![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Maturzyści 2009 - cz. II :)
Witam Was wszystkie w drugiej części naszego wspaniałego wątku!
![]() Link do pierwszej części: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221692 A oto My ![]() afri - Ania - j. polski (R), j. angielski (R), geografia (R) Aga2890 - j. polski (R), j. angielski (P), matematyka (P), historia (R) A-kuku - Karolina - j. polski (P), j. angielski (P), historia sztuki (R) Alexia09 – Ola - j. polski (P), j. angielski (P), biologia (R), chemia (R) amda - j. polski (P), j. angielski (P), matematyka (R), geografia (?) angelkaa - j. polski (P), j. angielski (P), matematyka (P), geografia (R) Angewera - Sylwia - j. polski (R), j. angielski (R), biologia (R) anlejka - j. polski (P), j. angielski (P), biologia (P) Anuu - j. polski (R), j. angielski (R), historia (P), WOS (R) diversely - j. polski (P), j. angielski (R), WOS (R), geografia (P) DontSaySorry - j. polski (P), j. angielski (P), historia (R), WOS (R) ewelina090 – Ewelina – j. polski (P), j. angielski (P), biologia (R), matematyka (P) grudniowa-szatynka – Magda - j. polski (P), j. angielski (R), chemia (R), biologia (R) hryzotemis - j. polski (R), j. niemiecki (R), WOS (P), historia (?) ilo16na - j. polski (P), j. niemiecki (P), geografia (P) invissible - j. polski (R), j. angielski (R), historia (R), WOS (R) Kadunia - j. polski (P), j. angielski (P), biologia (R) Kasiunia0504 - Kasia - j. polski (P), j. angielski (P), matematyka (R), geografia (R) Keira90 - j. polski (R), j. angielski (R), historia (R), WOS (R) killerzin - j. polski (P), j. angielski (P), historia (R) ksh – Kornelia - j.polski (P), j. angielski (R), geografia (R) lel0u - j. polski (R), j. angielski (R), historia (R), WOS (R) Lirangel - Angelika - j. polski (P), j. angielski (R), matematyka (P), geografia (R) m_martka - j. polski (R), j. angielski (P), biologia (R), chemia (R) maalwiinkaa2 - j. polski (R), j. angielski (P), historia sztuki (R), historia (P), geografia (P) marcia1003 - j. polski (P), j. angielski (P), WOS (P) martusia585 - j. polski (P), j. niemiecki (P), WOS (P) Mini007 - j. polski (P), j. niemiecki (P), matematyka (P) naana - j. polski (P), j. angielski (P), geografia (P), matematyka (R) Neszikaa – j. polski (P), j. angielski (R), biologia (R) nicRu – j. polski (P), j. angielski (R), matematyka (R) Nikaa1990 – Monika - j. polski (PP), j. angielski (P), biologia (R), chemia (R) organizm – Basia – j. polski (R), j. angielski (R), j. niemiecki (R), historia (P) paula007 – Paulina – j. polski (zwolniona), j. angielski (R), geografia (R) Rebelious - Patrycja - j. polski (P), j. angielski (R), historia (R), WOS (R), geografia (R) sonnerin – Marta – j. polski (P), j. angielski (R), matematyka (R), fizyka (P) sosik – Marta - j. polski (P), j. angielski (P), matematyka (R), geografia/chemia (P) suspense – Martyna – j. polski (R), j. angielski (R), matematyka (R), WOS (R) sydunia – Sylwia - j. polski (P), j. angielski (R), matematyka (R), geografia (R) wszełka – Karolina – j. polski (P), j. angielski (P), biologia (R), chemia (R) xCarmen - j. polski (P), j. angielski (P), historia (R), WOS (R) xxboo - j. polski (P), j. angielski P), WOS (P) zanetka007 – j. polski (P), j. angielski (P), geografia (R), WOS (R)/matematyka (P) Zapraszam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez organizm Czas edycji: 2008-10-16 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
po cichutku sie przyłączam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witam ponownie wszystkie maturzystki
![]() I zmykam czytać.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Witam w nowym wątku
![]()
#5 |
Rozeznanie
|
to się rozpędziłyśmy, do matury to do 20 części chyba dojdziemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jak wejdziesz na jakiekolwiek forum i widzisz listę wszystkich wątków, to klikasz przy tym wybranym na "Odpowiedzi"
![]() http://www.wizaz.pl/forum/misc.php?d...osted&t=221692 Sydunia, Paula i Ksh to nasze medalistki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
O kurcze
![]() ![]() ![]() ![]()
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Organizm co do tej listy to ja zgłaszam małą poprawkę: angol zdaje na podstawie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
No to teraz widać komu się w domu nudzi
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Możecie dopisac mnie do listy.
Polski - raczej podstawowy, chociaż myśle nad rozszerzonym. Angielski - podstawowy. Biologia - chciałabym rozszerzoną, ale nie wiem, czy podołam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
o jaaaa, zostałam największą spamerką wątku
![]() ![]() Neszika ja też nie tknęłam lektur ![]() witam wszystkie nowe maturzystki ![]() i widziałam, że któraś podawała linka do lasta. zaraz porównam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A mnie też przeziębienie chwyciło
![]() I lektur też nie tknęłam, ach ten mój leń... Ooo trochę postów napisałam:P Aż dziwnie:P |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
naana Twoje porównanie z użytkownikiem panaana wypada: Fatalnie Muzyka, której oboje słuchacie, zawiera Cat Power, Kaiser Chiefs, Blur, Babyshambles oraz The Libertines.
wiecie co? głodna jestem ![]() Kadunia a jakie plany co do studiów? |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
:d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojjj nie wiem sama... marzy mi sie psychologia ale u mnie w mieście nie ma ![]() Dziewczynki albo ja jestem ślepa albo nie widzę tych kalendarzy na steonie operonu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
O, już nowy wątek. Jak miło.
![]() malwinka obawiam się, że nie możesz zdawać dwóch podstawowych przedmiotów (w sensie i historia, i geografia). Jeden może być podstawowy + trzy rozszerzone.
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej halo, właśnie zobaczyłam, że mnie na liście nie ma, mogłabym prosić o dodanie?
![]() Angol R Historia P(ale to jeszcze niepewne:P) WOS R Polski R ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też coś chwyciło, wczoraj było najgorzej więc cały dzień okropny Gripex piłam i dziś już jest lepiej. Ja mam to szczęście, że zawsze jestem chora w jakieś wolne, wakacje itp.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
ide do lozka bo mnie mama chyba zabije jak tu znajdzie :P o 5 rano mam isc z psem bo potem siatkowka heh :P bye!
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Witam Wszystkie maturzystki
![]() Jezyk polski: rozszerzony Jezyk niemiecki: rozszerzony WOS: podstawowy Historia (wielki znak zapytania bo może mi cos odwalic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a Wam nauczyciele nie odradzają zdawania polskiego rozszerzonego? Nasza polonistka nam bardzo stanowczo odradza, bo przelicznik jest strasznie krzywdzący. Poza tym zawsze może się trafić coś, o czym się w życiu nie słyszało.
#27 |
Zakorzenienie
|
Czyściutko tu na tym wątku (jeszcze):P I coraz więcej nas
![]() Kicham! |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Dopiero zauważyłam te statystyki.
![]() Już widać na co czas tracę. ![]() ![]() Cytat:
![]() Poziom rozszerzony osobiście polecałabym tylko osobom, które potrafią samodzielnie interpretować i analizować teksty literackie. Nowe teksty, nowych pisarzy. Bo czytanie ze zrozumieniem jest chyba łatwiejsze niż wypracowanie - po prostu trzeba myśleć.
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Coś wzieło mnie na smęcenie
![]() ![]() ![]() Idę spać ![]()
#30 |
Zakorzenienie
|
wszełko przykro, rzeczywiście.
![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.