![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
oddam w dobre ręce ;) + dokładkaDrogie Panie jako, że ostatnio na brak zadań nie mogę narzekać, wymiankom nie poswięcam już tyle czasu. W miarę możliwości odpowiadam na wszystkie wiadomości (nawet nie czuje jak mi się rymuje!) Proszę jednak o cierpliwość, wyrozumiałość i pełen wachlarz wszelakich pozytywnych, ludzkich emocji ![]() a na pewno dobijemy targu! zdjęcia większości kosmetyków na wymianę są w postach #3 i #4 ZAPRASZAM!!! Zapraszam też do mojego wątku z ciuszkami! ----------------------------------------------------------------------------------------------dorzucam: - Avon Planet Spa Detoksykująca i ujędrniająca maska do ciała (użyta 2 razy), - 1/3 Color Stay Mineral Foundation Revlon odcień fair (010), najjaśniejszy, - Clinique, Take the day off, makeup remover, 50 ml (nowy) - Clinique, Rinse-off, foaming cleanser, 1/4 (na jakieś 2 może 3 wypróbowania) - Clinique, Lipstick mini, color Twilight nude - już nie oddam tak chętnie bo odcień mi odpowiada - Clinique, zestaw cieni do 6 powiek (fiolet, róż, brąz, ciemny brąz, beż, zieleń) z pędzielkiem (nowy) - dwie szklane buteleczki z BU z kroplomierzem kosmetyków nie ma na zdjęciach! Dodatkowo do większych wymianek mogę zrobic odlewki kosmetyków z ZSK i BU i z Naturalnego Piękna (hydrolaty, kremy, sera, masł, maseczki i inne) i Atrodermu Biodermy Dorzucę GRATIS do większych wymianek - preparat SKRZYPOVITA (65 kapsułek) - Masło do ciała Joanna z kawą - dwie "rybki" Wild Rose Oil Weledy - 1/2 roll on antycellulitowy - płaski brzuch - Garnier'a- - Ziaja, Calma HLC, Krem Nawilżający, raz użyty ---------------------------------------------------------------- Mała kosmetyczka (torebeczka do ręki) różowa a la zamsz śliczna ale róż to nie mój kolor (zdjęcia na życzenie) ----------------------------------------------------------------- DORZUCAM NOWĄ PODUSZKĘ DO WANNY firmy Tchibo to link do strony, gdzie ta poduszka jest reklamowana: http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlDisplayProductInforma tion-Start;sid=VkBVkAgMGfJVgUG BnT5f9AuTnZjdKwLi1vA=?Pro ductSKU=0017140 _________________________ _________________________ ______________ TWARZ: KREM LIRENE Pełna Ochrona SPF 20 chroni przed niską temperaturą i wiatrem użyty dwa razy, mam pudełko sprawdzony przeze mnie na mrozie i wietrze doskonale sie sprawdził! ale nie planuje już wojaży po mrozach a może której z Was się przyda! CIAŁO: WŁOSY: L’Oreal – Studio out of Bed – Modelujący krem do włosów, długotrwały efekt potarganych włosów,150 ml, zostało 2/3 (data ważności 09.2010) PAZNOKCIE: Rimmel, Lasting Finish , kolor 119 all spice Inglot, jasno-zielony lakier do paznokci, serbrzysty YR, Luminelle, malinowy lakier do paznokci ze srebrnymi drobinkami, 3 ml, została połowa YR, Luminelle, jasno-niebieski lakier do paznokci, opalizujący na niebiesko, nowy, 3 ml KOLORÓWKA: Rimmel, Renew&Lift podkład, kolor 103 true ivory, Rimmel, Renew&Lift puder prasowany, kolor 103 true ivory, ubytek minimalny może 5% Miss Sporty, cień do powiek, ciemno-zielony, matowy, numer 15, zurzycie minimalne INNE: Pierścionek na palec u stopy, składa się 22 małych kamyczków, nowy, nie używany PRÓBKI: Twarz: Nivea Soft, Krem inensywnie nawilżający, 4 ml Dior, Capure Totale, serum, 2 ml LRP, Anthelios Dermo-Pediatrics 50+, 5 ml, raz użyta LPR, Hydraphase XL Riche, 2 ml Avon Solutions, Hydra-Radiance, krem nawilzająco-opalający na dzień Ciało: Ziaja, Herbika Plant, Balsam do ciała nawilżająco-odżywczy, olej z winogron, 7 ml Nivea Body, Wygładzające mleczko, skóra sucha, ginko, masło shea, witamina E, 4 ml, (mam dwie takie próbki) Kolorówka: Vichy, Aera Teint, podkład, kolor 35 tient moyen, Sand, 1,5 ml Vichy, Flexilift Tient, podkład wygładzający zmarszczki, kolor 15 opal, 1,5 ml L’Oreal, True match, podkład, kolor C5 sable abricot, apricot Sand, 1 ml LRP, Toleriane, podkład, kolor 11 beige clair, light beige (nie ma na zdjęciach) MOJA WISH LISTA - oto tego szukam: Iwostin, Żel pod oczy Inglot, Hand & Nail Butter Vichy, oligo 25, baza pod makijaż, jasny odcień Guerlain, Les Voilettes, puder prasowany, transparentny Lancome, Juicy Tubes Pudry, prasowane, sypkie również brązujące Czarne, wydłużające tusze do rzęs, z górnej półki, nieużywane Czarna kredka do oczu Lancome Chętnie przygarnę również kosmetyki z BU Chętniej kosmetyki do pielęgnacji niż kolorówkę …chociaż kto wie?! ![]() Z doświadczenia wiem, że chętniej wymieniałam kosmetyki za ubrania. w kwestii kosmetyków ciżęko mi dogodzić bo glównie używam kosmetyków z BU, ZSK i NP ![]() Edytowane przez oleniolek Czas edycji: 2009-10-17 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
oddam w dobre ręce ;)
i jeszcze zdjęcia
Edytowane przez oleniolek Czas edycji: 2009-10-17 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: oddam w dobre ręce ;)
i zdjęcia jeszcze raz...
i lista wymienionych rzeczy: Wella, Wellaflex Lakier do włosów maksymalnie utrwalający, 75 ml, nowy Rimmel, Recover podkład, kolor 103 true ivory (rezerwacja) Essence, cień do powiek, coffee shimmer 02 (rezerwacja) Aquolina, Vanilia &Muffin, balsam do ciała, 125 ml, nowy (rezerwacja) Pędzelek Clinique, ten do pudru sypkiego (rezerwacja) Gabriela Sabatini, Daylight, Eau de Tolilette, tester (bez pudełka i korka), 100 ml, na oko zostało jakieś 85% (rezerwacja) Olejek do masażu Ann Summers,zapach MUSK, 50 ml, ubytek jakieś 10 % Nivea, Pearl & Beauy Creme Oil, Kremowy olejek pod prysznic, 8 ml Mydełko naturalne, oliwkowe (firmy Petekzade) Beauty Formulas, Oli Control Tissues, 50 sztuk, zużyłam 4 Victorian Rose, Foaming Bath Essence, esencja żelu do ciała o zapachu świeżych kwiatów róży, 250 ml, nowa, nie otwierana, w folii Davidoff Cool Water Woman, pachnący balsam do ciała, 50 ml, nowy Davidoff Cool Water Woman, żel do mycia ciała, 50 ml, nowy YR, Kohl Pencil, czarny, nowy w folii Sephora, Eyes Pencil, zielony srebrzysty, nowy w folii Clarins, Muliti-Active Jour, 5 ml Clinique, Hydratant Action Antioxydante Continue, 7 ml (nie ma na zdjęciach) Avon Solutions, Hydra-Radiance, Ochronny krem nawilżająco-rozświetlający SPF 30 Freeman, Replenishing Body Lotion Shea Butter & Lemongrass, nawilżająca emulsja do ciała, 400ml, użyta 3 razy Bourjois, Pastel Joues Blusher,kolor Brun Cuivre 03, uszkodzone zamknięcie, nie mam pędzelka L’oreal, ReFinish, Kit Micro-Dermabrasion, oba etapy zostało po 1/3 Iwostin Purritin, Krem na noc, 75 ml, dwa razy użyty, mam pudełko (jeżeli ktoś będzie chciał mogę dorzucić koncówkę żelu do mycia twarzy z tej samej serii na wypróbowanie) Avon, Nail Experts, Advanced Mira-Cuticle, krem do pielęgnacji skórek – 15 ml, raz użyty, w pudełku Inglot, Lakier do paznokci, fioletowy z drobinkami, kolor 345, 16 ml, użyty raz Pilnik do paznokci, Pretty Woman, 400/100 grit, nowy Maybelline, Dream Matte Mousee, kolor 026 honey beige, zostało ž opakowania Sephora, Color pro, cienie do powiek do oczu zielonych, zużycie minimalne Sephora, Colorful mono, kolor numer 16 Puma, Flowing Woman, Eau de Tolilette, tester( bez pudełka i korka), 50 ml, na oko zostało jakieś 90 % Aquify, krople do oczu typu sztuczne łzy, 5 ml, nowe Schwartzkopf, GOT2B, Sparkling, Shine styling spray, 200 ml – zostało 2/3 opakowania Estee Lauder, Individualist, kolor outdoor beige 03, 1,5 ml (mam dwie takie próbki) Guerlain, Insolence, 30 ml, psiknięta 2 razy Isa Dora, Eye Shadow Quartet, kolor 31 gold, minimalne zużycie Inglot, Cuticle Oil, olejek do pielęgnacji skórek, 16 ml, użyty 2 razy Avon, Nail Experts, Strong Results, bezbarwna, wzmacniająca odżywka do paznokci – 12 ml, nowiusieńka w pudełku, dziewicza J Schwartzkopf, GOT2B, Chaotic, moulding gum, guma modelująca, 100 ml – użyta dwa razy Garnier Fructis Style – Pianka zwiększająca objętość (objętość i energia), 200 ml – użyta dwa razy Bioderma, Photoderm Max, Creme Teintee SPF 50+ (brązujący), 40 ml, użyty 4 razy Lirene, Peeling do twarzy drobnoziarnisty, 75 ml, użyty 2 razy Edytowane przez oleniolek Czas edycji: 2009-03-22 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
nic nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
Schwartzkopf, GOT2B, Chaotic, moulding gum, guma modelująca, 100 ml – użyta dwa razy Garnier Fructis Style – Pianka zwiększająca objętość (objętość i energia), 200 ml – użyta dwa razy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
najbardziej pasuje mi http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1218649203 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś za
Vichy, Aera Teint, podkład, kolor 35 tient moyen, Sand, 1,5 ml Vichy, Flexilift Tient, podkład wygładzający zmarszczki, kolor 15 opal, 1,5 ml Estee Lauder, Individualist, kolor outdoor beige 03, 1,5 ml (mam dwie takie próbki) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
najbardziej podoba mi się GUERLAIN TERRACOTTA Bronzing Powder nr 10 - kolor herbatnikowy b.delikatnie drobinkowy (najjaśniejszy z brązujących pudrów Terracotta), nowy, tylko testowany, w kartoniku może byś coś sobie jeszcze ode mnie dobrała? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272859 coś u mnie za Effaclar, La roche posay, Avene?
Ojej przepraszam, źle przeczytałam ![]()
Edytowane przez Nikogo Słoneczko Czas edycji: 2008-08-17 o 19:48 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś za:
Veet, Gotowe do użycia plastry z woskiem do depilacji, z olejkiem z papai (zielone), zostało 9 plastrów Garnier Fructis Style – Pianka zwiększająca objętość (objętość i energia), 200 ml – użyta dwa razy Avon, Nail Experts, Strong Results, bezbarwna, wzmacniająca odżywka do paznokci – 12 ml, nowiusieńka w pudełku, dziewicza J zapraszam do mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie insolence
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Może cos u mnie za to?
Veet, Gotowe do użycia plastry z woskiem do depilacji, z olejkiem z papai (zielone), zostało 9 plastrów L’Oreal – Studio out of Bed – Modelujący krem do włosów, długotrwały efekt potarganych włosów,150 ml, zostało 2/3 (data ważności 09.2010) Puma, Flowing Woman, Eau de Tolilette, tester( bez pudełka i korka), 50 ml, na oko zostało jakieś 90 % |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
ja jestem chetna
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Kici kici miau miau
|
Intewresuje mnie Guerlain Insolence. Poza watkiem mam Effaclar H - pianke do mycia ok. polowy i tonik Efflaclar zluszczajacy tez polowe.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
no to mam swoją pierwszą transakcje
![]() odpisuję Ci na prv! na resztę " zapytań" odpowiem jutro bo dziś już padam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic więcej mi się nie przyda raczej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
![]() szukam głównie kosmetyków do pielęgnacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
CLINIQUE ALL ABOUT EYES CONCEALER, korektor pod oczy, 10ml, kolor 02 Light golden, jasny beż z kroplą żółci, kolor idealny na cienie, dla jasnej cery, kupiony w marcu na firmowym stoisku Clinique w Dublinie, używany, zużycie 1ml
??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nic nie znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
perfumove love
|
Poza wątkiem mam bardzo dobry krem do rąk Nuxe, masło do ciała cranberry Body Shop, krem do ciała z czerwonego grapefruita Oriflame itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.