|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Gliss Kur, Soraya, Bell. Dorzucam próbki :)
Witajcie
![]() Mam na wymianę tylko kilka sztuk bo i żadna ze mnie kosmetykoholiczka. Być może jednak komuś przydadzą się te prawie nieużywane kosmetyki: 1. Odżywka Gliss Kur Shining Blonde Reflex-Glanz- Kur. Jest to odżywka bez spłukiwania do pielegnacji włosów blond- nadaje im złociste lśniące refleksy (ma błyszczace drobinki). Dobra jako odżywka, jak większosc Gliss Kura. Nie używam jej tylko dlatego, że mam chłodny odcień blondu i chcę go zachować. Dla blondynki o ciepłym złocistym odcieniu włosów będzie w sam raz. Poj. 150 ml Użyta tylko 2-3 razy Opakowanie z pompką Uwaga: W POLSCE NIEDOSTĘNA!! Kupiłam ja w Niemczech. Tak więc swego rodzaju rarytas ![]() 2. Soraya Biostymulacja Równowagi Hydrolipidowej- wygładzająca maseczka na noc z efektem mikrodermabrazji. Poj. 75 ml. Ubytek ok. 20 % 3. Bell Puder Rozświetlający Odcień 01 Użyty kilka razy- wytłoczenie na powierzchni pudru własciwie zostało nienaruszone, tak wiec ubytek jest minimalny. Dorzucam próbki Vichy, Iwostin (filtry), propodia (krem do stóp) do każdej wymiany zupełnie bezinteresownie ![]() ![]() Odpowiadam w moim wątku. Oczywiście jako nowa na targowisku jestem gotowa wysłać kosmetyki jako pierwsza w przypadku gdy będę się wymieniac z kims bardziej tu już znanym ![]() Aha, teraz czego szukam ![]() Może ktoś posiada: naftę Anna (obojetnie którą wersję) Srebrzyk Szampon Joanna do włosów blond/ rozjaśnianych nadający platynowy odcień Dermacol (któryś z jasnych odcieni)? Poza tym interesują mnie pudry, rozświetlacze, podkłady, róże, wszelkie odżywki do włosów. Ogólnie- wszystko mnie może zainteresować, pokazujcie zbiory ![]() Ewentualnie wymienię wodę toaletową Puma I'm going. Poj 20 ml, zostało ok. 60 %. Najchętniej za Extravagance d'Amarige Givenchy (oczywiscie tez ok 15 ml wiec odlewka jak najbardziej mile widziana). Foto dorzuce w najblizszym czasie bo juz pozno sie zrobilo <zieeew> ;p
Nie bądź obojętny na ich los: www.toz.pl ![]() Edytowane przez Amarena25 Czas edycji: 2008-08-21 o 23:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gliss Kur, Soraya, Bell. Dorzucam próbki :)
do gory
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.