![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Iwostin, Bioderma, Puma, Oriflame i inne :) zapraszam
Witam w moim nowym wątku i zapraszam do wymiany
![]() Chętnie wymienię się na inne kosmetyki a także na biżuterię, dodatki, książki. Nie wymieniam się na siłę, bo i tak już ma za dużo kosmetyków, postaram kierować się rozsądkiem ![]() Odpisuje zawsze u mnie i u Was. Osoby które mają mniej niż 8 przekupek proszę o wysyłanie paczek jako pierwsze. Pielęgnacja: - IWOSTIN - woda termalna 150 ml, nowa, nieużywana - leci do tompola - IWOSTIN Purritin - emulsja matująca, hypoalergiczna, zupełnie nowa, jeszcze zafoliowana, 75 ml - będę wybredna ![]() - IWOSTIN Purritin - krem na noc, zostało trochę ponad połowa z 75 ml - BIODERMA SENSIBIO - krem pod oczy do skóry wrażliwej, miniaturka, z 5 ml zużyty może 1 ml - ORIFLAME Swedish Spa Minerals - peeling do ciała, nowy, zafoliowany 150 ml leci do Avariel - ORIFLAME - relaksujący płyn do kąpieli stóp z olejkiem lawendowym, nowy, nieużywany 150 ml - leci do nulka - L'OREAL Elseve - szampon pielęgnacyjny do włosów farbowanych, nowy, nieużywany, 400 ml - leci do tompola - ORIFLAME - szampon do włosów rudych i farbowanych na rudo, zostało ok 2/3 z 200 ml - ORIFLAME - aqua vibes - intensywnie nawilżający tonik w sprayu, ubytek widoczny na zdjęciu Zapachy: - DOKŁADKA: Oriflame Precious edp, 50 ml, nowe zafoliowane (nie ma na zdjęciu) - rezerwacja - PUMA Red Women - zostało ok 1/3 z 30 ml - rezerwacja - BRUNO BANANI, About women edt, ok połowa z 1,7 ml - JESSICA SIMPSON - Dessert Juicy ok połowa Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-01-06 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Iwostin, Bioderma, Puma, Oriflame i inne :) zapraszam
Kolorówka:
- ORIFLAME - podkład T-balance do cery mieszanej, odcień natural beige, została resztka na wypróbowanie - leci do tompola - ORIFLAME - migdałowy peeling do ust z serii świątecznej, użyty kilka razy - ORIFLAME - Visions - fioletowy lakier do paznokci, 8 ml, ubytek minimalny - ORIFLAME - Pure Skin - sztyft korekcyjno - pielęgnacyjny, wykręcany, użyty kilka razy - leci do tompola - SEPHORA - bronzer w kremie, próbka 1 ml - ORIFLAME - odżywka do paznokci w postaci wosku, kilka razy maźnięta, 5 g - ORIFLAME - biała kredka do powiek, temperowana 2 razy, zatyczka trochę porysowana - ORIFLAME - Forever Eyes, odcień peach proof, cień w kremie, mało używany - RUBY ROSE - wielofunkcyjny sztyft do makijażu, wykręcany, głęboki fiolet, zużyta ok połowa - RUBY ROSE - cień w sztyfcie i czarna kredka, natarły się wszystkie napisy, zużyta ok 1/3 Próbki: - LOREAL - Revitalift double lifting - OLAY - rozświetlająco-nawilżający krem na dzień SPF 15, 3 ml - NIVEA - ryż i lotos, szampon + odżywka, 2X 10 ml - KOLASTYNA - ogród SPA, krem nawilżający na dzień, 1,5 ml - DERMEDIC - Effectival, odżywczy krem pod oczy, - AVON - Anew Ultimate na noc - ROC, Retin-ox, przeciwzmarszczkowy krem na dzień, 1,5 ml - GARNIER - krem na dzień komfort suchej skóry z ekstraktem z miodu akacjowego, 2 ml - AnnCo - gąbka do nakładania podkładu, nowa Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-05-06 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hejka moze znajdziesz cos u mnie za:
- L'OREAL Elseve - szampon pielęgnacyjny do włosów farbowanych, nowy, nieużywany, 400 ml - IWOSTIN Purritin - emulsja matująca, hypoalergiczna, zupełnie nowa - PUMA Red Women - zostało ok 1/3 z 30 ml
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
- PUMA Red Women - zostało ok 1/3 z 30 ml
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
Pielęgnacja: - IWOSTIN - woda termalna 150 ml, nowa, nieużywana - IWOSTIN Purritin - krem na noc, zostało trochę ponad połowa z 75 ml - ORIFLAME Swedish Spa Minerals - peeling do ciała, nowy, zafoliowany 150 ml - L'OREAL Elseve - szampon pielęgnacyjny do włosów farbowanych, nowy, nieużywany, 400 ml - ORIFLAME - aqua vibes - intensywnie nawilżający tonik w sprayu, ubytek widoczny na zdjęciu
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() IWOSTIN Purritin - emulsja matująca, hypoalergiczna, zupełnie nowa L'OREAL Elseve - szampon pielęgnacyjny do włosów farbowanych, nowy, nieużywany, 400 ml IWOSTIN - woda termalna 150 ml, nowa, nieużywana ORIFLAME - Pure Skin - sztyft korekcyjno - pielęgnacyjny, wykręcany, użyty kilka razy ??? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
adomajka, cashmeree niestety nic
![]() mucia18, guniagusia, słonik, tompola - macie dużo fajnych rzeczy, jutro przejrzę jeszcze raz Wasze wątki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
- ORIFLAME Swedish Spa Minerals - peeling do ciała, nowy, zafoliowany 150 ml
- ORIFLAME - relaksujący płyn do kąpieli stóp z olejkiem lawendowym, nowy, nieużywany 150 ml cos u mnie? ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, odpisałam u Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Może moja biżuteria lub książki za :
- IWOSTIN - woda termalna 150 ml, nowa, nieużywana - IWOSTIN Purritin - emulsja matująca, hypoalergiczna, zupełnie nowa, jeszcze zafoliowana, 75 ml - będę wybredna ![]() - IWOSTIN Purritin - krem na noc, zostało trochę ponad połowa z 75 ml - BIODERMA SENSIBIO - krem pod oczy do skóry wrażliwej, miniaturka, z 5 ml zużyty może 1 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hej! Powiem szczerze, że wolę większe wymianki niż na 1 rzecz,chyba,że jest duzo warta...także może innym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja:
- IWOSTIN - woda termalna 150 ml, nowa, nieużywana - IWOSTIN Purritin - emulsja matująca, hypoalergiczna, zupełnie nowa, jeszcze zafoliowana, 75 ml - będę wybredna ![]() - BIODERMA SENSIBIO - krem pod oczy do skóry wrażliwej, miniaturka, z 5 ml zużyty może 1 ml - ORIFLAME Swedish Spa Minerals - peeling do ciała, nowy, zafoliowany 150 ml - ORIFLAME - relaksujący płyn do kąpieli stóp z olejkiem lawendowym, nowy, nieużywany 150 ml - L'OREAL Elseve - szampon pielęgnacyjny do włosów farbowanych, nowy, nieużywany, 400 ml - ORIFLAME - aqua vibes - intensywnie nawilżający tonik w sprayu, ubytek widoczny na zdjęciu Zapachy: - PUMA Red Women - zostało ok 1/3 z 30 ml - BRUNO BANANI, About women edt, ok połowa z 1,7 ml - JESSICA SIMPSON - Dessert Juicy ok połowa prosze odp u mnie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
nulka, mucia odpisałam u Was
![]() Zielona, aga - zajrzę do Waszych wątków po południu tompola - do Ciebie też jeszcze zajrzę bo może jednak coś jeszcze wyszukam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
interesuja mnie te 3rzeczy
- L'OREAL Elseve - szampon pielęgnacyjny do włosów farbowanych, nowy, nieużywany, 400 ml - IWOSTIN Purritin - emulsja matująca, hypoalergiczna, zupełnie nowa - PUMA Red Women - zostało ok 1/3 z 30 ml ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
oczywiscie te kolczyki na sprzedaz moge rowniez wymienic
![]() bierz co chcesz ![]() ![]() najbardziej zalezy mi na tych zapachach ![]() ![]() odp u mnie w ciuszkowym ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi,ale próbki perfum (zwłaszcza niszowców)wymienię tylko na inne próbki niszowców lub kremy z podobnej półki cenowej jak perfumy.Myślałam,ze może coś z biżuterii lub książek,torebka Cię zainteresuje.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
coś za pume ?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej oto zdjecie pudru o ktory mnie pytalas
a co za niego moglabys oddac z tych rzeczy ktore wymienilam/? ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Witaj.
Znajdziesz cos u mnie za ORIFLAME Swedish Spa Minerals - peeling do ciała, nowy? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...94#post7432194 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Matinne, guniagusia, magnum_357 odpisałam u Was
![]() Aga - muszę jeszcze raz przejrzeć te kolczyki, odpisze Ci jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.