![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
uporządkowana szafa a w niej ciuszki w rozmiarach xS,S,M,L, zapraszam do wymianki :)NIEAKTUALNE !!! ---------------------------------------------------------------------- Witam serdecznie ![]() i zapraszam DO PRZEGLĄDANIA MOJEGO PIERWSZEGO WĄTKU na ciucholandii. POSTANOWIŁAM DLA WAS WYSTAWIĆ TROCHĘ CIUSZKÓW I NIE TYLKO. WSZYSTKIE CIUSZKI ZNAJDUJĄ SIE NA STRONIE 1. UBRANKA KTÓRE POSIADAM SĄ ZAZWYCZAJ W ROZMIARACH S i M , CZASAMI L I SĄ W PRAWIE IDEALNYM STANIE , O WSZELKICH USZCZERBKACH I NIEDOSKONAŁOŚCIACH BĘDĘ INFORMOWAĆ. NIE SZUKAM NICZEGO KONKRETNEGO , WYBIERAM TE RZECZY KTÓRE WPADNĄ MI W OKO LUB BĘDĄ W JAKIŚ SPOSÓB MI PRZYDATNE. PRZESYŁKI WYSYŁAM - LISTEM POLECONYM EKONOMICZNYM , NA ŻYCZENIE STRONY RÓWNIEŻ PRIORYTETEM. CHĘTNIE WYMIENIĘ KILKA RZECZY NA RAZ W JEDNEJ PRZESYŁCE. OSOBY MAJĄCE MNIEJ PRZEKUPEK ODE MNIE WYSYŁAJĄ JAKO PIERWSZE. DLA UŁATWIENIA PROSZĘ O ODPOWIADANIE W MOIM WĄTKU . ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() 1. Marynarka h&m divided , rozmiar 36 , stan bardzo dobry , jeszcze nie wiem czy chce oddać , jeśli tak to za coś ekstra. 2. Moro " orsay" 3. czarna z motywem mostu c&a 4. top na ramiączkach 5. czarny długi sweter ZARA 6. różowa ESPRIT
![]() ![]() Że KOCHAĆ szczerze Można tylko JEDNEGO !` ![]() ![]() Edytowane przez pyska06 Czas edycji: 2009-11-12 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: uporządkowana szafa a w niej ciuszki w rozmiarach xS,S,M,L, zapraszam do wymian
spodnie !!!
1. SPODNIE JEANSOWE Z TYLU BEZ KIESZONEK, 95% BAWEŁNA, 5% ELASTHANNE , NA METCE PODANY TYLKO ROZMIAR XL, ALE PRZY MOIM s/m SA DOBRE, DLA ZAINTERESOWANYCH PODAM DOKŁADNE WYMIARY, EWENTUALNIE FOTKA NA MNIE , STAN IDEALNY. wymiarki: pas = 38 - 39 cm stan przód = 23 cm stan tył = 33 cm nogawki wew = ok 81 cm nogawki zew = 100,5 - 101 cm 2. SPODNIE JEANSOWE , NA METCE ROZMIAR W28/L33, 95% BAWEŁNA, 5% NYLON, PRZY PRZEDNICH KIESZONKACH OZDOBA Z CEKINEK TAM GDZIE ZAZNACZONE ODPADŁY MI 3 CEKINKI, TYLNIE KIESZONKI RÓWNIEŻ MAJA CEKINY , GDZIE NIEGDZIE TAKZE ICH BRAKUJE ![]() DLA CHĘTNYCH MOGĘ WSTAWIAĆ FOTKĘ NA MNIE . wymiarki: pas = 34 - 35 cm * 2 stan przód = 22 cm stan tył = 31 cm nogawki wew = ok 80 cm nogawki zew = 101 cm 3. SPÓDNICA JEANSOWA NA METCE 40 ALE NA MÓJ 36/38 JEST IDEALNA. Wymiarki: pas = 39 * 2 długość 52 cm 4. BRĄZOWE SPODNIE, FOTKA NIE ODZWIERCIEDLA ICH KOLORU, ROZMIAR NA METCE 40 , ALE TO NIE JEST TYPOWA 40, SA MNIEJSZE, RYBACZKI, NA KIESZONKACH MAJA WSTAWKI SKÓRZANE. STAN BARDZO DOBRY. - NIE MA ![]() ![]()
![]() ![]() Że KOCHAĆ szczerze Można tylko JEDNEGO !` ![]() ![]() Edytowane przez pyska06 Czas edycji: 2008-06-25 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: uporządkowana szafa a w niej ciuszki w rozmiarach xS,S,M,L, zapraszam do wymian
wieszak z bluzeczkami krotki rękawek: 1. CZARNA KOSZULKA Z NADRUKIEM BEZ RĘKAWKÓW, ROZMIAR M , NA S TEZ OK, 90 % VISCOSE , 10 % ELASTEN, JEJ MANKAMENTEM JEST NADRUK CO WIDOCZNE JEST NA ZAŁĄCZONYM ZDJĘCIU ORAZ 3 PLAMKI OD WYBIELACZA KTÓRE TEZ WIDAĆ NA ZDJĘCIU , MOŻNA ZAMALOWAĆ CZARNYM MAZAKIEM , PISZE O TEJ WADZIE ALE TAK NAPRAWDĘ JEST MAŁO RZUCAJĄCA SIĘ W OCZY. STAN BLUZKI BARDZO DOBRY. 2. SZARA BOKSERKA Z BUTIKU Z KOLEKCJI SNOOPY , ROZMIAR M ALE NIESTETY BARDZIEJ NADAJE SIĘ NA S , 95% BAWEŁNA , 5 % ELASTANE , STAN BARDZO DOBRY. - NIE MA 3. RÓŻOWY TOP Z MOTYLKIEM NA RAMIĄCZKACH, ROZMIAR S ALE RÓWNIEŻ NADAJE SIĘ NA M , 100% BAWEŁNY. STAN BDB 4. BIAŁA MORGAN , 100 % BAWEŁNA , ROZMIAR NA METCE 38 /40, W DOBRYM STANIE 5. BIAŁA Z NADRUKIEM BUTIK, ROZMIAR L, NIESTETY JEST TO TYPOWA S , 95% BAWEŁNA I 5% ELASTHAN, CIĘŻKO PRZECHODZI PRZEZ GŁOWĘ ![]() 6. JASNO RÓŻOWA BERSHKA M/L , 100% BAWEŁNA.
![]() ![]() Że KOCHAĆ szczerze Można tylko JEDNEGO !` ![]() ![]() Edytowane przez pyska06 Czas edycji: 2008-06-25 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
wieszak a na nim białe bluzki do eleganckiego stroju, na egzaminy i inne okazje:
JEŚLI KOGOŚ INTERESUJĄ WYMIARY PROSZĘ PYTAĆ 1. BIAŁA KROTKI RĘKAWEK Z BUFKAMI „ZARA”,ROZMIAR Z METKI XS , NA S TEZ BĘDZIE W SAM RAZ,100% BAWEŁNA , WIĄZANA POD SZYJKA. - nie ma 2. BIAŁA BLUZKA Z „HALSZKI” , 95% BAWEŁNA , 5 %LYCRA Z PRZODU ZAPINANA NA HAFTKI, REKWAKI LEKKO ROZKLOSZOWANE, Z KOŁNIERZYKIEM , NA ZDJĘCIU NIE UPRASOWANA, NA METCE JEST ROZMIAR 40 NIESTETY TO JAKAŚ ZAWYŻONA NUMERACJA PONIEWAŻ PRZY MOIM ROZMIARZE 36/38 BYŁA NA MNIE DOBRA. STAN BARDZO DOBRY. 3. KOLEJNA BIAŁA BLUZKA RÓWNIEŻ NA METCE 40 ALE TO ZNÓW ZAWYŻONA NUMERACJA, NADAJE SIĘ NA 36, NA ZAMEK , Z KIESZONKAMI I MARSZCZENIAMI Z PRZODU, NIE WIEM JAKI TO JEST MATERIAŁ ALE JEST TAKA ROZCIĄGLIWA JAK BY "GUMOWANA" ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Że KOCHAĆ szczerze Można tylko JEDNEGO !` ![]() ![]() Edytowane przez pyska06 Czas edycji: 2008-06-02 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
wieszak z bluzeczkami krotki rękawek: 1. BIAŁA W SEREK , Z FAJNYMI WIĄZANIAMI PO BOKACH. (NIEUPRASOWANA
![]() 2. CZARNY TOP " vero moda " , rozmiar 38 , 100% viscose. 3. Zielona wiązana na szyi ( DOKŁADKA) 4. PRZEZROCZYSTY TOP NA RAMIĄCZKACH, ROZMIAR S( BEZ METKI) 5. TOPIK CZARNY NADAJACY SIĘ DO SPANIA FREEDOM, NA METCE ROZMIAR XL ALE NA M DOSKONALE PASUJE, 92% BAWELNA, 8% ELASTEN, JEDNA LITERKA STARTA , STAN BARDZO DOBRY 6.BEZOWA NA RAMIĄCZKACH, ROZMIAR S/M , STAN BARDZO DOBRY.
![]() ![]() Że KOCHAĆ szczerze Można tylko JEDNEGO !` ![]() ![]() Edytowane przez pyska06 Czas edycji: 2008-05-26 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
ciąg dalszy
7.TOP Z C&A Z KOLEKCJI CLOCKHAUSE , 100% NYLON , PODSZEWKA 92 % VISCOZA , 8% ELASTINE , NA MNIE ZA DUŻA WIEC BĘDZIE NA OKO TO ROZMIAR L , NA METCE PODANY 42 , STAN BARDZO DOBRY. - nie ma ![]() ![]() 8. Rozowa koszulka POLO, rozmiar S, 90% bawełna , 10% elasten , stan bardzo dobry. 9. BLUZKA Z ORYGINALNYM PRZODEM Z MOTYWEM GAZETY, ROZMIAR UNIWERSALNY, ROZCIĄGA SIE , WYKONANA W 90% WISCOSE, 10% ELASTEN, PRAWIE NOWA RAZ ZAŁOŻONA. 10. GRANATOWA KAMIZELKA Z ORSAY'A, STYL SPORTOWO-ELEGANCKI, ROZMIAR S/M , STAN BARDZO DOBRY. 100% POLAMIDE. 11. BIAŁA ELEGANCKA KOSZULA NA GUZICZKI, RĘKAWEK 3/4, ROZMIAR xS/S, NIESTETY NA MNIE ZA MAŁA ![]() ![]() 12. ŚLICZNA MINI Z "JENNYFER" W KOLORZE NIEBIESKO - GRANATOWYM, ROZMIAR 34 (xS), WYMIARY: PAS 30CM, DŁUGOŚĆ 37CM, STAN IDEALNY.
![]() ![]() Że KOCHAĆ szczerze Można tylko JEDNEGO !` ![]() ![]() Edytowane przez pyska06 Czas edycji: 2008-06-26 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
ciąg dalszy
8. BLUZECZKA CIEMNY ROZ , ODCIEN FIOLETU , TOPSHOP , ROZMIAR 38 ALE MOIM ZDANIEM BARDZIEJ NA 36, 100% NYLON/POLAMIDE ,W BARDZO DOBRYM STANIE. 9. T- SHIRT CZARNY OZDABIANY TAŚMAMI Z CEKINÓW , DEKOLT, 50% VISCOSE, 40% BAWEŁNA, 10 % ELASTHANE , O ROZMIARZE T2 ( DOKŁADNIE NIE WIEM JAKI TO JEST ALE NA PEWNO "M" A NAWET "L"), STAN BARDZO DOBRY. w rzeczywistości lepiej niż na zdjęciu wygląda i ma bardziej intensywny kolor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4. CZARNA BLUZKA Z KAPTUREM NA DOLE SZNURECZEK KTÓRYM MOŻNA ŚCIĄGNĄĆ DOL, ROZMIAR M/L, STAN DOBRY, 5. BLUZKA Z DŁUGIM RĘKAWEM, ROZMIAR L/XL, STAN IDEALNY, 100% BAWEŁNA.
![]() ![]() Że KOCHAĆ szczerze Można tylko JEDNEGO !` ![]() ![]() Edytowane przez pyska06 Czas edycji: 2008-06-25 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() 1. H&M , STROJ KAPIELOWY DWUCZESCIOWY , BIALO ROZOWY W KRATKE, BOKSERKI ROZMIAR 36, STANICZEK MIEKKI NIEUSZTYWNIANY ROZMIAR 75B. STAN IDEALNY. 2. INTENSYWNIE ŻÓŁTE PLAŻOWE WDZIANKO, 80% POLYAMIDE , 20 % ELASTHAN, BOKSERKI ROZMIAR 38, GÓRA ROZMIAR M, ODDAJE TO ZE WGLĄDU NA TO ZE NIE WIEM JAK WIĄZAĆ TĄ GÓRNĄ CZĘŚĆ I JEST TROCHĘ NA MNIE ZA DUŻE, MOŻE WY COŚ WYMYŚLICIE JAK TO NOSIĆ. STAN IDEALNY. 3. PLASTIKOWE BRANSOLETKI 2X CZARNE , 2 X RÓŻOWE , 3 X BIAŁE I JEDNA KREMOWA GRUBSZA - nie ma 4. SOCZYSTY CZERWONY STRÓJ KĄPIELOWY WŁOSKIEJ FIRMY "LA PERLA",DOKŁADNIE NIE WIEM JAKI TO ROZMIAR PONIEWAŻ NA METCE JEST TYLKO WŁOSKA NUMERACJA (44) A JAK WIADOMO TAM JEST ZAWYŻONA. STAN BARDZO DOBRY. - nie ma wymienione Miśka84 ![]() 5. CZARNY KOSTIUM JEDNOCZĘŚCIOWY NA FISZBINACH "LA PERLA" NA PLECACH WYCIĘCIE.TAKŻE WŁOSKIE 44. NA PEWNO BĘDZIE TO 38 , 40, MOŻE NACIĄGNIE SIE NA WIĘCEJ ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Że KOCHAĆ szczerze Można tylko JEDNEGO !` ![]() ![]() Edytowane przez pyska06 Czas edycji: 2008-05-26 o 19:26 Powód: DOKLADKA! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
1. BLUZKA C&A Z KOLEKCJI YESSICA , W PASECZKI NA CHŁODNIEJSZE DNI I NIE TYLKO , SREBRNA NITKA , STAN BARDZO DOBRY , 50 % BAWELNA , 50% AKRYL , ROZMIAR M . 2. GOLF W PASECZKI - FIOLET, Z DODATKIEM SREBRNEJ NITKI, RĘKAWY LEKKO ROZSZERZANE, 93% POLIAKRYL , 7 % POLIESTER (lurex) , STAN BARDZO DOBRY , ROZMIAR M. 3. CZARNA KAMIZELKA Z RĘKAWKAMI , NADAJE SIĘ ZAMIAST KURTKI, ROZMIAR M , STAN BARDZO DOBRY. ![]() ![]() 4. BLUZA Z KAPTUREM NYC, KUPIONA W ORSAY'U , ROZMIAR Z METKI TO L, DOBRA TEZ NA M ,100% BAWEŁNA, STAN BARDZO DOBRY. 5. BLUZA FIRMY REPORTER , ROZMIAR S/M, 50% BAWEŁNA, 50% POLIESTER, LEKKO ZMECHACONA ![]() 6. BLUZA Z KAPTUREM RÓŻOWA Z NADRUKIEM, ROZMIAR M, WYKONANA Z: 90% BAWEŁNA, 10% ELASTHAN, STAN BARDZO DOBRY.
![]() ![]() Że KOCHAĆ szczerze Można tylko JEDNEGO !` ![]() ![]() Edytowane przez pyska06 Czas edycji: 2008-06-25 o 16:59 Powód: dokladka !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA 19 MAJ ![]() Paski 1. JASNO RÓŻOWY PASEK Z KLAMRA 2. RÓŻOWY PASEK Z BROKATEM 3. GRUBY SKÓRZANY PASEK 4.ZŁOTY PASEK 5. CZARNE PASKI Z WISZĄCYMI ŁAŃCUSZKAMI - leci na wymianke
![]() ![]() Że KOCHAĆ szczerze Można tylko JEDNEGO !` ![]() ![]() Edytowane przez pyska06 Czas edycji: 2008-05-25 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Kilka kosmetyków 1. szampon wzmacniający 2 w 1 do włosów suchych szorstkich i trudnych do wygładzenia, zostało na 2 mycia, mogę oddać jako dostawka na próbę do jakiejś rzeczy, zaznaczyłam ile zostało. 2. mleczko do ciała YVES ROCHER o zapachu piwonii, nawilża pozostawiając delikatny zapach, pojemność 200 ml, na fotce pokazałam ile zostało. - nie ma 3. Balsam NIVEA brązujący do ciemnej karnacji. Napisy nie po polsku ale jest odpowiednikiem naszego polskiego balsamu. Całkowita pojemność to 400 ml , ważny do maja 2009. Kilka razy używany. POSIADAM TAKI BALSAM RÓWNIEŻ DO JASNEJ KARNACJI TYLKO W MNIEJSZYM OPAKOWANIU ! ![]() ![]() 4. Balsam do ciała aloesowy, zostało prawie polowa, już mi sie znudził, całkowita pojemność 500ml. 5. wosk NIVEA HAIR CARE diamond gloss ( strong) , kupiony nie w Polsce przez pomyłkę, mama myślała ze to brylantyna ![]() 6. Spinka do włosów brązowa 7. spinka do włosów 8. bransoletka z YR - nie ma ![]() ![]() 9. korale do wyboru do koloru ![]() 10. Prostownico-karbownica firmy FIRST, opis jej funkcji wyszczególniony na zdjęciu, kolor srebrny, jedyny minus słaba moc. UWAGA !! UWAGA !! MAM NA WYMIANE OBUWIE SPORTOWE FIRMY ADIDAS TYLKO ZA COS EXTRA!!! STAN IDEALNY, KILKA RAZY ZAŁOŻONE, ROZMIAR 37 i 1/3.
![]() ![]() Że KOCHAĆ szczerze Można tylko JEDNEGO !` ![]() ![]() Edytowane przez pyska06 Czas edycji: 2008-06-26 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA 21 MAJ
![]() 1. Szara sukieneczka na ramiączkach TOMMY sports , rozmiar uniwersalny M/L również na S, 95% POLYESTER, 5% ELASTANE. STAN BARDZO DOBRY. - nie ma 2. TOREBKA sportowa bezowa w stylu Kipling (podróbka ![]() 4. Sportowe granatowe spodnie "LA GEAR" rybaczki, 100% Poliester, w pasie na gumce . W bardzo dobrym stanie. 5. Białe rybaczki rozmiar 38. Stan IDEALNY. ![]() ![]() 6. SPODNIE BOJÓWKI FIRMY GAP, Z TYLU JEDEN GUZIK LEKKO NADŁAMANY. POZA TYM STAN SPODNI DOBRY. 100% BAWEŁNA. WYMIARKI: PAS - 37cm, NOGAWKA WEW 79cm, NOGAWKA ZEW 100cm, STAN PRZÓD 22cm, STAN TYL 33cm. 7. SPODNIE DRESOWE FIRMY CHAMPION , PAS NA GUMCE, STAN BARDZO DOBRY, BAWEŁNIANE.ROZMIAR M/L.
![]() ![]() Że KOCHAĆ szczerze Można tylko JEDNEGO !` ![]() ![]() Edytowane przez pyska06 Czas edycji: 2008-06-25 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1211065749
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej, może znajdziesz u mnie coś za:
1. BIAŁA KROTKI RĘKAWEK Z BUFKAMI „ZARA”,ROZMIAR Z METKI XS , NA S TEZ BĘDZIE W SAM RAZ,100% BAWEŁNA , WIĄZANA POD SZYJKA. ?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za :
5.TOP Z C&A Z KOLEKCJI CLOCKHAUSE , 100% NYLON , PODSZEWKA 92 % VISCOZA , 8% ELASTINE , NA MNIE ZA DUŻA WIEC BĘDZIE NA OKO TO ROZMIAR L , NA METCE PODANY 42 , STAN BARDZO DOBRY.
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
:O
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1211104645 Coś u mnie za to??? proszę, odpowiedz w moim wątku,pozdrawiam ![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1211065749 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1211105240 wszystkie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1211104645
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
hej cos u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1211104645 oraz za plastikowe bransoletki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
W dużym rozmiarze już prawie nic nie mam, ale wkleję Ci linka do wątku Jeanette83, bo jej też dawałam zdjęcia:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=252260&page=4 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=252260&page=5 największa jest ta bluza Ferrari to takie xxl, reszta to ok xl - różnie szyją firmy Niestety sweterki TH to M
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1211104645
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Sweterek jak się zakłada i chodzi to podciąga się do pępka
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
to jest bluza, ona nie jest bardzo szeroka ale za to bardzo długa
![]() między pachami 54 cm długość 79 cm
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos za ta bluzeczke?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
znalazłam jeszcze koszule z długim rękawem ciemny granat z napisem na piersi polo sport RL, rozmiar XL ale wypada jak XXL, zrobie zdjęcie i wkleje Ci jak bedziesz chciała
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
kurtka rozmiar M ale na L bedzie tez dobra pomierzę ją jak się mała obudzi bo nie zostawię jej samej w wózku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
spodnie - z przodu bez kieszeni ,z dodatkiem lycry , pas : 39-40
długość 105 , dł. wewn. 85 , bezfirmowe ,
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
wieszak a na nim bluzki z długim rękawkiem
![]() 1. SZARA Z RÓŻOWYM NADRUKIEM z „ PIMKIE” ROZMIAR S , 90 % BAWEŁNA , 10 % POLIESTER. NAPIS W NIEKTÓRYCH MIEJSCACH JEST TAKI JAK NA ZAŁĄCZONYM ZDJĘCIU. STAN BARDZO DOBRY. 2. PANTERKA FIRMY „ GERARD DAREL” Z MOTYWEM KWIATÓW Z CEKINAMI, RĘKAWEK ¾ ,ROZMIAR T2 ( NA OKO TO M ) STAN BARDZO DOBRY. 3. JASNONIEBIESKA BLUZKA FIRMY „WE FASHION” Z KOŁNIERZYKIEM , ROZMIAR Z METKI TO XS , ALE PRZY ROZMIARZE S TEZ BEZIE DOBRA, 95% BAWEŁNA , 5 % ELASTEN. W BARDZO DOBRYM STANIE 4. TURKUSOWA Z RĘKAWKIEM ¾ W SEREK , ROZMIAR M , NA S TEZ BĘDZIE DOBRE 80% BAWEŁNA , 20 % POLYAMID , W DOBRYM STANIE. 5. RÓŻOWA W BARDZO DOBRYM STANIE , ROZMIAR M , NADAJE SIĘ RÓWNIEŻ NA S , 46 % RAYON (SZTUCZNY JEDWAB) , 46 % POLIESTER , 8 % SPANDEX ( MATERIAŁ SYNTETYCZNY) , Z PRZODU I NA PLECACH MA WYCIĘCIE W KSZTAŁCIE SERKA. 6. BEZOWA BLUZECZKA Z RĘKAWKIEM 3/4 FIRMY ANTOGNINI JEANS , NA KARKU NADRUK , Z PRZODU MOTYW KWIATÓW , ROZMIAR L, NA MNIE ZA DUŻA ![]()
![]() ![]() Że KOCHAĆ szczerze Można tylko JEDNEGO !` ![]() ![]() Edytowane przez pyska06 Czas edycji: 2008-06-02 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.