![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Drobiazgi ;)
NIEAKTUALNE
![]() W grę wchodzą tylko paczki polecone i jeśli komuś zależy na czasie mogą być priorytety. Nie szukam niczego konkretnego. Zapraszam ![]() CIAŁO Avon - Odżywcze mleko do kąpieli PLANET SPA Sake & Rice - niewielki ubytek ze 150 ml - wymiana z cashmeree Avon - Rozświetlający balsam do ciała PLANET SPA Sake & Rice - niewielki ubytek ze 150 ml Avon - Perfumowany krem do ciała Little Black Dress - została 1/2 ze 150 ml RÓŻNE Uroda - Tonik bezalkoholowy Melisa - została 1/2 z 210 ml Ziaja - Krem do rąk, kokosowa terapia skóry i zmysłów - została 1/2 z 80 ml Joanna - Płyn do higieny intymnej z truskawką - zostało 3/4 ze 100 ml Blend-a-med - Paski z żelem do wybielania zębów Whitestrips - zostało 10 pasków do wypróbowania na 2 dni kuracji - wymiana z cashmeree Avon - Perfumetka z zapachem Always + błyszczyk z drobinkami - nowa 2 x 5 ml - wymiana z cashmeree Zawsze dorzucam jakieś gratisy w postaci próbek czy drobnych gadżetów ![]() Zapraszam ![]() Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2008-08-27 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Drobiazgi ;)
cos u mnie za:
Eveline - Balsam do ciała wyszczuplająco - ujędrniający Q10+R - zostało 3/4 z 200 ml Eveline - Aktywne serum modelujące brzuch i pośladki Slim Extreme 3D - została 1/2 z 250 ml Hean - Balsam antycellulite do ciała Aloe Active - została 1/2 z 200 ml Soraya - Mleczko do ciała antycellulit i ujędrnianie - nowy 400 ml Taft - Pianka nadająca objętość Push Up Look - ultra strong - raz użyta 200 ml Ziaja - Krem do rąk, kokosowa terapia skóry i zmysłów - została 1/2 z 80 ml Dermaglin - Maseczka przeciwtrądzikowa zielona glinka kambaryjska - nowa 20 g
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się Avon - Rozświetlający balsam do ciała PLANET SPA Sake & Rice - niewielki ubytek ze 150 ml, ale to mało. Wolę większe wymianki i chciałabym coś (cokolwiek) z mojej wish.
Może masz poza aukcją? ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Eveline - Aktywne serum modelujące brzuch i pośladki Slim Extreme 3D - została 1/2 z 250 ml Hean - Balsam antycellulite do ciała Aloe Active - została 1/2 z 200 ml zapraszam ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
moze to ale musze sie jeszcze zastanowic;
Joanna - Płyn do higieny intymnej z truskawką - zostało 3/4 ze 100 ml Blend-a-med - Paski z żelem do wybielania zębów Whitestrips - zostało 10 pasków do wypróbowania na 2 dni kuracji Vollare - Cienie do powiek - oferuję odsypki ze zdj pierwszy i ostatni bialy i braz.osypuja sie bardzo te cienie na policzki?? ile bys chciala tej odlewki szamponu? ![]()
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Eveline - Aktywne serum modelujące brzuch i pośladki Slim Extreme 3D - została 1/2 z 250 ml Avon - Odżywcze mleko do kąpieli PLANET SPA Sake & Rice - niewielki ubytek ze 150 ml Avon - Rozświetlający balsam do ciała PLANET SPA Sake & Rice - niewielki ubytek ze 150 ml Avon - Perfumowany krem do ciała Little Black Dress - została 1/2 ze 150 ml Dermaglin - Maseczka przeciwtrądzikowa zielona glinka kambaryjska - nowa 20 g Malwa - Kąpiel z olejkami aromatycznymi relaksująca - nowa 25 ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Eveline - Żel do ciała antycellulit Q10+R - została 1/4 z 200 ml Eveline - Balsam do ciała wyszczuplająco - ujędrniający Q10+R - zostało 3/4 z 200 ml Eveline - Aktywne serum modelujące brzuch i pośladki Slim Extreme 3D - została 1/2 z 250 ml Hean - Balsam antycellulite do ciała Aloe Active - została 1/2 z 200 ml Soraya - Mleczko do ciała antycellulit i ujędrnianie - nowy 400 ml Avon - Odżywcze mleko do kąpieli PLANET SPA Sake & Rice - niewielki ubytek ze 150 ml Avon - Rozświetlający balsam do ciała PLANET SPA Sake & Rice - niewielki ubytek ze 150 ml Avon - Perfumowany krem do ciała Little Black Dress - została 1/2 ze 150 ml Dermaglin - Maseczka przeciwtrądzikowa zielona glinka kambaryjska - nowa 20 g Malwa - Kąpiel z olejkami aromatycznymi relaksująca - nowa 25 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Odp. u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
A podzieliłabyś się choćby odlewką Wax'a? ^^
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
* Palmolive - Szampon długie i błyszczące - nowy 200 ml * Blend-a-med - Paski z żelem do wybielania zębów Whitestrips - zostało 10 pasków do wypróbowania na 2 dni kuracji * Joanna - Płyn do higieny intymnej z truskawką - zostało 3/4 ze 100 ml * Eveline - Balsam do ciała wyszczuplająco - ujędrniający Q10+R - zostało 3/4 z 200 ml * Eveline - Aktywne serum modelujące brzuch i pośladki Slim Extreme 3D - została 1/2 z 250 ml ;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Avon - Rozświetlający balsam do ciała PLANET SPA Sake & Rice - niewielki ubytek ze 150 ml albo Soraya - Mleczko do ciała antycellulit i ujędrnianie - nowy 400 ml albo ![]() Eveline - Balsam do ciała wyszczuplająco - ujędrniający Q10+R - zostało 3/4 z 200 ml co Ty na to? oczywiście chodzi mi o jedną z tych rzeczy nie wszystkie trzy ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() znajdziesz cod u mnie za: Palmolive - Szampon długie i błyszczące - nowy 200 ml Uroda - Tonik bezalkoholowy Melisa - została 1/2 z 210 ml Ziaja - Krem do rąk, kokosowa terapia skóry i zmysłów - została 1/2 z 80 ml Joanna - Płyn do higieny intymnej z truskawką - zostało 3/4 ze 100 ml Blend-a-med - Paski z żelem do wybielania zębów Whitestrips - zostało 10 pasków do wypróbowania na 2 dni kuracji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Jak na razie nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Witaj,
interesują mnie: Avon - Perfumetka z zapachem Always + błyszczyk z drobinkami - nowa 2 x 5 ml Novita Night - zostało 15 tabletek Salfazin - zostało 60 tabletek Dermaglin - Maseczka przeciwtrądzikowa zielona glinka kambaryjska - nowa 20 g Malwa - Kąpiel z olejkami aromatycznymi relaksująca - nowa 25 ml Aldo Vandini - Płatki do peelingu twarzy - dwa Vollare - Cienie do powiek - odsypki (z wyj. tego po lewej str.) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
a ile kuleczek byś chciała? z cieni jesdnak zrezygnuję ale resztą nadal jestem zainteresowana szcególnie perfumetką i paskami do wybielania
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Znajdziesz cos u mnie za to?
Soraya - Mleczko do ciała antycellulit i ujędrnianie - nowy 400 ml Avon - Odżywcze mleko do kąpieli PLANET SPA Sake & Rice - niewielki ubytek ze 150 ml Avon - Perfumowany krem do ciała Little Black Dress - została 1/2 ze 150 ml Malwa - Kąpiel z olejkami aromatycznymi relaksująca - nowa 25 ml Aldo Vandini - Płatki do peelingu twarzy - dwa Avon - Perfumetka z zapachem Always + błyszczyk z drobinkami - nowa 2 x 5 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
oddam
Planet SPA żel do mycia twarzy z białą herbatą, ok. połowy Vichy Aera Teint- podkład jedwabisty nr 15 Opal, zostało ok. 1/3 TTA In Love zużycie na zdj. jeśli jesteś zdecydowana to zapraszam na pw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Mektarynko jednak zmieniłam zdanie i nie jestem zainteresowana wymianą. Pozdrawiam
![]()
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2008-08-13 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.