|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Sporo kolorówki plus profesionalna pielęgnacja włosów do wymiany!Nieaktualne!!
Edytowane przez taiwa Czas edycji: 2008-06-02 o 11:33 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sporo kolorówki plus profesionalna pielęgnacja włosów do wymiany!
coś u mnie?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
uderzam po maseczke Loreal oraz odlewke szamponu.
Mam paletke Pupa z 3 cieniami, dwa w odcieniach niebieski oraz blekit, jeden - bialy. Paletka jest tylko testowana. (nie wim czy znasz kolorowke tej marki - cienie maja niezwykle delikatne, ale ladnie napigmentowane kolory) Moge tez zrobic odlewke perfum z mojego zbioru... |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za
1. Paleta cieni Chirstian Dior 5 Couleurs 530 Dolce Vita.Zużycie dobrze widać na zdjęciu. Kasetka ma drobne ryski, efekt normalnego przechowywania w kosmetyczce, 3. Helena Rubinstein cien Color Statement 34 Meditation- w kolorze brzoskwini, bez drobinek, bardzo perłowy. Zużycie nie większe niż 5%. 4. Cien Lancome Colour focus w kolorze Spontaneous- brąz jakby łamany oberżyną, ciężko go opisac, zużycie może 3%, dobrze widać na zdjęciu. 7. Stila Rouge Pots róż do policzków musie w kolorze Water Lily. Moim zdaniem to bardziej zbita kremowa konsystencja niż mus, kolor bardzo naturalny, ciepły beżowo-różowy. Tylko przetestowany na dłoni. 9. L'oreal Professionnel Vitamino color- mleczko bez spłukiwania, pojemność 300 ml, zuzyte nie więcej niż 10% ? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Siek podoba mi się cień Collistar
![]() Dorotko, czy mogłabym prosić o fotkę cieni? Jeanette, ubrania mnie nie interesują |
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
L'oreal Professionnel Vitamino color- mleczko bez spłukiwania, pojemność 300 ml, zuzyte nie więcej niż 10%
10. Mogę zrobić odlewkę szamponu L'oreal Professionnel Volume Extreme 200 ml lub 400 ml. cos u mnie? |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
3. Helena Rubinstein cien Color Statement 34 Meditation- w kolorze brzoskwini, bez drobinek, bardzo perłowy. Zużycie nie większe niż 5%. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Becco u Ciebie to mi się mnóstwo rzeczy podoba
ale chyba najbardziej:5 próbek Le Baiser Du Dragon Cartier Biotherm Glossy Shine Krem Physiogel Co byś proponowała w zamian za H. Rubinstein? Bzuz niestety nic nie wypatrzyłam |
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast za cień może być co zechcesz np.błyszczyk, może być krem + coś z Kramiku, lub jeszcze coś innego |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj.
to fotki paletki. Jest ona w mocnej, tekturowej ksiazeczce z lusterkiem. Jak wiac jeden cien to pieknie nasycony niebieski, drugi zas to blekit oraz trzeci biel. Wszystkie cienie satynowe. Gdybys chciala wyprobowac, moglabym zrobic odlewke maski-balsamu z serii Matrix Biolage Hydrotherapie. Pozdrawiam
Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2008-05-15 o 12:32 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
wypatrzyłam mój ukochany kolor cienia Lancome'a. W wątku to już raczej nic , zwłaszcze z Twoich poszukiwanych, ale mam jeszcze nowe masło waniliowe z serii z minerałami z Morza Martwego Spa cośtam albo John Frieda do włosów Frizz -Ease , psikacz chroniący przed suszarki złym wpływem, wygładzający włosy i pielęgnujący zapewne też.
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Dorotko, jednak podziękuje.
Ragutko, jak tak dalej pójdzie, to nauczę się Twojego adresu na pamięć Powiedz mi proszę, czy to masło do ciała to jest z tej serii http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14854I jaką ono ma pojemność? Wstępnie jestem bardzo zainteresowana ![]() Edit: wrzuciłam właściwy link. Edytowane przez taiwa Czas edycji: 2008-05-15 o 13:50 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
To jest z takiej serri MIneral Care , niestety coś mi nie udało sie z linkiem.
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
byłabym chetna na odleweczke szamponu zwiekszajacego obj...oprocz tego co w watku moge oddac 4 probki x5ml Biodermy hydrabio riche
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Milena72 niestety nic dla siebie nie wypatrzyłam
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
btw. cudnie mi dzisiaj z Tumulte
|
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz musze lecieć, później wysmaruje do Ciebie PW. Ciesze się strasznie, że Tumulte Ci się dobrze nosi
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Kaprysko bardzo możliwe, że byłabym zainteresowana
Tylko proszę powiedz mi o nim coś więcej- jaki efekt on daje na twarzy? Zostawia delikatny transparentny odcień, czy bardziej kryje coś jak rozświetlający podkład? Aha i czy jest raczej ciemny, czy jasny?
|
|
|
|
|
#20 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() Jego zadaniem jest "ukryc" i chronic ![]() Kolor ciemniejszy aniżeli barwiona SVR 50- tyle, ze Svr jest w kremie, a L`oreal ma konsystencję bardziej płynną- nie wiem jak to nazwac- sporo podkladów taką posiada ![]() Ma tez w środku kuleczke "roztrzepująca " calą zawartośc. Jest go okolo 90-95%- ja tylko wyprobowałam , mam go z wymianki z Agul. Produkt jest kupiony w Niemczech. edit: dokładna nazwa: L`oreal Solar Expertise Active Anti- Rides & Taches Solare 50 ml |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Kaprysko, ja jednak podziękuje, mam sporo podkładów na stanie, dlatego wolałabym coś bezbarwnego
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
I hop do góry
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
To znowu ja
![]() tym razem proponuje barwiony SVR badz krem do ciala Soraya ujedrniajacy, uzyty raz na cialo, Natural Remedy pilling do ciala eucaliptus-pepermint 200 ml, nowy - otworzony w celu niuchniecia , balsam do ciala Garnier "zolty", zuzyte mniej niz polowa z 250 ml.
Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2008-05-18 o 20:53 |
|
|
|
|
#25 |
|
Perfume Lover
|
Przykro mi, ale nic nie znalazlam
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Taiwa odpisałam w swoim wątku w sprawie filtra Vichy. Zerknij proszę.
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejna odpowiedź u mnie
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
I hop do góry
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

ale chyba najbardziej:

Powiedz mi proszę, czy to masło do ciała to jest z tej serii