![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VII
WITAM KOCHANE SPAMERKI
![]() link do części pierwszej ==> http://www.wizaz.pl/forum/ showthread.php?t=178599 link do części drugiej ==> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=226594 link do trzeciej części ==> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=235804 link do czwartej części ==> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=244917 link do piątej części ==> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251840 link do szóstej części ==> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=256003 emememsik - Kraków - UE - Turystyka i rekreacja mal_a_gosia - Gliwice - Politechnika Śląska - Budownictwo shiruvii - Kraków - UJ- Europeistyka Vill - Wrocław - UE - Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze Inde - Kraków - AGH - Informatyka stosowana rozrabiara- Lublin- UMCS - Dziennikarstwo i komunikacja społeczna HulaGirl - Kraków - AGH - Geodezja i Kartografia Black - Warszawa - WSEiZ - Zarządzanie Mariolcia - Czestochowa - WSL- tlumacz 3-jezyczny Lele - Torun - UMK- Administracja Małgosia89 - Gliwice - Politechnika Śląska - Biotechnologia Choomik -Gdańsk -UG - Prawo pretty - Gdańsk - UG - Gospodarka Przestrzenna Ancesia - Kraków - PK - Budownictwo Zetka - Gdańsk/Sopot - UG - Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze kalioppe - Olsztyn - UWM - Geodezja i Kartografia Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2008-07-24 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VII
![]() ![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
no właśnie! tak ich dużo
![]() WITAM w kolejnej części ! ![]() PS teraz mogę spokojnie iść doczytać książkę do końca ![]()
#4 |
Zakorzenienie
|
te numery na końcu to chyba numer wątku tak ogólnie na wizażu? Jeżeli tak to niezłe mamy tempo bo zmniejszają się różnice pomiędzy kolejnymi częściami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mi się wydaje, że nasz wątek ma w ogóle najwięcej części
![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
I ja również WITAM spamerki
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
najlepsze jesteście!
![]()
#9 |
Zakorzenienie
|
rocznik 91 ma jeszcze 7 części
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ktoś jest lepszy od nas? Masaka*...
*masaka to po japońsku "niemożliwe"
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
spokojnie nadrobimy to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Vill nadrobi
![]() nie martwcie sie xD ja tu za Was psize ![]() Zetka, no jasne ze powiem, zarttujesz!:O a teraz to sie zastanawiam czy nie lepiej ten FIR niz MSG... bardziej konkretne ale FIR to za rok... ja to w ogole bym chciala wszystko na raz studiowac XD EDIT no jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Hula mnie przegonila w koncowce no jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;( ;( nienawidze Cie : ( ![]() ![]()
#14 |
Zakorzenienie
|
Vill przez cały poprzedni wątek prowadziłas z liczbą postów i na koniec Cię wyprzedziłam ![]() ale to dlatego, że lele coś nam się mało odzywa, a to ona zawsze była naszą największą gadułką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Huuulaaaa
własnie na stronie MS AGH jakis oszołom napisał, że ma przecieki co do progów i niby na geodezje 931 a na infę zwykłą 944 ![]() ale to niemożliwe po pierwsze, żeby to wiedział, a po drugie, żeby różnica między zwykłą infą a geozdecją była 13 pkt. zwykle bywało ponad 100 ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie widze!!
wrrrr ;p tu sie nie dam ![]() no jaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;x a ten.. chyba pojde do hh i tv angielskiej i ksiazki po angielsku a jakw roce bedzie nowa czesc na pewno ![]()
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde teraz się będę denerwować niepotrzebnie ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Zamiesci ktos ranking spamerek?
#19 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny spokoj ma byc!!!!!
jak ja sie bede denerwowac jak mnie nie przyjma ![]() ejj no ANKIETE PRZEPROWADZAM!!! co lepsze wg Was? Finanse i Rachunkowosc czy Miedzyanrodowe Stosunki Gospodarcze [z zaznaczeniem ze i tak na drugim roku MSG zaczelabym FIR - tak planuje ] bo juz nie wiem...... : (
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wszyscy go tam wyśmiali ![]() to jest niemożliwe! ![]() akurat przed wypowiedzią tej osoby wypowiedziała się osoba która chcę iść na geodezję i infę... i akurat on zna progi na te kierunki, ciekawe, ciekawe ![]() ![]() nie chciałam Cię postresować ![]() na pewno taki próg nie będzie! (chyba, że górny;D) ręczę za to!
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Inde, to na pewno bylo tak jak u nas z kotami w cke ; )
i tematami o kamizelce, potopie ; ) tak dla podgrzania atmosfery pojde na to forum i powiem ze ja wiem, i ze trzeba 1000 na kazdy kierunek.. ;p i co? XD btw, moja kumpela ktora miala z matmy R 40%, z geo niecale 70 z R, angielski podstawowy chyba niecale 80, skladala na geodezje na aGH puytalam sie czy zna progi, ona ze nie... to ja tak cichooo i byla na tym agh i wrocila i mowi ze nie ma szans i w ogole... szkoda ze juz daaawno dawno mowilam jej ze trzeba miec okolo 80% z wszystkiego.. no coz..
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja mam nadzieję ![]() podaj mi proszę link do tego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
chciałam to zobić ale nie umiem żeby było tak ładnie;/
jak masz liczbe wiadomosci w danym watku to musisz kliknac w ta liczbe i się otworzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
widze teraz reportaz o piesku
wczensiej jak dawalyscie nie otwieralam bo sie balam ![]() biedny psiaczek i zwolnili tych kreytonow :|
#26 |
po prostu Em :)
|
Pisałyście coś o pianinie? Ja byłam sześć lat w klasie fortepianu.
![]() ![]() Vill, no jakie gleby w jakim klimacie są to przecież podstawy pedosfery.. ![]() ![]() daga : ),o co chodzi z tym, że rocznik 89 króluje na plotkowym? ![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie mowie tak ogolnie ![]() ja do kazdego malutkiego klimatu uczylam sie po 10 gleb i jeszcze rosliny a to o wojewodztwach... stwierdzilam ze wielkopolskie chyba jest bardziej rozwiniete od warm-mazurskiego wiec ma wiecej uslug [a tam to bylo bardzo malutko % roznicy] a przeciex na Warmii/maurach turystyka... ![]() tez stwierdzilam ze ryzu na pewno nie ma az tak duzo bo tylko w monsunowych ![]() ale mis ie moje 72% podoba... naprawde ![]() ejj juz dawno skonczylam ten watek i ciagle ktos cos wyciaga ![]() nasteponym razem nie odpisuje xD pisalam czy FiR czy MSG ale nie ma chetnych na odpowiedz xD trudno ![]()
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja tego nie wiem ![]() ![]() wiecie, że na AGH zaliczą mi egzamin z angielskiego na poziomie C na ocenę bdb na podstawie mojego FCE ![]() ![]() jakbym miała z FCE ocenę A lub B to był miała celujący ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
po prostu Em :)
|
Vill, no to widocznie uczyłaś się niepotrzebnych szczegółów, a zboża to już taka podstawa podstaw, że nie chce mi się o tym pisać..
![]() Ok, jak chcesz, EOT.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.