|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Co na nogi na lato ?
Pewnie jest już taki wątek a ja po prostu odgrzebac nie moge, mam nadzieje, że jak cos to ktos wybaczy i ewentualnie podsunie link.
Spraw wyglada tak, ze mam kilka wizji na letnie buciki : - jakies lekkie balerinki takie do noszenia na boso albo do stopek koronkowych - lakies openki leciutkie - jakies sandałki z paseczkow płaskie - jakies sandalki na obcasiku niskim - jakies butki w stylu espandrylowym - jakies baletki a'la trampkowe - japonki jakies ... ehh no pojecia nie ma czego ja potrzebuje, zeby wygodnie bylo i ladnie ;/ szukam i szukam i albo nie ladne, albo nie ma rozmiaru, albo jest rozmiar i sa za waskie/za szerokie albo jeszcze co innego ;/ pomozcie swoimi pomyslami albo tym co wy macie na lato.. bo sie poki co umeczam w japonkach styranych ;P z zeszlego roku , a jak ktos bylby z lodzi i mial jakies fajne niedrogie buciki na lato do biegania to prosze o namiary ![]() dziekuje slicznie i klamniam sie ;P
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co na nogi na lato ?
Ja na razie tez mysle i mysle. I na razie kupilam balerinki czarne z CCC (gola pieta i palce) i kremowe (peep toe).
A jakies sandalki by sie przydaly i japonki... bo gorąco sie robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
mi czasami w balerinach za gorąco ..
dzisiaj to w japonkach mi parzyło w nogi przy 28`C bu .. jakieś propozycje ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie no proszę Was. Jest wątek BUTY NA LATO, o proszę, tu :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=252406
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.