![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Czarna Coco Chanel, Cinema Festival, Puder mineralny Sephora
nieaktualne
Wymienię : Brązująco -rozświetlający puder Pupa Graphic Face Powder, Compact Face Powder - 02 , 10g w fajnej puderniczce z dużym lusterkiem.Użyty dosłownie kilka razy. To taki jak na tej aukcji, mam ten z czerwonym wzorkiem. Wymienię na zapach, lub inny nieco ciemniejszy puder brązujący http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=363967171 poza tym wymienię: Coco Chanel - wymieniona,leci do Izy Cinema Festival d'ete - ok.70/90 ml - leci do Megi 27 Sephora - podkład kompaktowy w pudrze mineralny ( duble compact mineral) D 35 , 10 g. Dwa razy użyty. Wymienię na : dobry lakier do paznokci ( czerwony), lub cienie (fiolety), puder brązujący,róż. Puder jest własnością mojej koleżanki,kupiła za ciemny .Ewentualne propozycje wymiany musze z nią skonsultowac, ale Kasia szuka tego ,co powyżej. Lolita Midnight - odlewka 7/10 Dopiero do mnie leci ( utknęła przez strajk) ale już wiem,że zapach nie mój , więc równiez będzie na wymianę. Odsypka pigmentu MAC - pink bronze - ponoć jest to pół łyżeczki,wg. mnie nieco mniej Szukam : perfum oczywiście ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2008-06-14 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Czarna Coco Chanel, Cinema Festival, Puder mineralny Sephora
Cytat:
Gosiu, jestem zainteresowana twoim Cinema Festival, udało mi się sprawdzić ale tylko klasyk Cinema, ale skoro piszesz że jest bardzo podobna tylko troszkę delikatniejsza (EDT) to byłabym chętna, tylko nie wiem jak z pojemnością bo ja mam tylko (po dokładnym zmierzeniu) 70 ml Addicta i nie nie mam za bardzo nic innego z perfum na wymianę ![]() ![]() P.S. odpisałam Ci tez w moim wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hej! Własciwie, to jestem na "Tak",ale pozwól że jeszcze jutro przypomnę sobie ten zapach,bo wąchałam go wieki temu.Jutro dałabym Ci definitywną odpowiedz.OK?
Poczta strajkuje,więc nie musimy się właściwie spieszyć bo i tak przesyłek nie ma jak wysłać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
No i juz wiem co z tą pocztą , podobno strajkują ale nie wszyscy i jak mi Pani powiedziała - większość nie starjkuje np. mój urząd pocztowy w Tychach nie strajkuje.b Zawsze to jakies pocieszenie, pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
O matko, to ja mam zaćmienie umysłu- popitoliło mi się z Addictem2,a to jeszcze inny zapach...No ,nic - zupełnie go nie znam,ale postaram się jutro powąchac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Gosiu - to znowu ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nuty głowy: bergamotka, mandarynka, płatki jaśminu, liście mandarynki; Nuty serca: gardenia, znany już z oryginalnej edycji Addicta zapach kwiatu Królowej Nocy, bułgarska róża, tuberoza; Nuty bazowe: wanilia bourbon, drzewo sandałowe, białe piżmo i bób tonka. Szkoda że u ciebie nie mają tego zapachu, bo szczerze mówiąc tyle opinii na temat danego zapachu ile jego użytkowiniczek, mi się bardzo podobał, wręcz chorowałam na niego, kupiłam i w między czasie zaszłam w ciążę..... niestety zamiast odstawić całkowicie wszystkie, powtarzam WSZYSTKIE zapachy, nie zrobiłam tego i teraz ciągle kojarzy mi się z moimi nudnościam w 3 miesiącu, zresztą tak jak balsam i krem i parę innych kosmetyków do których już chyba nie wrócę ![]() Aha, a w kwesti jego pochodzenia i orygianalności, to jak większość dziewczyn na forum, kupuję perfumy "truskawce" bo nie lubię wyrzucać pieniędzy na tureckie podróbki który mają mnówstwo na allegro. Zastanów się i przemyśl bo wiesz, nic na siłę.... pozdrawiam serdecznie. P.S. Jak się ten strajk uspokoi to może ci jakąś próbkę z niego zrobię, tylo muszę pomyśleś do czego.... i jeśli chcesz oczywiście. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Jakoś ostatnio nie interesowałam się Addictami ,pewnie dlatego pomyliłam Add2 z tym Twoim. Często wymieniam się w ciemno,bo w moim miasteczku nie ma takiej porządnej perfumerii.Jest jedna,ale nie ma wielu zapachów ( za to rok temu stały 3 flachy Alchimie
![]() Byłam dziś na poczcie- nadal zamknięta, więc i tak niczego nie mogę wysłać. Tak ,czy siak musimy poczekać, ale powiem Ci że mam na Twój zapach wielką ochotę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Poczytałam sobie opinie dziewczyn w KWC i coraz bardziej mnie intryguje.
MAsz jeszcze jakieś zapachy na wymianę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Pytałam tylko tak przez ciekawość.Ja ciągle się wymieniam i bardzo mi to odpowiada,poznałam wiele fajnych zapachów dzięki wizażowi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Jutro postaram się przypomniec sobie Max Marę i poznac My Insolence,bo znam tylko Insolence klasyczne. Odpowiem Ci wieczorkiem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.