![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Mahora, słoń, extraordinary
NIEAKTUALNE
1. Amor Amor ok 30-35ml/100 tester 2. Słoń Kenzo, woda perfumowana, z 30ml zostało 50%, brak kartonika, 3. Noa, Cacharel, ok 4/30ml, bez kartonika 4. Neonatura Cocon, ok 15/50ml, bez kartonika 5. Extraordinary Avon, z 50ml zostało 45%, brak kartonika 6. Anglomania, 10/30ml, jest kartonik Niestety nie dysponuję aparatem, ale wszystko postaram sie w miare dokładnie opisac, a pojemności raczej zaniżę niż zawyżę Jestem nowa, wiec oczywiście zobowiązuję się wysłać kosmetyki jako pierwsza i poczekać na weryfikację ![]() Niestety nie dysponuję aparatem, ale wszystko postaram sie w miare dokładnie opisac, a pojemności raczej zaniżę niż zawyżę Jestem nowa, wiec oczywiście zobowiązuję się wysłać kosmetyki jako pierwsza i poczekać na weryfikację ![]() Edytowane przez Mimi87 Czas edycji: 2009-01-30 o 10:46 Powód: dokladka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: perfumy i puder
Sublimine oddam tylko za podklad z tej samej polki cenowej... szkoda... a nic innego nie widzisz? interesuje mnie baby doll i slon... poza watkiem mam 25/50ml ck escape..
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
moze cos u mnie?
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się - świetna bluzeczka z USa w paski brazowo-czarno-biale skosne paseczki rowniez S
tylko obawiam się, że moge nie wejsc w s - kę i nie wiem jak rozmiarowo wygląda standard amerykański, z jakiego ona jest materiału? z kosmetyków nic nie wybrałam, co Cie interesuje u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
2.24,Faubourg, woda toaletowa, ze 100ml zostało 60% brak kartonika
3. Baby doll, woda toaletowa, z 30ml zostało ok 65%, jest kartonik 4. Słoń Kenzo, woda perfumowana, z 30ml zostało 50%, brak karonika, w podróży od korka oderwał mi się "słonik" 5. Extraordinary Avon, z 50ml zostało 45%, brak kartonika odp u mnie ![]()
![]() |
#11 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
Mam filtr L`oreal spf powyżej 50 barwiony , słuzy jako podkład - bardzo się na niego cieszyłam ,ale okazał sie za ciemny niestety. Równiez sporo kosmetyków poza wątkiem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
witaj
![]() czy słonik od perfum Kenzo jest do przyklejenia...? ![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
może u mnie cos za puder collistar?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
3. Baby doll, woda toaletowa, z 30ml zostało ok 65%, jest kartonik lub 4. Słoń Kenzo, woda perfumowana, z 30ml zostało 50%, brak karonika, w podróży od korka oderwał mi się "słonik"
![]() |
#18 |
BAN stały
|
.puder sypki Collistar - Cipria Polvere Effetto-Seta Kolor 02 beige rosato
2.24,Faubourg, woda toaletowa, ze 100ml zostało 60% brak kartonika 3. Baby doll, woda toaletowa, z 30ml zostało ok 65%, jest kartonik cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
hej
![]() 4. Słoń Kenzo, woda perfumowana, z 30ml zostało 50%, brak karonika, w podróży od korka oderwał mi się "słonik ? ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
cos za . Baby doll, woda toaletowa, z 30ml zostało ok 65%, jest kartonik
4. Słoń Kenzo, woda perfumowana, z 30ml zostało 50%, brak karonika, w podróży od korka oderwał mi się "słonik" 5. Extraordinary Avon, z 50ml zostało 45%, brak kartonika |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
To Tresor +lakier avon za baby doll i słoń?
Wg mnie może być, jeżeli sie zgadzasz podaj mi proszę swój adres na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Zapraszam do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Widzę wyzej ze słonik i baby doll lecą już do kogoś innego..Mnie mimo wszystko nadal interesuje:
1.puder sypki Collistar - Cipria Polvere Effetto-Seta Kolor 02 beige rosato, trudno mi ocenic zużycie, nie trafiłam z kolorem, więc jest to max. 20% , puderniczka bardzo ładna, puszek używany - wyprany, ale wygląda tak, hmm.. w kazdym razie nie tak łądnie jak był nowy, zresztą w moim odczuciu nadaje sie on tylko do przykrycia słoiczka, bo aplikować trzeba pędzlem. wkłady wymienne 2.24,Faubourg, woda toaletowa, ze 100ml zostało 60% brak kartonika czy ten Collistar ma odcień różu czy jest to klasyczny beż?Widzę ze szukasz też kosmetyków do włosow mam nową odżywke Tigi (poza wątkiem mam lakier Tigi i serum nabłyszczające Tigi -może coś cię skusi???Jeśli jesteś zainteresowana daj znać-napiszę szczegóły i zużycie) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Ten puder to dla mnie zagadka, w opakowaniu jest dziwnie ciemny i wyraznie ma odcień różu, który nie pojawia się zupełnie na skórze, a aplikowałam go zarówno pędzlem, puszkiem i próbowałam palcami, więc jeżeli szukasz "klasycznego" chłodnego ocienia to raczej nie on, bo na twarzy jest w zasadzie transparentny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo chętnie przygarnę
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.