![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Flower by Kenzo, Fekkai, prostownica i inne
NIEAKTUALNE
Wymienię: Flower by Kenzo, EDP, 30 ml, raz psiknięte, mam kartonik, kupione w Sephorze Nabłyszczacz do włosów Fekkai w sprayu, 125 ml, psiknięty kilka razy (wartość ok. 100 zł) Caline Parfums Gres, z 50 ml zużyte kilka Prostownica ceramiczna Philips, SalonStraight Ceramic HP4642/00 DOKŁADKA Olejek Nuxe ze złotymi drbinkami, kupiony w sierpniu lub wrześniu, użyty kilka razy, brakuje kilku ml z 50, nie odpowiada mi jego zapach. Kadus, Imunal Repair Energy, Mask - użyta raz. Kupiona w tym miesiącu. Fekkai, Full Volume Conditioner, odżywka do włosów cienkich i pozbawionych objętości, zostało odrobinę mniej niż połowa z 200 ml. Cool Citrus Basil. Body Splash with Moisturising Aloe Vera, woda do ciała, z 236 ml zostało ok. 200. Idnola, pianka do włosów strong, z 300 ml około połowa. Indola, lakier do włosów strong, z 300 ml około połowa. Są to peofesjonalne kosmetyki kupione w salonie. Opakowania nieprzezroczyste, dlatego trudno okreslić stopień zużycia, wydaje mi się, że połowa w każdym jest, ale ponieważ nie mam pewności oddam za drobiazg, byle tylko przydatny dla mnie. Odsypka dwóch kwadracików z pryzm. Mam zestaw 02 Delicate Beige, ale nie używam zupełnie tych ciemniejszych i się marnują. Odsypię do jakichś pojemniczków. 2 x 5 g. Najbardziej interesują mnie zapachy (Ultraviolet, niebieski Ralph, Enjoy), profesjonalne odżywki do cienkich włosów, ewewntualnie coś, co wpadnie mi w oko. Edytowane przez omniama Czas edycji: 2008-07-18 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Flower by Kenzo, Fekkai, prostownica i inne
znalazłabys cos u mnie?
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Mam nową odżywkę Tigi do włosów cienkich-nadającą objętosc z serii Catwalk.Moze jesteś zainteresowana?Szczegóły w wątku poniżej-kosmetycznym-mnie interesuje Fekkai.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za Nabłyszczacz do włosów Fekkai w sprayu?
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za :
Flower by Kenzo, EDP, 30 ml, raz psiknięte, mam kartonik, kupione w Sephorze Caline Parfums Gres, z 50 ml zużyte kilka ? z moich watkow dwoch ? ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Moze lancome connexion 50 ml za kenzo flower?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, ze tak późno odpisuję, ale miałam awarię internetu. Przejrzałam wszystkie propozycje i na razie, niestety, nic nie wpadło mi w oko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Witaj,
czy znalazłabyś coś u mnie za prostownicę? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=248414 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za prostownice? xD
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.