![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Givenchy,Rubinstein, Dior, Kanebo i inne
NIEAKTUALNE
Chętnie wymienię ale głównie za poszukiwane, więc mogę być marudna ![]() PROSZĘ O KONKRETNE PROPOZYCJE, A NIE WPISY W RODZAJU "MOŻE COŚ U MNIE", nie mam czasu przeglądać wszystkich kilometrowych wątków **Zapach Abercrombie &Fitch Clacic -piękny, letni, mało spotykany ,nie muszę oddawać, ale mam już 3 butelkę i mam ochotę na zmiane **Nowy błyszczyk Lancome Juicy Tubes nr 31 Peche-piękna blada opalizująca brzoskwinia-róż mam kartonik i rachunek **Krem Nuxe- Creme Etincelante Soin Peeling Eclat użyty 3 razy, z kartonikiem **Piękny matowy róż Maca, wiśniowy, bez najmniejszych drobinek i perły **NIE MA Paletka cieni H. Rubinstein,4 kolory + baza nr 03 Grand Amour z kartonikiem **Podkład Givenchy Prisme Powder Foundation -podkład w kompakcie nr 3 Shaping Beige z kartonikiem i saszetką **Paletka cieni Diora piątki nr 770 Pink Idol z kartonikie i saszetką **NIE MA Podkład Kanebo Liquid Finish kolor 203 Light Beige zostało 45-50% z kartonikiem **Filtr LRP Anthelios XL 50+, raz wypróbowany z kartonikiem **Puder E Lauder Lucidity nr. 01 w starym typie opakowania zostało ok 70% **Błyszczyk Clinique Superbalm nr 07 Lilac **NIE MA Cienie Sephora -kolory jak na fotce **NIE MA Cienie Bell SatinMat kolory jak na fotce Szukam-będę uzupełniać *Peelingu pudrowego Kanebo *Puderniczki z pędzelkiem do pudru Luminizing trójkolorowego, bez pudru *Zapachu Cat Deluxe *Zapachu Nina Ricci Premier Jour *Tuszu YSL fiolet nr. 04 *Cieni Diora-paletek mało błyszczących *Kremów Vichy z serii Aqualia *Dobrego odżywczego kremu na noc Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-26 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Givenchy,Rubinstein, Dior, Kanebo i inne
Witaj, mam piatki Diora Mauve Chic - czy wymieniłabyś za nie podkład Givenchy lub cienie HR? Moja paleta nie ma drobinek, to klasyczna wersja.
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
moze gucci rush, mnie podobaja sie pryzmy lub podklad kanebo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
dusiu , mam paletę cieni Diora Stylish Move 970; czy wymieniłabyś się na Givenchy ( chętnie zobaczyłabym fotkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Czy zainteresowałaby Cie minipaletka (4 cienie i 2 szminki - fotka w moim wątku) Diora + ewentuanie cos z wątku w zamian za podkład Kanebo?
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
dusiu , mam również mini JT nr 90 Crustal Mauve, bezdrobinkowy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dorotko, interesuja mnie cienie Diora oraz reszta Kanebo.
Moge zaproponowac: khol Guerlaina bialy, testowany blyszczyk HR (roz), uzyty kilkukrotnie podklad Clarins Teint Fluide ok.polowa z 30 ml korektor Shiseido (jasny, uzyty kilkukrotnie) 15 ml Biotherm hydra detox wersja "niebieska" i 15 ml tegoz w wersji "mietowej" - nowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=259552
Uderzam to podkładu Givenchy ![]() A właśnie doczytałam o tych konkretnych propozycjach, może perfumy Desnuda albo Obsession Night CK? Mam długi wątek, ale zależy mi na tym podkładzie. Nie mam nic z Twojej listy poszukiwanych więc no mam nadzieję, że znajdziesz chwilkę czasu żeby przetrzepać mój- mam trochę nieużywanych kosmetyków ![]()
DOSTęP DO NETA BARDZO NIEREGULARNY ![]() Szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post11031510 Kramik wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=301620 Edytowane przez Dazzling Czas edycji: 2008-06-24 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
*Paletka cieni H. Rubinstein,4 kolory + baza nr 03 Grand Amour z kartonikiem
**Podkład Givenchy Prisme Powder Foundation -podkład w kompakcie nr 3 Shaping Beige z kartonikiem i saszetką **Paletka cieni Diora piątki nr 770 Pink Idol z kartonikie i saszetką to mnie interesuje a tu masz linka do mnie zapraszam http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=252296
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Morelle poproszę o fotkę
siek- z zapachów interesują mnie tylko wymienione Lolu ja też chętnie zobaczę fotki cieni i błyszczyka i co tam jeszcze masz ![]() Bezcielesna- takim Persilem byłabym jak najbardziej zainteresowana nawet za coś większej wartości ale z przesyłką byłby pewnie kłopot oolong zastanawiam się nad Hydrainem2, ale to trochę za mało, a z wątku nic już nie wybrałam Agnieszko-za paletkę dziękuję, miałaś kilka rzeczy które byłyby dla mnie ale już poszły niestety drei za bazę dziękuję, nie dla mnie Dorotko mogę prosić fotki khol Guerlaina bialy, testowany blyszczyk HR (roz), uzyty kilkukrotnie podklad Clarins Teint Fluide ok.polowa z 30 ml wstyd się przyznać ale o kholu nie wiem nic, cóż to za cudo? błyszczyk nadaje kolor, ma drobinki czy nie bo szukam bezdrobinkowca ale ciemnego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Dusiu,
mam piątki Diora'a zestaw kolorów Brun Casual. Szary i łososiowy zużyte, ale brązy bardzo mało używane. Oddam za coś niewielkiego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;7986889]Morelle poproszę o fotkę
siek- z zapachów interesują mnie tylko wymienione Lolu ja też chętnie zobaczę fotki cieni i błyszczyka i co tam jeszcze masz ![]() Bezcielesna- takim Persilem byłabym jak najbardziej zainteresowana nawet za coś większej wartości ale z przesyłką byłby pewnie kłopot oolong zastanawiam się nad Hydrainem2, ale to trochę za mało, a z wątku nic już nie wybrałam Agnieszko-za paletkę dziękuję, miałaś kilka rzeczy które byłyby dla mnie ale już poszły niestety drei za bazę dziękuję, nie dla mnie Dorotko mogę prosić fotki khol Guerlaina bialy, testowany blyszczyk HR (roz), uzyty kilkukrotnie podklad Clarins Teint Fluide ok.polowa z 30 ml wstyd się przyznać ale o kholu nie wiem nic, cóż to za cudo? błyszczyk nadaje kolor, ma drobinki czy nie bo szukam bezdrobinkowca ale ciemnego[/quote] Dorotko, oto opis khola w KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wder-kohl.html blyszczyk nie ma drobinek choinkowych, daje raczej "lustzrany" kryjacy dosc efekt. Fotki wkleje jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;7986889]
oolong zastanawiam się nad Hydrainem2, ale to trochę za mało, a z wątku nic już nie wybrałam [/quote] mam jeszcze tylko dotknięty palcem cień L'oreal HIP złoty brąz - nie moj kolor mam też cień Inglota fioletowy próbeczki apteczne, np tonik Galenic, samoopalacza Nuxe i inne, mała wode termalna Avene (zafoliowaną) i La Roche (niezafoliowaną i nie jestm pewna czy nie psikniętą parę razy, ale chyba nie), kilka próbek Biothermu, próbkę kremu pod oczy Nuxe, micelu La Roche itd może jakieś olejki eteryczne - mam nieużywany sandałowy i inne? resztka samoopalacza Abacosun Choco Coco - koło 20%http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22172 zależy mi na tym kremiku od Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Oto fotka błyszczyka , zdjęcie cieni postaram sie wkleic jutro , teraz już zbyt późno na cykanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Kolor na ustach jest duzo jasniejszy ,perly nie widac ale blyszczyk jest z polyskiem,nie jakis mega ale tak jak blyszczyk a nie transparentna pomadka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;7987465]Aniu dziękuję, ale brązy nie dla mnie, będą leżały nieużywane[/quote]
To tak jak u mnie ![]() Pozrawiam ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hm, to spróbuję jeszcze
może krem Dermedic+balsam do ciała lub lotion do rąk Zepter? albo krem Dermedic+ ok 80% płynu do kąpieli/pod prysznic Medicea Indians niebieskiego (zapach podobny do Angel, szukałm w necie, ale nie mogę znależć, kupiony w sklepie Gler)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;7987243]Dazzling, masz rzeczywiście fajne rzeczy , szczególnie preparaty do ciała, ale ja nie używam masełek i balsamów, za zapachy też podziękuję, nie dla mnie, ale gdybyś miała coś z poszukiwanych to ja zawsze chętnie
![]() Jasne. Dzięki, że zajrzałaś ![]()
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Za płyny , balsamy, mleczka dziękuję, mam swoje ulubione i ich sie trzymam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Oto moja paletka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.