|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak spedzamy wspolny czas z ukochanym
mm
mikawk ![]() Edytowane przez mikawk Czas edycji: 2012-01-12 o 21:32 Powód: stare |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak spedzamy wspolny czas z ukochanym
Ja tam nigdy nie nudzę się z moją drugą połową. Nawet siedząc bezczynnie w domu. Ważne, że jest blisko. Zawsze mamy o czym rozmawiać, ale czasem lubimy poleżeć i pomilczeć. Hmm a co do jakiś urozmaiceń... czasem coś ugotujemy, upieczemy ciasto, obejrzymy film, pójdziemy na spacer, do kina, na ściankę wspinaczkową, spotkamy się ze znajomymi...Ale przeważnie i tak zostajemy w domu, bo tż jest padnięty po pracy a ja zmęczona po szkole, po prostu cieszymy się swoją obecnością
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Hmm a my to różnie to zależy od pieniędzy
Tż do mnie przyjezdza (mieszka 50 km stąd) Zjemy obiadek posiedzimy pogadamy poprzytulamy sie hih ![]() potem idziemy na zakupy albo do parku czasem obejrzymy jakis film czasem zdarza nam sie jakas wieksza imprezka albo poprostu idziemy na piwko ale czasem zdarzają sie chwile nudy ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Był już taki wątek.
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
byl watek - czas wolny a nie czas wolny z ukochanym
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Myślę, ze to dużo zależy od finansów..
My np mieszkamy poza miastem i to w takiej okolicy gdzie nie ma lasu, parku itp, więc nawet na spacer nie mamy gdzie się wybrac.. Jedynie możemy posiedzieć przed domem.. Każde wyjście, a raczej wyjazd to są koszty bo wiadomo, że nawet na głupi spacer musimy najpierw gdzieś dojechać.. Zazwyczaj więc siedzimy w domu i dobija mnie już to czasem ![]() Poza tym Tż to typ takiego domownika, kiedy to po pracy chce sobie poleżeć, odpocząć.. Z jednej strony to nawet można sie doszukać tej fajnej strony, bo jak już gdzies wyjdziemy to bardziej to doceniam i ciesze sie tą chwilą, ale nie ukrywam, że chciałabym więcej tych chwil..
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Chyba nie ma różnicy.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=robicie+t%BF
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Mój TŻ i ja bardzo róznie spędzamy wolny czas wychodzimy do restauracji,jeżdzimy na zakupy,zwiedzamy rózne fajne miejsca w okolicy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
widac brak ukochanej osoby...
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Najczesciej siedzimy w domu, jemy, ogladamy tv albo filmy. Raz na jakis czas pojdziemy na spacerek, do sklepu, na dzialke. Moze gdybysmy mieli wiecej czasu dla siebie spedzalibysmy ten czas bardzieej aktywnie po za domem.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
My zwykle w domu, robimy jakies jedzenie, ogladamy filmy, chodzimy na spacery, na bieganie lub na zakupy
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Uwielbiam go męczyć, dręczyć , napastować
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Jak się tak głębiej zastanowić:
- pierwsze, co mi przyszło na myśl to seks, ale z winy pewnej chronologii wydarzeń ![]() - jadaliśmy wspólnie śniadania na balkonie - oglądaliśmy filmy - chodziliśmy do kina - na bilard - na kręgle - na basen - do wesołego miasteczka - ja go prowadzałam do biblioteki, a on mnie na siłownię - ja na kawę on na ciastko do cafeterii w Empiku - wyjeżdżaliśmy nad morze - organizowaliśmy sobie różne inne wyjazdy zawsze w przemyślane ciekawe miejsca - wycieczki rowerowe - czytaliśmy na zmianę, albo na wyścigi książki - zapraszaliśmy się raz w miesiącu do knajpek - raz jedno, raz drugie, osoba zapraszana wybierała lokal, osoba zapraszająca płaciła - graliśmy razem w karty, nauczył mnie masy gier - robiliśmy wspólnie grilla - robiliśmy wspólnie obiady - uczyliśmy się angielskiego (ja jego ![]() - śmialiśmy się z siebie - piliśmy razem czerwone wino - próbowaliśmy różnych nowości w dziedzinach kulinarnych - łowiliśmy razem pstrągi i owijaliśmy je w liście pokrzywy ![]() - chodziliśmy na zakupy, ale nie miałam do niego cierpliwości - jechaliśmy autem gdzieś bez celu, a potem okazywało się, że to fantastyczne miejsce - chodziliśmy razem na mecze koszykówki i wszelkie imprezy ze sportem związane My nie mieliśmy się czasu nudzić. Ciągle coś się działo. Kiedyś będąc na siłowni, po 4 latach związku, tak się wygłupialiśmy i naśmiewaliśmy z siebie, że podszedł do nas człowiek i zapytał ile czasu jesteśmy ze sobą. Kiedy padła odpowiedź, wręczył nam wizytówkę i powiedział, że jeżeli po tak długim okresie potrafimy w taki sposób ze sobą współgrać, to on nam za darmo zorganizuje wesele. ![]() Do wspomnianego wesela nigdy nie doszło, lecz owa wizytówka jest ciągle w posiadaniu mojego EX. ![]() Nigdy nic nie wiadomo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez animuska Czas edycji: 2011-12-22 o 01:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
1) Wieczorami oglądamy wspólnie filmy i seriale (czasami takie, które bardziej interesują jego lub mnie, ale najczęściej nie zamęczamy się nawzajem i oglądamy to, co nas oboje bawi i cieszy).
2) Rozmawiamy (o pierdołach i poważnych rzeczach, o ciekawostkach, które zasłyszeliśmy/przeczytaliśmy). 3) Kochamy się. 4) W weekendy (oczywiście nie w każdy, ale tak raz na 3-4 tygodnie) jeździmy do kina. 5) Wspólnie sprzątamy, bawimy się z naszym królikiem, cwiczymy (ostatnio mamy przerwę, lenie), jemy (czasami również gotujemy razem). 6) Urządzamy bitwy łóżkowe (napadam go lub on mnie i się łaskoczemy i siłujemy; najczęściej ogłaszam kapitulację, bo boję się posikac ze smiechu). 7) Siedzimy w jednym pokoju, uśmiechając się od czasu do czasu do siebie, jak czytam, a on sobie gra z kumplami online, czyta newsy lub robi jakieś czary na kompie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.