|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Celludrenans
Dziewczyny!
Czy któraś z was używała może CELLUDRENANS, albo zna kogoś kto używał..? Zamówiłam dzisiaj i jestem ciekawa co to w ogóle jest. Pozdrowionka |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Celludrenans
Nic nie słyszałam o tym, ale daj znac czy sa jakies efekty bo ja mam okropny celulit i probowalam juz wielu rzeczy i nic. A skad go zamawialas?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Zamawiałam w mini markecie odchudzania
89,00 pln za 500 mlhttp://mmo.pl/celludrenans-p-272.htm...62ce6bd7819434 masz linka, mozesz spojrzec. Ponoc rewelacja.. Mozna schudnac 7-8 kg, wiec nawet sporo. Zobaczymy... |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Dzieki chuuurka z linka.
Dostarczyli Ci to juz? Sa jakies efekty?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
No wiesz cio, po 3 dniach trudno powiedzieć co to za wynalazek, ale na pewno czuję się lepiej.
Nie wiem czy to wynik ilości spożywanej wody, bo należy wypijać ok 30 ml tego płynu w 3 l wody dziennie! , ale jak na razie jest ok Zobaczymy jakie będą dalsze efekty...
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
hej,
ja tez kupiłam to cudo, ale dopero od wczoraj pije więc nie mogę się wypowiedzieć na ten temat narazie chmuuurka a jakie u Ciebie postępy?? może jeszcze ktos to stosuje?? |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Oooo. Super, że wreszcie ktoś się przyłączył
![]() Jeśli chodzi o wage to niewiele, jakieś 3-4kg, ale ogólnie samopoczucie super no i brzuszek płaski Ogólnie to bardziej widać chyba po wyglądzie, niż wadze. Nie wiem czy to przez fakt, że trzeba pić te ogromne ilości wody czy rzeczywiście ma coś w sobie...Aggaa daj znać jak tam samopoczucie i jak waga. Powodzenia... 3majcie się
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
halo i jak tam ten specyfik?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() ja piłam tydzień po 2-3 l ale jestem pierdoła i sobie przed użyciem nie wstrząsałam butelki... i miałam "wybrakowany" napój...dopiero późńiej zauważyłam różnbice bo o wiele ciemniejszy ten napój się zrobił tak czy inaczej schudłam 2 kg, czuje się fajnie i pije napój dalej ale już wstrząśnięty![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
a to jest na odchudzanie czy cellulit?
ile to teraz kosztuje? a diete jaks robbiłąs do tego czy tylko od picia tego schudłas? |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
to jest na cellulit głównie ale i na schudnięcie
dieta jedyna jaką stosuje to MŻ - WR odrzuciłam słodycze, pieczywo, makarony, soki, fast foody, czerwone mięso, wędliny.. i staram się mniej jeść a częściej i zdrowiej no i ćwicze codziennie 40-60 min na początku przyznam się że z tą dietą było różnie ale od poniedziałku już trzymam się założeń powodzenia![]() a co do kosztu to 85 zł. z tego co wiem to nie jest on ta powszechnie dostępny jak inne specyfiki
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
hmm moze sie skusze...
tylko tą diete MZ juz cały czas stosuje to niewiem czy by mi akurat cos dało bo nowosc dla mego organizmu to by nie była
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
No i jak dziewczyny, warto probować z tym Celludrenans? Jakie macie efekty? Schudłyście? A jak z celulitem? I czy bardzo Was gania po tym do ubikacji?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
bezpieczne to ;>
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
stosuje ktoś celludrenans jeszcze?
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Hej..
ja po dwóch tygodniach sobie odpuściłam, bo.. efektów jak nie było tak nie było.. więc mogę chyba śmiało stwierdzić, że szkoda kasy było na ten "napoik" ![]() Buz
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

89,00 pln za 500 ml
, ale jak na razie jest ok
Zobaczymy jakie będą dalsze efekty...
Ogólnie to bardziej widać chyba po wyglądzie, niż wadze. Nie wiem czy to przez fakt, że trzeba pić te ogromne ilości wody czy rzeczywiście ma coś w sobie...