![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Kosmetyki i różności na wymainkę .....
DOKŁADKA Z 05.07.2008 w 5 poście !!!!!!!!
Witam, w związku z letnimi porządkami znalazłam trochę kosmetyków, niektóre wogóle nie używane. Chętnie wymienię - nie mam pomysłu na co, czekam na propozycję co mi się spodoba ![]() Oriflame - nawilżająca maseczka do twarzy - Creamy Toffee o słoskim zapachu toffi - 50 ml - nie używana - uwaga - na nakrętce ślady ząbków mojego pieska (niestety leżała w widocznym miejscu) ale maseczka nie naruszona (defekt widoczny na zdjęciu) Oriflame - antyperspiracyjny krem do stóp - 50 ml - zostało ok. 50%. Oriflame - krem do twarzy na dzień, nawilżający z witaminą E - zostało ok. 60-65% . Bell - błyszczyk nr. 15 - ładny zdecydowany kolor - zostało ok. 50% Oriflame - olejek na gorąco z mleczkiem kokosowym - 15 ml - 4 sztuki - nie używane Oriflame - płyn do higieny intymnej - 250 ml - zostało ok. 50 - 60 %. Sunsilk - szampon wygładzone, lśniące włosydo włosów niesfornym, falujących, podkręcających się - 200ml - nie używany. Oriflame - krem do rąk aqua vibes - nawilżający - 100ml - nie używany Avon - serum na zniszczone końcówki - 30 ml - zostało ok. 25-30 %. Oriflame - Divine - Perfumy do włosów w sparyu. - 50 ml - użyte 2 razy - zostało ok. 85-90 % Avon - Nawilżający krem na noc "witalność natury " - 50 ml - zostało ok. 90 % Sunsilk - jedwabiście gładkie włosy - wygłądza włosy, nadaje blask - 200ml - nie używany Niebawem jak tylko uda mi się uzyskać aparat - dołącze zdjęcia ..... niedługo dokładka także innych rzeczy .... Edytowane przez rudalbn Czas edycji: 2008-07-06 o 14:01 Powód: dodanie zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki i różności na wymainkę .....
dokładka:
17. Inglot - cienie do powiek zielone x 3, jedno puste miejsce po białym cieniu - zielone bardzo mało używane 18. Oriflame - Vision - podówjne cienie do powiek zieleń i khaki - użyte 2 razy 19. Joko - zielony cień do powiek - nie używany 20. Oriflame - Visions - kredka do oczu Creme Caramel - użyta 3-4 razy 21. paleta cieni do powiek - połowy brakuje - kolory jak na zdjęciu, w środku także pomadki - używane, trzy róże do policzków oraz 3 brokaty w kremie. Edytowane przez rudalbn Czas edycji: 2008-06-28 o 15:29 Powód: dodanie zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
PRÓBKI PERFUM:
Próbki są standardowo pojemności 2 ml w praktycznych opakowaniach ze spryskiwaczem :P Zapachy damskie : 1. BARBADOS - kwiatowy, pudrowy, charyzmatyczny - raz psiknięty, brak końcówki niestety 2. ANTIGUA - kwiatowy, owocowy, uwodzicielski - zostało 50% 3. HAWAII - kwiatowy, owocowy, romantyczny - zostało 65-70% 4. CAPRI - owocowy, kwiatowo-orientalny, głęboki - zostało 70-80 % 5. Marbella - cytrusowy, kwiatowy, świeży - zostało 65-70% 6. CASSIS - owocowy, drzewny, elegancki - mam 3 opakowania, (1 nie użyawny; 2. 85%; 3. 75-80%) 7. HAREM - owocowy, orientalny, uwodzicielski - zostało 85% 8. IRIS BERBEN - kwiatowy, pudrowy, stylowy - 2 opakowania (1. 80%; 2. 40%) 9. KAYAH WOMAN - drzewny, korzenny z nutą owocową i orientalną - zostało 90% 10. UDO WALZ - kwiatowo, orientalno, owocowa - zostało 85-90% 11. ANNA KURNIKOWA - zostało 50% 12. SONJA KIRCHEBERG - zostało 25-30% 13. SARAH CONNOR - cytrusowy, kwiatowy, perlisty - 2 opakowania (1. 85%; 2. 40%) 14. ANASTACIA RESURECTION - kwiatowo-orientalny, owocowy, zmyslowy - 2 opakowania - nie używane 15. NO ANGELS - zostało 55-60% 16. CHRISTINA AGUILERA - owocowy, kwiatowy, glamour - zostało 95% Edytowane przez rudalbn Czas edycji: 2008-06-23 o 21:16 Powód: dodanie zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Zapachy męskie :
1. RALF MOELLER - fougere, zielony, aromatyczny - zostało ok. 90% 2. MILANO - fougere, cytrusowy, korzenny - zostało ok. 95% 3. SINGAPORE - orientalny, korzenny, namiętny - ok. 90% 4. TERMINATOR - cytrusowy, wodny, świeży - nie używany 5. BOSTON - owocowy, drzewny, męski - nie używany 6. COSTA RICA - cytrusowy, wodny, aromatyczny - nie używany 7. NIAGARA - szyprowy, drzewny, świeży - nie używany 8. JUNGLE MAN - orientalny, korzenny, męski - 90 % 9. BORIS BECKER - drzewny, morski, sportowo-elegancki - 95% Edytowane przez rudalbn Czas edycji: 2008-06-23 o 21:18 Powód: dodanie zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA z 05.07.2008:
* Oriflame, Aqua Vibes, cooling body gel - chłodzący żel do ciała. - 150ml - pozostało ok. 40-45%. * Clear, Przeciwłupieżowy szampon do włosów suchych, Complete Soft Care, wersja mini - 50ml - nowy nie używany * Avon - nail experts - odżywka do paznokci, 12ml - pozostało 50 % * Body Vital - Soft Epil - balsam do ciała po depilacji hamujący porost włosów - balsam był kupiony w Niemczech i ma swoją wartość ok. 14 Euro, z tym, że ma też mamy problem - na dole znów ślady zębów pieska ;/ na szczęście opakowanie nie przegryzione - pojemność: 200ml zostało 90% * Avon, Island Vibe, EDT - 50ml - pozostało ok. 65- 70% * Dessert Treat, balsam do ciała cotton candy - 200ml - pozostało ok. 60% - wymienię tylko za coś naprawdę super Edytowane przez rudalbn Czas edycji: 2008-07-06 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
miejsce na zdjęcia ......................... ......................... ......................... ...........
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
cos u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=259812 proszę odpisz w moim watkuJ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
7. Oriflame - balsam do ciała o zapachu wiśniowo- migdałowym - 250 ml - nie używany
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
adomajka podoba mi się ta paletka u Ciebie : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1212595543
Pozdrawiam .... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
1. Dove - Fresh Touch - odświeżający żel pod prysznic - aromat ogóra i zielonej herbaty - 55 ml - nie używany.
2. Oriflame - nawilżająca maseczka do twarzy - Creamy Toffee o słoskim zapachu toffi - 50 ml - nie używana - uwaga - na nakrętce ślady ząbków mojego pieska (niestety leżała w widocznym miejscu) ale maseczka nie naruszona (defekt widoczny na zdjęciu) 6. Oriflame - olejek na gorąco z mleczkiem kokosowym - 15 ml - 4 sztuki - nie używane 7. Oriflame - balsam do ciała o zapachu wiśniowo- migdałowym - 250 ml - nie używany 11. Oriflame - krem do rąk aqua vibes - nawilżający - 100ml - nie używany znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
ja jestem bardzo chetna na ten balsamik;] jesli Ty jestes chetna na wymianke to zapraszam na PW;]
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Bezcielesna podobają mi się u Ciebie:
5 2szt cienie w proszku firmy "J" przywiozlam je z niemiec jakies 5mc temu, zlotego uzylam z 4 razy wiec ubytku nie widac ten drugi (kolor ciezko okreslic cos a'la lososiowy) jest nowy, zgubilam do niego zakretkę ale ma fabryczna folie na dziurkach wiec nic sie nie wysypie Pierre Rene eyeliner czarny nowy DKNY Be Delicious Red - balsam do ciala, nowy, 100ml Superrr komplet bielizy, cudo Stanik z glebokim wycieciem 75B figi M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za 2, 3, 7 i 8?
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Doma17 niestety nic nie znalazłam ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Mam ochotę na : 6. Maść/maseczka Kamille Zinci, doskonała na wszelkie zmiany skórne, zwłaszcza na wypryski, rzeczywiście działa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Jesli mozesz to daj znac do jutra czy sie zdecydowalas
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
1. Dove - Fresh Touch - odświeżający żel pod prysznic - aromat ogóra i zielonej herbaty - 55 ml - nie używany.
2. Oriflame - nawilżająca maseczka do twarzy - Creamy Toffee o słoskim zapachu toffi - 50 ml - nie używana - uwaga - na nakrętce ślady ząbków mojego pieska (niestety leżała w widocznym miejscu) ale maseczka nie naruszona (defekt widoczny na zdjęciu) 3. Oriflame - antyperspiracyjny krem do stóp - 50 ml - zostało ok. 50%. 5. Bell - błyszczyk nr. 15 - ładny zdecydowany kolor - zostało ok. 50% 6. Oriflame - olejek na gorąco z mleczkiem kokosowym - 15 ml - 4 sztuki - nie używane 7. Oriflame - balsam do ciała o zapachu wiśniowo- migdałowym - 250 ml - nie używany 8. Oriflame - płyn do higieny intymnej - 250 ml - zostało ok. 50 - 60 %. 9. Sunsilk - szampon wygładzone, lśniące włosydo włosów niesfornym, falujących, podkręcających się - 200ml - nie używany. 10. Avon - płynny wosk w sprayu do stylizacji włosów - 150ml - zostało ok. 80% 11. Oriflame - krem do rąk aqua vibes - nawilżający - 100ml - nie używany 12. Avon - serum na zniszczone końcówki - 30 ml - zostało ok. 25-30 %. 13. Oriflame - Divine - Perfumy do włosów w sparyu. - 50 ml - użyte 2 razy - zostało ok. 85-90 % 14. Avon - Nawilżający krem na noc "witalność natury " - 50 ml - zostało ok. 90 % 15. Sunsilk - jedwabiście gładkie włosy - wygłądza włosy, nadaje blask - 200ml - nie używany 16. Zioła Polskie - EVA natura - pielęgnacyjny tonik bezalkoholowy - z ekstraktem z koniczyny łąkowej - 200 ml - zostało ok. 50- 60 % odp u mnie w ciuszkowym:P ![]()
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
To jak widziałabyś wymiankę?
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
3. Oriflame - antyperspiracyjny krem do stóp - 50 ml - zostało ok. 50%. 6. Oriflame - olejek na gorąco z mleczkiem kokosowym - 15 ml - 4 sztuki - nie używane 7. Oriflame - balsam do ciała o zapachu wiśniowo- migdałowym - 250 ml - nie używany 8. Oriflame - płyn do higieny intymnej - 250 ml - zostało ok. 50 - 60 %. 12. Avon - serum na zniszczone końcówki - 30 ml - zostało ok. 25-30 %. 14. Avon - Nawilżający krem na noc "witalność natury " - 50 ml - zostało ok. 90 % 16. Zioła Polskie - EVA natura - pielęgnacyjny tonik bezalkoholowy - z ekstraktem z koniczyny łąkowej - 200 ml - zostało ok. 50- 60 % cos u mnie?
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety nic .... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
a co byś ode mnie chciała za tą maść/maseczkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
podoba mi się u Ciebie : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1213602906 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1213602906 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
16. Zioła Polskie - EVA natura - pielęgnacyjny tonik bezalkoholowy - z ekstraktem z koniczyny łąkowej - 200 ml - zostało ok. 50- 60 %
10. Avon - płynny wosk w sprayu do stylizacji włosów - 150ml - zostało ok. 80% coś u mnie??
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
podoba mi się:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.