![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wymienię
NIEAKTUALNE
1. róż do policzków WIBO Your Fantasy 2. konturówka do oczu Lovely 3. sztuczne rzęsy kupione w Naturze w opakowaniu razem z klejem. Niestety zew. pudełko się zgubiło, ale widać na zdjęciu wszystko ![]() ![]() 4. Serum pod oczy i wokół ust z biokompleksem bursztynu. Nowe. 5. Puder kryjący w kremie Lirene. Naturalny słoneczny. 6. Podkład anty- bakteryjny soraya. Jasny beż. 7. Manhattan Clearface, Compact powder ( Puder prasowany) Nowy. Odcien 79 toffee Nie ma daty wazności. Kupiony niedawno. Zdjęcia w poście #60. 8. Eva. Krem do rąk i paznokci. Z naturalną witaminą C. Nowy. 9. Korektor w sztyfcie Rimmel. Hide the Blemish. IVORY zużycie widoczne na zdjęciu post #62. 4. Joanna. Brylantyna do włosów w wosku. Miękkośc i połysk. Kupiona podczas wyjazdu. Uzyta raz. W domu mam spory zapas ![]() 5. Tusz Miss sporty. Czarny. Uzyty 2-3 razy. 6. Sztuczne paznokcie. 19 sztuk. Razem z klejem. Zdjecie post # 62. 7. Mini Dove Beauty Care Shower pro age. Idealny na wyjazd. Nowy. 8. Nivea Visage. Maseczka gleboko oczyszczajaca z mineralami, wit E i wyciagiem z rumianku. Zostala jedna 7,5 ml. w pon. leci do wizazanki *nulka* 9. Probki kremow na noc i tonikow oczyszczajacych skore IWOSTIN. Dostepnych tylko w aptece. 8.08. 10.Mleko w proszku do kąpieli. Proteiny mleka koziego. Skóra sucha i normalna. Ważny do 10.2009 Piękny zapach. Została połowa. Tylko za coś super. Zdjęcia w poście #69. *nulka* 11.Eva natura Krem pod oczy i na powieki. O8.2008.Konsystencja, zapach dobry. Nie uzywana. 12. Płyn po goleniu WARS fresh. Nowy jeszcze z opakowaniem. Idealna np na prezent. 13. Garnier skin naturals Pure Żel punktowy. Min 80% 14. Fa Dezodorant Oriental moments Optymalna formula Double-active. Zostalo min 50 % 06.2009 *nulka* 15. Mini korektor precyzyjnie tuszuje niedoskonałości skóry. miss sporty mini- me concealer. 002 medium. Używany kilka razy. *nulka* 16. Astor, puder anti shine, odpowiedni do kązdej karnacji, zawiera wit E i ceramidy, zapewnia matowy makijaz przez caly dzien, nieperfumowany. zuzycie max 15%. Tylko za coś super. Zdjęcie na życzenie. 17.Cień Astor 410 zuzucie małe. Zdjęcie na życzenie. 18. Rimmel, Vinyl Lip Gloss Inne: buty Puma r 39/40 fotki w wątku z ciuszkami. Listek tabletek wzmacniajacych włosy. Na moje zniszczone włosy bardzo pomogły. Mam jeszcze spory zapas. Belissa suplement diety. 01.2010. W sumie 10 tabletek. Kasety Video do nauki angielskiego dla dzieci z bajkami Disneya. Zabawne bajki, piosenki. dla poczatkujacych oraz dla tych mniejszych ktorzy chcieliby rozpoczac ![]() Posiadam tez wiele filmów dvd. Jeżeli ktos jest zainteresowany prosze napisac gatunek, a ja poszukam co tam sie znajdzie ![]() Edytowane przez marta0055 Czas edycji: 2008-08-20 o 18:28 Powód: nieaktualny wątek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię
6. fluid prostujący Joanna 150g
7. dezodoranty for fun friends / my time. nie moje zapachy Dostałam w prezencie, ale nie moje zapachy. różowy słodki, a niebieski.. taki bardziej owocowy, egzotyczny. je lubię bardziej świezaki ![]() Edytowane przez marta0055 Czas edycji: 2008-08-10 o 22:07 Powód: rezerwacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
8. woda toaletowa Helene D'arcy Basalt. czarna_maciejka
Więcej kosmetyków, dodatków, książek w postach: 8,9,13,14,15,19,26. Wszystko na pierwszej stronie. Edytowane przez marta0055 Czas edycji: 2008-08-10 o 22:06 Powód: posty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za:
2. konturówka do oczu Lovely 4. Serum pod oczy i wokół ust z biokompleksem bursztynu. Nowe. -fluid prostujacy joanna -i ten egzotyczny dezodorant prosze , odp. u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
4. Serum pod oczy i wokół ust z biokompleksem bursztynu. Nowe. 7. dezodoranty for fun friends / my time. nie moje zapachy 8. woda toaletowa Helene D'arcy Basalt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
3. sztuczne rzęsy kupione w Naturze w opakowaniu razem z klejem. Niestety zew. pudełko się zgubiło, ale widać na zdjęciu wszystko
![]() ![]() 4. Serum pod oczy i wokół ust z biokompleksem bursztynu. Nowe. 5. Puder kryjący w kremie Lirene. Naturalny słoneczny. 5. Podkład anty- bakteryjny soraya. Jasny beż. 7. dezodoranty for fun friends / my time. nie moje zapachy Dostałam w prezencie, ale nie moje zapachy. różowy słodki, a niebieski.. taki bardziej owocowy, egzotyczny. je lubię bardziej świezaki ![]() 8. woda toaletowa Helene D'arcy Basalt. odp u mnie w ciuszkowym ![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
9. podkład matujący So Matt miss sporty MEDIUM
(do cery normalnej i tłustej; 1 użycie 30 ml, troche porysowane opakowanie) 10. puder prasowany 3 w 1 z efekem nabłyszczającym WIBO Your Fantasy czarna_maciejka 11. żel świetlikowy pod oczy EUPHRASIAE 15 ml NOWY 12. maseczka ujędrniająca Garnier z wyciągiem z wiśni 2 zastosowania ( 2 x 6 ml) 13. praktyczna torebka na kosmetyki Under Twanty, sztywna, jak na zdjęciu. Edytowane przez marta0055 Czas edycji: 2008-08-10 o 22:08 Powód: rezerwacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
14. lakiery do paznokci zużycie- jak na zdjęciu,
- jasno niebieski KCH no 135 - czerwony nasty & cool wibo - jasny róż miss selene minino 110 - ciemny brąz ze złotym brokatem joko, - Lovely Złoty z pyłkiem diamentowym. Nie ma na zdjęciu. 15. Próbki: - Garnier Fructis odzywka wzmacniająca 10 ml - Dove gofresh energise żel pod prysznic 10 ml - Nivea kremowy olejek pod prysznic 8 ml - infinity Kryjący aloesowy podkład pod makijaż 2ml - Nivea Hair Care Szampon Diamentowy blask 10 ml - Nivea Hair Care Odżywka Diamentowy blask 10 ml - Nivea body wygładzające mleczko Skóra Sucha potrójne działanie 4 ml - Pliva fem żel do higieny intymnej dokładka: - Nivea Visage, Krem przeciwzmarszczowy Q10 pod oczy 1,5 ml - Vichy Myokine, 1,5 - Vivhy Lift Activ Yeux 1,5 ml Edytowane przez marta0055 Czas edycji: 2008-08-13 o 19:04 Powód: Nivea Hair Care |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
no stan uwazam za dobry
![]() ogólnie stan dobry. rozm xs /s odp u mnie ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Dokładeczka.
16. Kremowe mydło w płynie 400 ml APART Olejek migdałowy. NOWE. 17. Dezedorant La Rive sweet rose zużycie max 15 % 18. Woda perfumowana La Rive sweet rose, zużycie ok 5 psiknięć, zapach słodki, świezy . Nieaktualne. 19. Garnier skóra muśnięta słońcem zużycie ok 15 %, Kupiony tydz. temu, ale gdzies zapodzialam zakretke.. Ale mysle ze to nie problem. czarna_maciejka 20. Cienie Golden Rose. Zostały 3 środkowe kolory, lekko muśnięte. brown line 103. Jak na zdjęciu. poleciało do Martii=* 21. Nivea pomadka nabłyszczająca, nawilżająca Lip Care, sliczny zapach zuzycie ok 10 % rezerwacja czarna_maciejka 22. Maybelline New York nabłyszczająca szminka w płynie Shine Elixir, no 574, śliczny kolor, zużycie ok 7% - nie na moje usta. milkawroc ;* 23. Słodki breloczek z kotkiem. Edytowane przez marta0055 Czas edycji: 2008-08-15 o 15:54 Powód: la Rive |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
To nie tutaj, ale dla kilku pasków i dodatków nie ma co zakładać całego wątku.
24. Błyszczyk dwustronny w kształcie kostki. Dwa serduszka- pomarańczowe z brokatem i ciemny róż. Zdjęcie. użycie ok 7 %. milkawroc 25. Pomarańczowe korale. Nowe. Jeszcze z ceną. 26. Bransoletka z różowymi, białymi koralikami. Nowa. 27. Zielone kolczyki. 28. Zielone branzoletki. Duża i mała. 29. Brązowa spinka do włosów ze złotym brokatem. Śliczna. stan idealny. Edytowane przez marta0055 Czas edycji: 2008-08-15 o 15:55 Powód: blyszczyk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
30. Koła, w kolorze złotym. Duże.
31. Złoty pasek. 32. Biały pasek. Jest rysa od długopisu, ale jak się załozy to nie widac. Jeżeli ktoś będzie zainteresowany wyślę dokładne zbliżenie. 33. Duzy czarny pasek ze złotymi wzorami i złota klamrą. Bardzo ładny, stan idealny. Poleciał do sharlottek 34. Biało różowy pasek z metalową klamrą. 35. Jeansowy pasek z metalową klamrą. Edytowane przez marta0055 Czas edycji: 2008-08-05 o 11:21 Powód: zmiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
8. woda toaletowa Helene D'arcy Basalt.
21. Nivea pomadka nabłyszczająca, nawilżająca Lip Care, sliczny zapach zuzycie ok 10 % 22. Maybelline New York nabłyszczająca szminka w płynie Shine Elixir, no 574, śliczny kolor, zużycie ok 7% - nie na moje usta. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1215528315 dezodorant my time 4. Płyta. Unikalny Kurs makijażu. Wizaż 2. Bardzo fajne, szczegółowe filmiki. 5. Płyta. Cd Fashion. Program do przymierzania ubrań. to mi sie podba
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2008-07-09 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
19. Garnier skóra muśnięta słońcem zużycie ok 15 %,
20. Cienie Golden Rose. Zostały 3 środkowe kolory, lekko muśnięte. brown line 103. Jak na zdjęciu. 22. Maybelline New York nabłyszczająca szminka w płynie Shine Elixir, no 574, śliczny kolor, zużycie ok 7% - nie na moje usta. to mi się podoba z twojej dokładki ![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
I kolejna dokładka.
1. Woda toaletowa Woman in Red. 100 ml. Kilka razy powąchany. 2. Garnier Czysta skóra na noc. Zostało około 40%, ale w bardzo dobrym stanie. 3. Rimmel Cool Matte no 303 true nude, zostało ok 1/4. Podkład w musie. Obniża temperaturę skóry nadając jej idealną matowość. Utrzymuje się do 16 godzin. sharlottek. 4. Płyta. Unikalny Kurs makijażu. Wizaż 2. Bardzo fajne, szczegółowe filmiki. poleciała do Martii=* 5. Płyta. Cd Fashion. Program do przymierzania ubrań. 6. Książka. Prawie idealnie. Julie Ortolon. Ciepła, pełna uroku, lekka, idealna na wakacje. Czytana raz. Naprawdę polecam. 7. Katarzyna Grochola. Osobowośc ćmy. 8. Saga Cienie z przeszłości. 1 tom. Dodatek do gazety wyborczej ![]() 9. Śliczny strój kąpielowy. Brązowy ze złotymi wzorkami. Jak na zdjęciu. Dla zainteresowanych załącze dokładniejsze. Prawie nowy. Noszony kilka razy, niestety dla mnie za mały staniczek ![]() Edytowane przez marta0055 Czas edycji: 2008-08-05 o 11:22 Powód: płyta |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
interesują mnie sztuczne rzęsy
![]()
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
4. Płyta. Unikalny Kurs makijażu. Wizaż 2. Bardzo fajne, szczegółowe filmiki. - byłabym zainteresowana ;> Mogłabyś coś o tym napisać, jaki długie są filmiki, czy dvd, i w ogóle co tam jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Filmy instruktażowe, fryzury damskie i męskie, w pełni profesjonalny makijaż. 15 filmów w których pani wolno i dokładnie, maluje modelke przy tym tłumacząc jak zrobic to najlepiej. Czyli: nakładanie: podkładu, pudru. makijazu na twarz: kwadratowa, pociagla, prostokatna, trojkatna, poprawianie konturu ust, naturalne usta, efekt mokrych ust, efekt przydymionych oczu - swietny ![]() oczy w zieleni, powieksznie malych oczu, makijaz rozswietlajacy, i oczywiscie makijaz wieczorowy Oprocz tego jest wiele informacji dot. pielegnacji ciala, twarzy, analiza kolorystyczna - znajdz swoj kolor, oraz makijaze na odpowiednie pory roku. No.. i oczywiscie duzo innych niespodzianek. Plyta jest na windowsa 98/2000/XP Edytowane przez marta0055 Czas edycji: 2008-07-14 o 16:00 Powód: dopiska |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.