|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Moja WISH LISTA paryzanka202 !!!!:)Nieaktualne! Postanowilam stworzyc jednak wish liste ![]() ![]() Oto ona: - spodnie rurki, a juz najlepiej jakies z zameczkami po bokach na nogawkach -czarne rurki H&M r 38 ew 36 - duze torby tzw 'SZKOLNE" adidas puma nike -jakies fajne buty adidas,puma lub nike r 37 38 - platformy ! szpilki, lub peep toe r 36, 37 - ciuchy Zary, H&M, lub reserved - jakies fajne torebki w stylu reserved - poszukiwana stam bag! -duze torby hello kitty - bluzy puma lub adidas, na zamku -ciuchy oldschool - wszystko od BABY PHAT, Apple Bottoms,Rocawear,Ecko,Eny ce,Southpole,Dereon,Pastr y itp ![]() -paski wybielajace -wszystko od Missy Elliot "respect me" - okulary H&M by Madonna -zegarki z duzym cyferblatem -poszukiwana satynowa kurtka big star basebolowka kolor niebieski!!!! - inne letnie,kolorowe, lub satynowe kurteczki - poszukiwany WOREK z fredzlami STradivarius ! z aktualnej kolekcji - t shirty z fajnymi napisami,raczej podchodzace pod longi, nie lubie krotkich bluzek -fajne kamizelki,z kolorowego jeansu - wszystko z bershki -spodnie z wysokim stanem ( gorsetowym) -czapki i t shirty ed hardy -rzeczy marki PRIMP Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2008-07-30 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moja WISH LISTA paryzanka202 !!!!:)
mam spodnie nigdy nie noszone z wysokim stanem Lee -czarne rurki ale nie mam ich w watku bo mi ich szkoda -tylko za cos fajnego...pisz jak jestes zainteresowanahttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=265684&p age=3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja mam we watku spodnie nowe czarne z H&M,2 spodniczki i bluzeczke sportowa z Bershkej,t-shirt w paski z Zary a poza watkiem torbe czarna z Adidasa i pumy biale 38 pozniej jak cos wkleje Ci zdjecia
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ok to wklejam Ci te zdjecia
![]() Zarowno buciki jak i torebeczka zakupine byly w Anglii w firmowych sklepach Adidasa i Pumy ![]() 1.Buciki roz.38 antypotowe z profilowana wkladka 2.Torebeczka z Adidasa miesci A4 z regulowanym paskiem
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie? podobało Ci sie kilka rzeczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
moze takie szare rurki z bershki
![]() wkleje Ci jeszcze fotki butków, bo mam ten sam rozmiar ;p |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Mam taką kurtkę, rozmiar S, jest raczej na chłodniejsze jesienne dni, na lato będzie za ciepła.
Materiał to nie satyna, ale też taki śliski, lekko jakby błyszczący, próbowałam uchwycić fakturę materiału, ale nie wiem czy mi wyszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
moze cos z bucików
![]() 1. bershka, 37 , dwa razy ubrane 2. MORGAN, oryginalne, ze skory , nowe, 36 , sporo kosztowały 3. bershka, peep, 37 4. troll, dwa razy ubrane peep ![]() 5. czarne i czerwone, kolory są intensywniejsze, 36 , z kokardkami, czarne jak nowe, czerwone malo noszone wszelkie plamy przebarwienia wina aparatu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
peep srebrno czarne- kolory intensywniejsze,36/37
2. lasocki 36 srebrne z cyrkoniami, przeeeśliczne ![]() Edytowane przez *Gin'n'Tonic* Czas edycji: 2008-07-26 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
ja mam oldschoolową kurtkę firmy LEE r.M stan - db+, zapłaciłam za nią ok. 200 zł
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Twój link nie działa
![]() niestety nie nosze ogólnie rzecz biorąc sportowych ciuchów więc takowymch nie posiadam ![]() toreb właśnie teraz też nie mam na zbyciu - dlatego zainteresowały mnie Twoje. No nic pozdrawiam , jakbym miała jakies dokładki - dam znak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.