dobry! Świetna do leginsów, rurek itp. Rozmiar: S.
2. Tuniczka brązowo-złota. Dekolt w szpic, poniżej pasa wiązanie. Świetna do leginsów, rurek itp. NOWA z metkami! Rozmiar: S. 3. Urocza tunika/mini sukienka YD. Czerwona w białe groszki. Przy ramionach ozdobne "ściągacze". Rewelacyjna do leginsów ale może służyć także jako mini sukienka Rozmiar S.4. Śliczna sukieneczka marki Madonna Fashion Collection. Dwuwarstwowa, bez rękawków. Na zewnętrznej warstwie koronki puściło oczko ale jest to praktycznie niewidoczne! Rozmiar: S. 5. Sportowa sukienka z dekoltem w łódkę. Kolor beżowy, po bokach paski. Rozmiar S/M. 6. Biały TOP, przód ozdobiony pięknym haftem i cekinami. Ładne podwójne ramiączka. Rozmiar: M. Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-06-03 o 18:27 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
1. Śliczny srebrny pierścionek z cyrkoniami, próba 925. Ciężko mi powiedzieć jaki to rozmiar, przypuszczam że 12 ale jakby co jubiler moęe powiększyć/zmniejszyć.
2. Serduszka H&M - białe. Na długim żółtym łańcuszku. Łańcuszek gdzieniegdzie zmienił kolor na srebrny. 3. Fajna damska kamizelka w pepitkę! Rozmiar to prawdopodobnie 40 ale zainteresowanym mogę podać dokładne wymiary. Stan bardzo dobry. 4. Troszkę kosmetyków: - balsam brązujący NIVEA - pozostało ok. 50 % - Bielenda krem piękności, cudownie korzennie pachnie! Pozostało ok. 80 % - Soraya wygładzająca maseczka/krem - pozostało 60 % - małe mydełko prosiaczek nowe5. Pasek z klamerką w kształcie motylka oraz 2 bransoletki: imitująca drewno i w kolorze srebrnym. Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-06-04 o 11:10 |
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
hej mam longa w kropki
rozmiar XS/S zajrzyj do mojego watku, jak na razie podoba mi sie tuniko sukienka bershka bedziesz jeszcze coś dokładać? odpisz |
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa" mój mały kramik <3 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12701007 ZDAŁAM! Szumacher za kierownicą ![]() |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny odpisałam w waszych wątkach.
|
|
|
|
|
#15 |
|
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=7365863
coś u mnie za to ?
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7365865 Ona jest boska
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
oddam wiele za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7365863
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7365865
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Cos u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7365865 |
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
jaka długość wkładki: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7365863 ?
znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za lososiowy i pomaranczowy long?
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za to http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6814249 ?
![]() Odp u mnie, dziękuję ![]()
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny podpisywałam w waszych wątkach
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
coś musiało mi się źle wkleić, miałam na myśli tą torebkę http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7365865
|
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
buciki sa naprawede malutkie , cala wkladka to ok 23 cm ale trzeba liczyc ten przod gdzie tylko palec wchodzi wiec musze byc troszke wieksze...ja sie przeliczyłam :p
Znajdziesz cos za ta koszulke pomaranczowa? bo cien to za malo |
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
to co wymieniamy sie ?
ja daje bolerko pimkie i bialy long only a Ty Pomarańczowa tuniko-sukienka Long w szerokie łososiowe pasy
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za czerwone butki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

)

Rozmiar: S.
Sporo kosztowały... za coś wartościowego 

wzorek brokatowy, na lewej nodze rozcięcie i falbanka. Miałam ją ubraną tylko 1 raz! Stan idealny. Zalecam prać ręcznie. Rozmiar: S. 

-> wymarzona szkoła