![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Kolorówka, pięlęgnacja za drobiazg
Można pisać. Poniższe rzeczy oddam za drobiazgi.
![]() proszę pytać. Zdjęcie 1 Od lewej: Cień do powiek wykręcany Oriflame. Kolor Night Fever. Zużycie na zdjęciu. Eyeliner Oriflame. Zużycie minimalne. Kolor brązowy. Tusz do rzęs Rimmel. Glam'Eyes. Użyty 3-4 razy ![]() Pomadka ochronna do ust o zapachu wiśniowym Venita. zuzycie znikome. Błyszczyk nowy. Paletka cieni Cantare. Zdjęcie 2 Od lewej: Fluid Oriflame Giordani Gold. Kolor natural beige. Zużycie niewielkie. Bez zakrętki nie ma ;-) Fluid Missy Sporty. Kolor 3 Dark. Zuzycie ok. 40%. Zielony lakier Simple Beauty Mini. Zużycie ok.20% nie ma Pomarańczowy lakier Simple Beayty Mini. użycie ok.20%.nis ma Paletka do makijażu, w której znajdują sie: cienie, błyszczyk i kredka. Zdjęcie 3 Od lewej: Krem antybakteryjny @nti @cne (Anti-Acne) Flos-Lek. Uzyty raz. nie ma Mleczko prostujące Bielenda Graffiti 3D. Użyte raz. Balsam Re-fine Avon. Użyty raz.nie ma Mleczko do opalania Bronze Kids SPF 50 Sunsilk Proste włosy. Krem ułatwiający prostowanie. Uzyty raz. Krem Nastolatki. Zużycie ok. 40%. Nowy żel do mycia z minerałami z Morza Martwego NOWY, nie otwierany.nie ma Edytowane przez Donka94 Czas edycji: 2008-07-25 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Próbki.
Posiadam 5 próbek kremu Chanel i Loral.nie ma Pianka Under Twenty. Zużycie widoczne na zdjeciu. Puder Eveline Beauty kolor 10 Cream. delikatnie rozswietlający. Max zuzycie 10%.nie ma Edytowane przez Donka94 Czas edycji: 2008-07-21 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zielony lakier Simple Beauty Mini. Zużycie ok.20%
Pomarańczowy lakier Simple Beayty Mini. użycie ok.20%. Eyeliner Oriflame. Zużycie minimalne. Kolor brązowy. Tusz do rzęs Rimmel. Glam'Eyes. Użyty 3-4 razy ![]() coś u mnie??
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
to zależy co ci się u mnie spodobało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Fonko, oprócz kremu Cepan podoba mi się jeszcze u cie3bie krem z Bielendy do włosów. A może znalazłabys u mnie coś innego niż ten komplet srebrny?
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Witaj! Znajdziesz cos za
-Tusz do rzęs Rimmel. Glam'Eyes, -Pomarańczowy i Zielony lakier Simple Beayty Mini, -żel do mycia z minerałami z Morza Martwego -5 próbek kremu Chanel ? |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Hey
![]() ![]() ![]()
#14 |
Raczkowanie
|
Moze cos u mnie za:
Tusz do rzęs Rimmel. Glam'Eyes. Użyty 3-4 razy Pomadka ochronna do ust o zapachu wiśniowym Venita. zuzycie znikome. Błyszczyk nowy. Fluid Oriflame Giordani Gold. Kolor natural beige. Zużycie niewielkie. Bez zakrętki. Fluid Missy Sporty. Kolor 3 Dark. Zuzycie ok. 40%. Krem antybakteryjny @nti @cne (Anti-Acne) Flos-Lek. Uzyty raz. Mleczko prostujące Bielenda Graffiti 3D. Użyte raz. Sunsilk Proste włosy. Krem ułatwiający prostowanie. Uzyty raz. Krem Nastolatki. Zużycie ok. 40% Pianka Under Twenty. Zużycie widoczne na zdjeciu. Puder Eveline Beauty kolor 10 Cream. delikatnie rozswietlający. Max zuzycie 10%. Moze nie za wszystko, ale za cos moze cos znajedziesz?
#15 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Interesowały Cię u mnie: błyszczyki, STHER NUTR ALOE, STHER JABORANDI, STHER GARLIC, STHER SHEA BUTTER, Zioła na ratunek włosom wypadającym oraz przetłuszczającym się - Tatarak kłącze. Mnie interesują w kolejności: - Nowy żel do mycia z minerałami z Morza Martwego NOWY, nie otwierany - Fluid Oriflame Giordani Gold. Kolor natural beige. Zużycie niewielkie. Bez zakrętki. - Balsam Re-fine Avon. Użyty raz. - Puder Eveline Beauty kolor 10 Cream. delikatnie rozswietlający. Max zuzycie 10% Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie:
Tusz do rzęs Rimmel. Glam'Eyes. Użyty 3-4 razy ![]() Balsam Re-fine Avon. Użyty raz. Nowy żel do mycia z minerałami z Morza Martwego NOWY, nie otwierany. Puder Eveline Beauty kolor 10 Cream. delikatnie rozswietlający. Max zuzycie 10%. Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
hej D..
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
no jedna saszetka mnie nie interesuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Smackersy chętnie wymienię na jakieś błyszczyki i pomadki w płynie. trzy saszetki za Smackersa to nawet się nie opłaca wysyłać- ani mnie ani Tobie. ja już naprawdę dużo razy widziałam Twój wątek i obejrzałam wszystko- przyznasz, że miałam wiele okazji.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za
Cień do powiek wykręcany Oriflame. Kolor Night Fever. Zużycie na zdjęciu. Tusz do rzęs Rimmel. Glam'Eyes. Użyty 3-4 razy Zielony lakier Simple Beauty Mini. Zużycie ok.20% Pomarańczowy lakier Simple Beayty Mini. użycie ok.20%.. Krem antybakteryjny @nti @cne (Anti-Acne) Flos-Lek. Uzyty raz. Mleczko prostujące Bielenda Graffiti 3D. Użyte raz. Sunsilk Proste włosy. Krem ułatwiający prostowanie. Uzyty raz. Krem Nastolatki. Zużycie ok. 40%. |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się również:
Tusz do rzęs Rimmel. Glam'Eyes. Użyty 3-4 razy oraz Puder Eveline Beauty kolor 10 Cream. delikatnie rozswietlający. Max zuzycie 10%. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
u ciebie widzę fluid oriflame i krem flos lek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
interesowalby mnie amethyst i ten podklad Fluid Oriflame Giordani Gold. Kolor natural beige. Zużycie niewielkie. Bez zakrętki. Powiedz czy za Kylie, Hypnose i inglota oddalabys twoje 2 rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się u Ciebie:
Krem antybakteryjny @nti @cne (Anti-Acne) Flos-Lek. Uzyty raz. Mleczko prostujące Bielenda Graffiti 3D. Użyte raz. Balsam Re-fine Avon. Użyty raz. Mleczko do opalania Bronze Kids SPF 50 Krem antybakteryjny @nti @cne (Anti-Acne) Flos-Lek. Uzyty raz. Mleczko prostujące Bielenda Graffiti 3D. Użyte raz. Balsam Re-fine Avon. Użyty raz. Mleczko do opalania Bronze Kids SPF 50 Sunsilk Proste włosy. Krem ułatwiający prostowanie. Uzyty raz. Krem Nastolatki. Zużycie ok. 40%. Sunsilk Proste włosy. Krem ułatwiający prostowanie. Uzyty raz. Krem Nastolatki. Zużycie ok. 40%. |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Donko, za ten krem cepan już się zaminiałam
![]() Może miałabyś coś jeszcze z mojej wish listy? Bo zależy mi na wyzbyciu się kosmetyków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.